már csak 90, ez is forintos papír lesz...
már csak 90, ez is forintos papír lesz...
most néztem meg a 2014-ét részvényenként 102forint veszteséget termelt saját tőke a jegyzett alatt, 4,5milliárd rövid főleg szállító. tőkeemelés kellene vagy lassan kihúzza valaki a lélegeztetőgép zsinórját és annyi. viszont 103pénzért forog most, túlárazott.
annyira nem jó a jelentés, hogy venni kéne szerintem.
mert lassan csődbe megy. akkora a rövid állománya a féléves szerint amire három éves bevétel is kevés. majd csak jön egy beszállító aki megunta és a felszámolást indít. aztán ha szerencsés a helyzet e-star sztori csődegysegéggel és filléres részvénnyel. ha nem szerencsés akkor meg kaputt.
Jó hogy nem vettem 180-nál.....lassan már itt is csődöt áraznak:((
Én kacérkodom a vétellel,de világosítson már fel valaki,hogy mi zajlik itten mostanában........
ma is szépen megy, és úgy látom, nagy az érdektelenség, ez is hajthatja. 200 feletti mai záróval 240 körüli target kerülne képbe
Az biztos, én félek tőlük úgyhogy belenyúlni nem fogok pedig előbb-utóbb lehet, hogy szép hasznot lehet húzni majd ezen a részvényen, de nagy a kockázat az én megítélésem szerint...
amennyi pénzre szükségük van nagy mutatványnak kell lennie...
Gondok vannak pénzügyi téren a synivel, valami nagyobb kölcsönt akartak felvenni de nem kaptak, szerintem most próbálnak a bét-ről előteremteni maguknak egy kis apanázst határidős ügyeskedéssel...
200 se tartotta meg, ez így ha jól emlékszem új mélypont
Ez lehet, de olyan masszívan esett eddig, hol lehet ebben belépési pont és főleg mire alapozva?
220-ról vettem 1000 darabocskát, de úgy tűnik az korai volt. azt sem tudom mi a helyzet a cég körül, egyáltalán nem követtem korábban, csak feltűnt, hogy 200-hoz közelít, és emlékképeim szerint ennél sokkal drágább szokott lenni. Meg pár hónapja, vagy max 1 éve, volt vmi iszonyat nagy rally benne 400 vagy 450 fölé, kb 300-as szintről. ahhoz képest durván beszakadt.
ahhoz nagy mesét kell kitalálni