Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#749150 Fornit Előzmény: #748447

a 2. sornal mar en is felrohogtem :))

lehetne egy uj tortenet bevezetese is ami arrol szol h a ltp-i k.b. szemet vet koffein ebere. :))

#748447 Bendeguz Előzmény: #748439

simán lehet, hogy kukázták valami lomtalanításon. anno én így egy míves karosszéket vittem haza egy cimborával (seggrészegen) a koleszba és használtuk utána 3 évig. a kutyás történetből egyébként hiányzott a holololooooooj kiáltás és a lakótelepi jóember :DDDD

ha már italajánló: 1,5 literes üveg Veneto Merlot kiváló forralt bor alapanyag. Mindet megittam! :D

nem azért mondom, de esz…

#748439 Koffein

nem azért mondom, de eszem f@xom megáll, a mai fiatokon... a kutyát elvittem egy nagyobb sétára, mert elállt az eső... sétálgatunk az üres utcákon, majd visszafele, jön velem szembe egy 5 fős fiatal társaság, 5ből 2nek a kezébe vodka talán stalinskaya fene se tudja melyik márka piros címkéje volt... a lényeg, hogy mindegyik kezébe kristály pohár, megálltak a zebránál, megtöltötték az üres poharakat, koccintás, majd leküldik... nem a piálás verte ki a biztosítékot, hanem az, hogy pohárból ittak... há a mi időnkben, hol volt üveg pohár? vettünk egy üveggel, oszt körbeadogattuk, vagy kértünk műanyagpoharat, de nem üvegpohárból toltuk... milyen nagyvilágiak ezek a kölykök, megadják a módját na... :)

#735203 Bendeguz Előzmény: #734915

na de Fornit, tavaly el se jöttél bényére, nem is emlékszel rám :D

azóta már biztos ittam vagy 3 üveggel. most is elfogy mindjárt egy. hétvégén a melegre való tekintettel (nem rád gondolok) fröccsözök. :DDDD