Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#740977 Pyxis Előzmény: #739838

Falutokba :D a Levendula utcában A+-os kiskertes sorházakat építenek/terveznek építeni fillérekért.

Veszélyes hulladék lerakóra épül, vagy mi a titok?

#740029 Ricsi Előzmény: #739963

Ezekből mindig kimarad a lényeg. Hiába szaporodnak a feketék, ők nem állítanak elő semmit, max elmennek máshová, és lelakják. Ha pedig nem lesz fehér ember, aki mindig újat épít, akkor az ő szaporodásuk is megáll.

Eddig akárhová mentek, vagy maradtak fehérek nélkül (pl nagyvárosok, vagy dél-afrika), ott mindent lelaktak. És nem látom, ez mitől változna meg.

#739449 Kissherceg Előzmény: #739448

jaja, én is attól félek, hogy vérnyomásom 100 alatt lesz hosszú hónapokig és bekattanok :) Igazából két vágyam van 290-es euró és szárnyaló ingatlan piac. Vagyonunk nagy része az, tehát én örülök, ha veszik, csak nem hiszek benne :)

spanyol még másfél, két év. Addig nem megyek.

#739448 banyaiz Előzmény: #739444

Az lenne heverészel a spanyol tengerparton és arra gondolsz de jó lenne Bp-en a nagy benzingőzben derék magyar polgártársak között anyázni, és rohangálni, tülekedni.

Sok **** spanyolból már eleged lesz. Aztán húzol haza mint a vadlibák. Ezzel sokan így fognak járni, én így gondolom.

menj ki egy fél évre teszteld le aztán beszámolsz az érzésekről.

#739447 banyaiz Előzmény: #739444

Nem könnyű dolog gyökerestől kitépni valakit innen. Még ha ez is a szándéka .

Biztos jópáran úgy indulnak neki elég mindenből, menekülés ki merre lát.

De aztán néhány év és lehet, hogy átértékeli , csak vissza Mo-ra a legjobb helyre a bolygón. Majd te is kimész spanyolba aztán meglátod, vágyakozol vissza budapesti aszfaltra. :)

#739445 banyaiz Előzmény: #739439

Szóval lehetne ez pozitív is ha ezek az emberek nagyon sok pénz megtakarítanának, és itthon szándékoznának elkölteni pl egy ingatlanra. Vagy ezért vesz drágább ingatlant majd . Hasonlók.

Ösztönözze a magyar ipart ez a minimális elvárás velük szemben. :)

#739444 Kissherceg Előzmény: #739442

ha megtalálod számításod nincs értelme hazajönni, sokkal nyugodtabb az életed és kiszámítható. Ahogy Hofi mondta, Én is csak kalandvágyból élek itt. Egyre kevesebb érvet tudok felsorolni Mo mellett, de az egyik a biztos egzisztencia. Azonban azt nem az országnak köszönhetem és erős a gyanúm, hogy kint is megteremteném legalább ugyanezt, de nekem szerencsére van választásom.

#739442 banyaiz Előzmény: #739439

Van albérlet persze, nem az utcán csöveznek. :) Csak mint vevő nem jelenik meg a külföldi ingatlanpiacon tömegesen az emigráns magyar polgártárs. Gondolom én

Aztán később pedig majd dönt, hogy letelepszik, vagy irány haza jó esetben lóvéval.

Statisztikákat nem ismerek erre vonatkozóan pedig érdekes lenne. Mekkora % aki kint dolgozik de itthon pl vesz egy lakást.

Szerintem a töredék aki végleg kint marad.