Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#740426 rbbj11 Előzmény: #740415

igy van, most tipikus türelemjäték kell

nekem régröl megmaradt néhäny pozi és néhány ujranyitott van, igy LCI, cig (bet-en), Alstom, cukor, google (ami hatalmas minuszba fordult)

Netflix short ebben a percben zärodott. Hopsz, sorra kistopol minden: Kors, Yahoo, Immofinanz, Raiff, Puma, HP,

#740424 matgab Előzmény: #740421

nem tudom láttam -e már ennyire globális esést. Úgy látszik nem kellett volna APPLE-t vennem, már megint összeb@sztam ezzel a vétellel az egész világgazdaságot.

#740415 Greeny Előzmény: #740403

én azért tudom, néhány kedvencbe lehet hogy majd belenyúlok, valamint beker ár alatti tőkevédő stoppok vannak egy két helyen, azok valszeg likvidálnak.

Egyébként a kivárás nem árthat. DAX -6%, futik vérvörösben, nem kell sietni szvsz...

#740354 Greeny Előzmény: #740314

Nyilván az a jó ha most cash-ben vagy :) Grat, előrelátó és gondos voltál! Nekem ez nem sikerült ennyire. Úgy látom, hogy a vérfürdő címet néhány portálon már kiérdemelte, és folytatódik. Nekem úgy tűnik (és nem csak a szalagcímek mondatják velem), hogy ez már nem sima korrekció, főleg amikor tegnap megjelent az IMF nyugtatása jutottam arra, hogy ez több lesz annál.

Lehet hogy felül kell bírálnom az álláspontomat, és likvidálni kell még néhány pozit.

#740314 rbbj11 Előzmény: #740279

Hosszu pozikat tomegevel zartam tqvasszal, be is irtam ide, h. Mar szinte nincs olcso ceg a piacon. Aztan TA alapon berakott stopjaim jun27en tomegevel aktivalodtak, irtam qkkor, hogy szinte pozi nelkul maradtam.Jul elejen sokat visszavettem, na azok mostanra mind zarodtak, vegyes eredmenyekkel, a nyari kor szinte haszontalan volt. Most viszont tomegevel vannak kivalo cegek jo aron, tokeletes idopont kozeptavra vasarolni, csak kerdes, melyik a legjobb az olcsok kozt?

#740279 Greeny Előzmény: #740273

Most ezzel úgy vagyok, hogy ami van, azokat többségében kiülöm:

Pypl, Aapl, - mindenképpen szép jövőt várok, hosszabtávra is vettem, így kiülöm

KIPO - stopp 0-án bent van, lehet hogy megkóstolja hétfőn

STRL - hosszúra vettem, tartom, és így is vaskos plusszban vagyok benne

SDRL a kakukk tojás, venni fogom lefelé még.

Ha hosszú idő, akk max erre a portfolióra nem nézek rá.

#740273 Fornit Előzmény: #740269

Nekem sem voltak stoppok, a tegnapi nap ismétlődik. Ez **** gáz. A tegnapi nappal már kevesebbet ér a számlám mint jan1-én. (mondjuk az SP is)

#740269 Greeny Előzmény: #740267

Grat netflixhez!

Nalam EA profitvedo stopp kiszort, tobbi megy a melybe, egyelore a dontesem h kiulok a meglevo pozik kozul szinte mindent (EA stoppot bentfelejtettem), es szerencsere tudok majd boviteni szepen. Nem tudom hogy ezt a taktikat ki koveti, vagy mindenki inkabb stoppokat hasznal.

Szvsz ami erett, megpedig hogy a kinai lufi ereszt (amit katalizalt a kinai piaci intervencio). A fed-del kapcsolatos bizonytalansag is kozrejetszik, habar erdekes hogy a kinai tortenesen es felelmen kivul mar minden egyeb csak aprosag. Eleg sokat mentunk felfele, es a felelmek miatt elkezdodott a pozik zarasa biztos ami biztos, es ez generalja hogy dobjak ami van.

#740267 rbbj11 Előzmény: #740250

ma is hatalmas kiärusitäs van szämos koräbbi vezetöben es agyonvert olajszektorban is, mär tenyleg egyre több rv van jo äron. Mi történt? Kidurrant a lufi? Maci is lesz belöle, vagy bezsäkoljäk a jelenlegi normäl ertekeltseg mellett a cegeket?

Netflix shortom ebben a 2 napban pontosan fedezett minden bukot, + mai puma long is kellett hozzä

#740250 Fornit Előzmény: #740239

Tegnap 500$ olvadt le nálam, augusztusban pedig összesen eddig 4,78% párolgott el a számlám érékéből. Több havi eredmény megy a kukába pár nap alatt.

#740239 rbbj11 Előzmény: #740073

Ez jo vères nap volt, meg szerencse, h. Volt nflx shortom, igy alig olvadt pf-em erteke, bar mar eddigi hetekben is eleget zuhant...

#739793 Koffein Előzmény: #739576

na a fitbitet megint veszik, mintha nem volna holnap... :)

seadrill meg esik ismét mint a kő... :-/ jipííí :)

#739737 rbbj11 Előzmény: #739694

10-15-ig is eshetne még, ha csak a gyj-böl extrapolälok fundäsan, akkor is 15-ön a helye a koräbbi ärazäsähoz mérten