Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Remélem hétfőn egy olyan…

#740268 Tapasz

Remélem hétfőn egy olyan szép nagy réssel nyitunk lefelé, mint amilyen réssel fel nyitottunk 2009-ben az agusztus 20-a utáni első kerekedési napon.

Re: BUX1512

#740235 Borska Előzmény: #739697

....na ahogy elnézem amerikát nem lesz olyan rossz az a sp certi ( tudom hogy a kivitelezőre és termékre gondolsz nem pedig magára a pozira :) )

amúgy nem egy rossz dolog, csak kell hozzá a kellő önkontroll és tapasztalat, én azért szeretem mert ezt nem tudom piszkálni, hisz az időeltolódás nem engedi rendesen teljes időben kereskedni, és sokszor a piszkálás öli meg a sikert, a huf keresztekre ez még inkább jellemző, néha abba is beleveszek, de ott is megvan a maga menete (pl árjegyzőtől elvekből nem veszek, nem adok)

a forex mostanság inkább a TA elemzésekre használom,sokat számít a technikai plusz, az indikátorok, az hogy összefogva látom egységben ami számomra fontos. A legnagyobb gondom a pénzek ki és visszautalásával és az evvel járó plusz munkával és költséggel volt/van.

A hatit tekintve,áldom a megérzésemet hogy tegnap nyitóba megdupláztam a hati shortokat (bár a záróval még van rajtuk némi minusz) de ahogy elnézem a klímát, itt hacsak valami elementáris változás nem jön ebben a pár napban akkor hétfőn az elsődleges célár a 21500 meg is lesz, kérdés a folytatás, lesz e pattincs, avagy folytatódik a jogos és kellő korrekció tovább

Augusztus első 2 hetében…

#739952 Tapasz

Augusztus első 2 hetében kétszer meg volt a short 225xx-223xx. Jó lenne még egy ezrest menne lejjebb, mert van egy rakat és nem akarok ennyit átkötni decemberben.

#739803 Varju Előzmény: #739670

Le rés fel rés, érdekes a helyzet! Akartam még ma adni de nem nagyon volt időm, de nem is baj.

#739697 Fornit Előzmény: #739387

Sp certi?? Atyaég!

Ha jól emlékszem régebben "normálisabb " instrumentumokban nyomtad. cfd, etf..

#739687 Racional Előzmény: #739683

ez a görög sumákolás, az ukrán csőd és lövöldözés, rávett az összes long zárására

BUX1512

#739683 Borska

érdekes mozgások vannak, ez a csapkodás nem kimondottan a beleülős poziknak kedvez, meglepően erős a huf (legalább is számomra) EURHUF longomat vitte a nullavédő stopp, USDHUF nál pedig még esély se volt profitra vagy a nullavédésre eddig, én még tartom a hati és s&p shortokat, még mindig a letörésre számítok nagyobb eséllyel mint újabb csúcsokra mostanság (2-3 hónapos időtávról beszélek)

#739628 Racional Előzmény: #739395

hát erről beszéltem, már megyünk is vissza fel

az én hibám az, hogy megint eladom korábban a longjaimat

kiszállni is tudni kell

#739395 Borska Előzmény: #739391

háááááát, fene tudja

alapjáraton optimista vagyok a tőzsdékkel kapcsolatban, de most nem bízok az up-ban, nincs jogosultsága perpillanat, ez szerintem le fog törni.....

a kereskedés utolsó fél órájában shortokat nyitottam, egyenlőre óvatosan

hati short 22395ös átlaggal 10kontraktus STOP 22600fölött picivel target pedig 21500körül, de ez rugalmas ha lendületből töri akkor csúszó stopp jön