Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#738972 Koffein Előzmény: #738971

észrevettétek, hogy egyre több arab, szaúdi, líbiai rendszámú autó van? ez az új szlovák rendszám, vagy a gazdagabbik fele már autóstól jön? :))

#738971 banyaiz Előzmény: #738965

Sok alternatív útvonal nincs. Mehetnek még horvátok felé, szlovénekhez onnan osztrákok, olaszokhoz

Vagy ők is átúszhatnak az olaszokhoz esetleg mint a régi szép időkben ha keresik még a kalandokat. :)

Kb ennyi.

Románia felé kerülhetnek még .

Azt nehéz lesz elérni, hogy inkább a Kaukázus, Ukrajna útvonalat válasszák. Ahhoz a kerítés karcsúnak tűnik. :)

#738969 banyaiz Előzmény: #738965

Nagy kamu a börtön történet, nincs hely se hozzá, az egész eljárás amíg lezajlik stb.

Esetleg ha nagyon gyorsan visszatoloncolásra kerülnek Szerbiába és ennek elmenne a híre köztük nem érdemes erre jönni. Azt el tudom képzelni akkor alternatív útvonalat keresnek.

#738967 rbbj11 Előzmény: #738957

És mellesleg majdnem mindig magánba megyek, fülészetre is, annak ellenére, hogy lefogadom, átlag magyar tb befizetésének kb. 5x-sét teljesítem.

Ha már 10 drága percet veszek igénybe, csak magán fülészhez megyek 5000-ért. De ne bassz fel, hogy már 30-60 mp miatt is el kelljen mennem magánra, a jo k. eletbe...inkäbb feleségem lekezelte a fülem gyogyszertárba, persze nem voltam betegszabin, én a kórház ökörködése miatt aznap 1 órával toväbb dolgoztam, és meg sem mukkantam. De az mär bicskanyitogató, ha vki még védi is ezeket a parasztokat.

#738966 rbbj11 Előzmény: #738957

ugyan, ugyan, butaság, mondom, senki elöl nem vettem volna el az idöt, csak bámészkodtak a sürgösségin

Arról nem is beszélve, ha netán 1 nap 10 1 perces van, akkor is csak 10 perccel kell tovább maradni a nap végén, nehogy már ennyi ne férjen bele az orvosi eskübe....

És ismétlem azt is, ez messze nem kizárólagos, érdekes módon, amikor más emberek ülnek ott, sokkal feszítettebb munka mellett is el tudtak látni, mikor nem volt törvényszerü vagy "kötelezö".

#738964 banyaiz Előzmény: #738959

Nem tudom milyen időbeosztásban lehetnek a műszakok, ha van eszük akkor hajnaltól 10-ig, és délután 4-5-től sötétedésig. Mondjuk ennyi ésszel vszínű délben is ott dolgoztatják a népet, minél előbb kész legyen a nagy mű.

#738959 Euroman Előzmény: #738958

hát még a szerencsétlen közmunkások....modern rabszolgaság...pár fillérért az egészségüket is kockáztatják...én szívesen voltam a szabadban, a napon is, mivel vizes sportokat is űztem...de mióta kiderült hogy az apám tele van jóindulatú bőrdaganatokkal, és orvosi utasításra minden közvetlen napsütéstől óvnia kell magát, azóta én is sokkal óvatosabb lettem....

#738958 banyaiz Előzmény: #738955

Na tessék, megépítettek 10 métert de már 5öt átvágtak. Az értelmetlen pótcselekvés mintapéldája.

Azok a katonák mit szentségelhetnek ebben a hőségben húzzák a drótot. :) Állóképességi gyakorlatnak nem rossz.

#738957 tozsdenyul Előzmény: #738814

Persze, beleférne...látszólag.

Ez a paradox, sokan azt hiszik, ha kicsivel kevesebb az orvos, ápoló, legfeljebb pár órával több jut a maradéknak. Belefér? Miért ne.

Ha kicsivel kevesebb a pénz, legfeljebb itt-ott megszorítanak. Belefér? Miért ne.

A gyakorlatban nem fér bele. Majd marad a magán, ahol belefér majd.

Ezt magyarázzák sokan, sok éve, hogy nem fér bele, még ha elsöre úgy is látszik. A végeredmény öket igazolja...

Tegyen mindenki félre magánegészségügyre.

Az államit elkúrták, végighazudták stb.

#738956 banyaiz Előzmény: #738915

Ez komoly. :) Azt aki kitalálta be kellene építeni oda tartócölöpnek leverni a földbe .

Áthugyoznak a tetején olyan magassága lesz ahogy képeket elnézem.

Olyan szempontból végülis mindegy, hogy ha komolyabb azt is el lehet vágni. Önmagában semmit nem ér .

#738920 rbbj11 Előzmény: #738898

hát, nem igazán szeretem...ahogy gondoltam, pont semmire nem jó, munkához kevés, telefonnak nagy és minden 5x annyi ideig tart vele, mint a megszokott eszközeimmel, és olyan mint a drog, a sok idióta alkalmazásra rá lehet kattintani, miközben valójában tökéletesen elvoltam nélkülük is.