miiicsoodaaaaa, majd a kuszaszem....:) az tudja, biztos tudja....:)
miiicsoodaaaaa, majd a kuszaszem....:) az tudja, biztos tudja....:)
Az adóssághegyekre épült jóléti korszaknak vége, még ha ezt a főáramlatú média és politika eddig nem is közölte az utazóközönséggel. 2012. szeptember 19-én a Federal Reserve Bank of Dallas elnöke, Richard Fisher zártkörű előadást tartott a New York-i Harvard Clubban a vezető jegybankok unortodox pénzpolitikájáról.
Nos, itt adjuk át neki a szót: „Az az igazság, hogy mostanra sem a FED kormányzóinak, sem a munkatársainak nincsen lila gőze sem arról, hogy hogyan tudjuk visszaterelni a gazdaságot egy fenntartható pályára. Senkinek, hangsúlyozom, a világ egyetlen jegybankjának sincs tapasztalata arról, hogy a gazdaságot hogyan kellene innen egy biztonságos kikötőbe navigálni. Egyetlen jegybank, a FED-et bizonyosan beleértve, sem volt még ilyen tengeri úton soha.”
mekkora mutyi ez a visszahúzás... :) átírták mára a robotokat a fed vezérlésével
Marketwatch-on megállt a tudomány, nem frissülnek az árak.
Érdekesen alakul, lesznek itt jó beszállók csak türelmesen kell várni.
Most nem. Akkor kicsit más volt, ez csak indult
2008 Nov 19-20 óta nem volt ekkora 2 napos esés. Viszont utána 2 nap alatt vissza is hozta. Remélem most is.
soros kiszállt alibabából
csodálkozom, hogy avon, blackberry nem szerepel a listán.
jobban érezném maga, ha a zsír égne és nem a zsé... :)
Ez lehet az évtized tőzsdebotránya az USA-ban
http://index.hu/gazdasag/2015/08/11/ez_lehet_az_evtized_tozsdebotranya_az_usa-ban/
Látom nem csak engem érint érzékenyen az utóbbi néhány ker.nap :S
nagyon készen van a vén róka, ahogyan áldozatként állítja be a fitbit ceo.t... nagyon látszik, hogy nem nagyon tud mit kérdezni tőle... :))
http://finance.yahoo.com/video/fitbit-ceo-don-t-target-150957908.html
Amikor ba.z.zeg longban voltam, akkor bezzeg tudott esni ez a g.e.c.i , meg a dax és a bux napi 3-4 %-t !!!!
Ugyanaz. Tartom a tegnapit. Próbálom lebeszélni, mert felbeszélőből már van elég.