Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#739694 Janicroft Előzmény: #739576

Bizony, ez szépen megkeveri a dolgokat. Most nem tudják a piacok hogy esni kell vagy nem, nagyon vicces az egész.Valamelyik nap írta itt valaki hogy alábbhagyott a lendület picit az ötleteléssel kapcsolatban, ezért bedobok ide egyet:

szerintem a Lenovo-t túlságosan agyonütötték az elmúlt egy évben, sokkal jobban mint pl a HPQ -t:

Lenovo Group Limited (ADR)(OTCMKTS:LNVGY

Szerintem hamarosan lesz ebben egy felfele kör.

#739542 Koffein Előzmény: #739535

azt arohadt, ezt is adják a nyomoroncok, mindent adnak :-/ ezt mire adják, nem látok semmi olyan hírt, hogy 8%al beüssék így hirtelen...

#739535 Fornit Előzmény: #739466

Bazze Fitbit... múlt héten 51,6 volt. Még vacilláltam is h eladjam e gyors előtt záráskor...

Faszom kivan ezzel az eséssel, 1 hét alatt viszi 2015-öt nullára kb...

#739469 rbbj11 Előzmény: #739457

ígérni sok mindent lehet, ha már igazi befektetés, én kivárom az eredményeket

#739466 Koffein Előzmény: #739461

Kína betett mindenkinek, meg az usa bizonytalanság + a dev háború kezdet vizionálás...

STRL - Q2 earnings valam…

#739457 Greeny

STRL - Q2 earnings valamint az earnings call engem megerősített abban, hogy jó útra léptek. Megfontolásra ajánlom játékpénzre még mindig (mostani poziba 3.7 USD-n léptem be). A kívánt rendelésállomány kapcsán megfogalmazott célok, és a CEO által megfogalmazott és szükségesnek vélt lépések biztosíthatják a profitabilitást a jövőben (Kaliforniai vízhiány, paydown, koncepció, stb).

DAX ma megint csúnyán fest kína miatt...

#739303 rbbj11 Előzmény: #739291

na mindegy, én nem így értelmezem, de annyi jelentése van a magyar nyelvben a szónak, hogy ha a legtágabb jelentést veszem (Valaminek a biztosítéka, tárgyi, vagy személyi garanciája) akkor még a te indoklásod is belepréselhetö

#739291 matgab Előzmény: #739260

el akar érni 5% hozamot.

Az olaj árától függően az egyik hoz neki majd 1% nyereséget a másik 10% nyereséget.

Ezért fedezi a kockázatokat , stabil hozamot ér el, akárhova is megy az olajár.

Ez természetes fedezet, úgy, ahogy egy cégnek az EUR-os költségeit EUR alapon elszámolt bevételekkel fedezi.

#739260 rbbj11 Előzmény: #739237

Nem lesz egyik sem veszteséges, pont ezért nem fedezés. A fedezés lényeg, hogy egy bekövetkező veszteséget részben vagy egészben csökkentsek. Itt a két tevékenység esélyesen folyamatosan nyereséges, így szó sincs fedezésröl.

STRL átrakta a gyjt befo…

#739240 Greeny

STRL átrakta a gyjt before marketről after marketre... Kíváncsi vagyok, vajon eladni akartak a bennfentesek? Lehet hogy most megbánom a tartást rövidtávon, de bátraké a szerencse.

Olajat is vették, SDRL is korrigál. TSLA-ra van tipp hogy meddig jöhet vissza? Lassan beszállnék ismét.

Amcsi piac lejtmenetben volt az elmúlt napokban, talán fordul a kocka.

#739237 matgab Előzmény: #739221

már hogy ne lenne fedezet?

Vagy az egyik megy, vagy a másik, a hozama így kiegyensúlyozott lesz. Ezt hívják természetes fedezésnek (az egyiken elszenvedett veszteséget fedezi a másikon elért nyereség.

#739221 rbbj11 Előzmény: #739216

nincs benne semmi fedezet: vagy az egyik részlege vagy a másik részlege fog jól menni a cégnek, ez nem fedezeti, hanem legfeljebb komplementer tevékenység, óriási különbség

#739216 matgab Előzmény: #739128

"Buffett bevásárol: soha nem hajtott végre akkora felvásárlást a világ egyik legismertebb befektetője, mint most, több mint 30 milliárd dollárért venné meg a repülőgép- és olajipari alkatrészeket gyártó Precision Castparts nevű céget. A vállalat piaci értéke a pénteki piaczárást követően 26,7 milliárd dollár volt, Buffett viszont jellemzően nagyobb prémiumot ad a megvásárolt cégekért. "

egyszerre olajba és repülőgép iparba fektetni számomra furcsa, bár biztos egyfajta természetes fedezeti ügyletnek fogja fel a csávó...