Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Csak felhívom a figyelme…

#755526 Tapasz

Csak felhívom a figyelmeteket, hogy a randomnál a Nyereség/veszteség menüpontnál csak 1 évre visszamenőleg lehet megtekinteni az adatokat. Ezért érdemes dec 31-én megnézni, mert szerintem az ott számolt nyereséget (esetleg veszteséget) adja le a cég a Navnak. Én a bevallásomban mindig ezekkel az adatokkal számolok.

Re: SKYPE?

#740365 Racional Előzmény: #740364

zöld https linkre skype beépülés "több mint biztonság"!

(nálam is chrome fut)

törlöm a skype programot

SKYPE?

#740360 Racional

Netboon oldalon a számlainformációkban bejött a Skype logo a pénzösszegek mellé és lehet rá kattintani!

Ez engem Q.vára idegesít!

Ti nálatok mi a helyzet?

(a skype nálam nem fut a gépen, csupán telepítve van)

Re: nincs cím

#728600 Stiv Előzmény: #728597

Heteken belül szigorodhatnak a brókercégek felügyeletére vonatkozó jogszabályok a Nemzetgazdasági Minisztérium törvénytervezete szerint.

A Bevát az OBA-val jövőre gyakorlatilag összevonják, a bankok és a pénzügyi cégek pedig leírhatják az adóikból a quaestoros kártalanítás során keletkező költségeiket.

http://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-szolgaltatok/brokerbotrany-kedvezmennyel-karpotolnak-448330

#728597 Stiv Előzmény: #728595

Itt a nagy bejelentés: óriási változás jön a bankolásnál Magyarországon

Sokak által régóta várt bejelentést tett a csütörtöki Portfolio Pénzügyi IT konferencián Bartha Lajos az MNB igazgatója: hamarosan érkezik a szupergyors banki átutalás Magyarországon is.

Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi infrastruktúrák igazgatója a Portfolio Pénzügyi IT konferencián csütörtökön bejelentette, hogy az MNB tovább szeretné gyorsítani az átutalásokat. A jelenlegi 5 ciklus helyett 10 ciklus lesz minden hétköznap, és kitolódik az üzemidő: a jelenlegi 8.30-16.30 közötti időszak helyett 7.30-17.00 órai ciklust használnak majd szeptember 7-től. Az előző napi zárás után beadott főként lakossági átutalások így korábban megérkeznek a kedvezményezetthez, ami pedig főleg vállalatok számára érdekes: meghosszabbított záró időpontig adhatnak megbízásokat.

Felkészül: az azonnali átutalás

Egyelőre az éjszakai és hétvégi megbízások továbbra is várakozni fognak, de hosszabb távon az azonnali átutalás bevezetése a cél Bartha Lajos szerint. Ez számos európai országban (Svédország, Dánia, Egyesült Királyság, Lengyelország) működik már, Olaszországban pedig folyamatban van a bevezetése.

Az MNB jelenlegi tervei szerint 2020-ig jöhet az azonnali átutalás.

http://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/itt_a_nagy_bejelentes_oriasi_valtozas_jon_a_bankolasnal_magyarorszagon.1044418.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator

#728243 matgab Előzmény: #728241

nem fizetek, de amúgy meg macerás, mert ezek az oldalak általában csak egy-egy papírt mutatnak, nem egyszerre mondjuk 10 -15 kiválasztott papírt. Vagy van olyan oldal ami real-ban mutat egyszerre több részvényt?

#717840 matgab Előzmény: #717088

Le kell , hogy írjam, hogy ne mindig csak olyat írjunk le ami negatív tapasztalat az egyes brókercégeknél...

A random ügyfélszolgálatát elsőrangúnak gondolom. Tegnap is felvetettem a kereskedhető USA részvények listájába 2 új részvényt és azonnal fel is tették őket a kereskedhető részvények listájára.

Amúgy is ha írok nekik akkor pontosan és gyorsan válaszolnak, vagy visszahívnak.

Igazából nagyon kellemes az ügyfelüknek lenni, olyan szolgáltatást kapok diszkont áron, amit Magyarországon nagyon ritkán tapasztalok (főleg így egy lakásfelújítás utáni szolgáltatószektorbeli tapasztalataimmal a hátam mögött szinte elképzelhetetlenül jónak ítélem meg).

Nagyon remélem, hogy ilyenek is maradnak és a lóvé sem fog soha eltűnni a számlámról! :-)

#717088 matgab Előzmény: #717076

előjeleket jól adtad össze, pl. a brókerdíjnál?

Illetve a nem ralizált bukó elvileg nincs benne a kimutatásban. Tőkeemelés, osztalék, adót beleszámoltad?

Lehet, hogy évvége van é…

#717076 Amatoregy

Lehet, hogy évvége van és fáradt vagyok de sehogy sem jön ki a matek.

Volt egy induló tőkém. Az eddig kereskedési eredmdényeket összesítem (bruttó értéket, vagyis a nyereségből levonom a jutalékot, a veszteséghez meg hozzá adom - ugye a nyereség kimutatás utolsó oszlopa).

Össze adom a különböző intrumentumok eredményeit (csoportonként összegzi is) és ennek eredményét összeadom a kiinduló tőkével. Ki jön egy szám. Most a jelenlegi portfóliót korrigálom a jelenlegi és bekerülési érték különbözetével. és nem jön ki a portfólió.

Vagyis indultam 100 egységgel. Az eddig kereskedési eredményem +10. A jelenlegi portfólióm - 10.ben van. Vagyis elvikeben 100-nak kellene lennie de nem.

Fordítva nézek valamit?

#711669 Stiv Előzmény: #711665

Napokban hallottam először a cégről,elsőre elég meggyőző a kondíciójuk..Hosszabb távon akár be is futhat a cég,2016-ra 25%-os piaci részesedést szeretnének....MNB engedéllyel működik...

A randomnál is vagy 2 év elteltével nyitottam számlát,akkor már 9 ezer felett volt az ügyfelek száma....A semmiből jött cégnél nem árt óvatosnak lenni....Én már átéltem brókercsődöt,azért vagyok több helyen..

#711665 Janicroft Előzmény: #711661

Még nem láttam őket, bár elsőre elég bizalmatlan vagyok minden ilyennel szemben, most elkezdtem megnézegetni és látom hogy ez egy holland cég. Mondjuk évek óta járok ki dolgozni, éltem is ott, de sose hallottam róla :DD

Azért megnézem jobban, érdekes lehet ez nekem. Egyébként a Random Capitalban sem bízom jobban mint ebben, nálam a bizalom az a KBC-bél van, csak ennek túl nagy az ára jelenleg....