Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#739371 Ricsi Előzmény: #739324

Ha 3 Eur-ért kibír 1 hónapot, nekem megérte. A nők mások, szeretik az új ruhákat, szeretnek vásárolni. Nem akarnak 16 éve vett cuccokat hordani.

Ha minden hónapban elkölt valaki 15 Eur-t ruhára, akkor minden hónapban van 5 új cucca, és ez kibírható minden hónapban. Ez kb 10 liter benzin, vagy 4 doboz cigi.

#739348 tozsdenyul Előzmény: #739285

Az eu - val az a gond, hogy szét fog esni mielött felzárkóznánk.

A reformációval igazad van, csak míg azt máshol polgárosodás követte, nálunk a mai napig feudalizmus maradt mentálisan.

#739347 tozsdenyul Előzmény: #739285

Az eu - val az a gond, hogy szét fog esni mielött felzárkóznánk.

A reformációval igazad van, csak míg azt máshol polgárosodás követte, nálunk a mai napig feudalizmus maradt mentálisan.

#739339 rbbj11 Előzmény: #739330

pedig a drágán vett magyar márkaboltos ruhákkal nincs gond...

Egy pierre cardin nyakkendöm sem kezdett még elsö használat után foszlani, de az amcsi igen

#739330 hosszhuszár Előzmény: #739324

Ez hülyeség... a mai árképzés, neves ruhagyártóknál....reklám, x10

azt hiszed a minőséget fizeted meg, pedig a reklám kampányaikat finanszírozod... :)

kb ennyi...

#739326 rbbj11 Előzmény: #739325

én úgy látom, akinek ugrásszerü életszínvonal emelkedése van és kilátástalan a létbiztonsága itthon, azt ökrökkel sem lehet hazahúzni pár év múlva.

De aki itthon is jól el tud éldegelni, hazajön. Nálam is u.ez a mérlegelés volt: x %-kal több bevétel, havi x euroval marad több meg, és megéri? Az jött ki, nem. Ha létbizonytalanság fenyegetne itthon, nem tudnám jól iskolázna a gyerekem, nyilván máshogy mérlegel az ember. De ha aközött választ, anyagilag jól menjen v. k. jól menjen, akkor hazahúz a szíve idövel....

#739325 rbbj11 Előzmény: #739324

De mindegy, nem akarok én negatívkodni, de érezhetö, h. egyelöre elborított a rózsaszín köd. :) De biztos vagyok benne, pár hónap múlva más hozzáállásod lesz. Én is imádtam Tirolt. Az elsö 3 hónapban...

#739324 rbbj11 Előzmény: #739319

nézd meg néhány mosás után....

Amiból kaptam márkaboltból akciós árukat húgomtól ajándékba. Marc O´Polo, Calvin Klein és egyebek. Fele gyakorlatilag azonnal tönkrement.

Azok a 3 euros cuccok ált annyit is érnek...16 éve vettem Zürichben 16 frankért egy inget (50 helyett). Na az ma is hibátlan

#739319 Ricsi Előzmény: #739317

Ha kint leszek, nyomom neked a fotókat. A múltkor vettünk asszonynak egy bársonyszoknyát, olyan spanyolosat mintára, de csak a kék árnyalataival, kemény 3 Eur-t kellett fizetni. Kicsit sokalltam, de neki tetszett :)

#739318 Kissherceg Előzmény: #739315

térség függő, de angliában, London körül túl nagy a verseny. Ott van balkán + lengyelek és fél ázsia. Persze kívülállóként okoskodom, csak ismerősöket látom

#739317 hosszhuszár Előzmény: #739308

:) spanyolország jó.. :)

az egyetlen unios ország, ahova ömlik ellenőrizetlenül a sok márkahamisított cucc...europa mekkája. :)

#739315 hosszhuszár Előzmény: #739302

nem. az is jobban él, aki itthon a munkájáért napi 5e ft ot kapott, kint, 6,5 fontos órabérrel dolgozik...

#739314 rbbj11 Előzmény: #739296

Én egyszerre értek egyet Zsidayval, h. pár éves fellendülés jöhet itthon, de ugyanakkor nem értek egyet a vázolt hosszútávú perspektíváddal. Nem mindig érvényes az ellentétes pzsichó: vannak tartós folyamatok. Ott érvényes csak a tözsdei pszichó, h. pánikban vegyél, ahol ciklikusság áll fenn. Egy padlót fogó, és folyamatosan kiszoruló cégnél sem igaz, h. érdemes pánikban hosszúra venni. Akárhol veszed, hosszú távon buksz, és aki idöben eladja, az jár jól.

Mo. és a perifériáról tartó elvándorlás sztem nagyon is tartós, meg nem fordítható folyamat, amit jelenlegi EU viszonyok erösítenek. Ez abból is látszik, hogy aki tartósan kinn maradt, egyáltalán nem bánta meg, húgom se jönne vissza a jólétböl...

#739308 Ricsi Előzmény: #739302

A kulák mást jelent :)

Engem akar mindenki meggyőzni, holott én nem akarok ott multiban dolgozni. :))

#739302 Kissherceg Előzmény: #739296

persze, kimennek londonba, de csak az él jól kint, aki itthon is... multiból multiba érdemes csak kimenni, kulákból elég van