Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#739689 KawaBazsy Előzmény: #739674

Na, akkor most te is megmérhetsz egy jellemzőt magadon, ha már más megtette a kérésedre.. Lécci ha 1 számjegyű a hossz, akkor inkább ne írd be.. :-D

#739674 matgab Előzmény: #739662

na, most sok hódolót szereztél így látatlanban. Ha jösz tőzsdetalálkozóra, biztos nagyobb lesz az érdeklődés! :-)

#739662 Margaretta Előzmény: #739660

A kedvedért megmértem: 96 cm (érdekes, a csípőm is annyi, ezen magam is eléggé meglepődtem)

#739571 Margaretta Előzmény: #739568

Olyan 55 kilós lehetek, de már vagy 5 éve nem mértem magam súlyra.

76 cm a derékkerületem, azt mérem.

#739496 matgab Előzmény: #739401

ma annyira gazdag húslevest ettem, hogy a Zimány Linda majdnem feleségül ment hozzá...:-)

#739399 KawaBazsy Előzmény: #739397

A bide ugye ugyanolyan, úgyhogy amikor megnyomtam a slagon a csapot, akkor jó célzás esetén nem jön ki semmi víz, mert a segg/bide felfogja. :-)

#739397 Margaretta Előzmény: #739392

Ha már itt tartunk, akkor sokat gondolkodtam már azon, hogy Ázsiában ott vannak a pottyantós vécék, mellette felakasztva a vízslag. Állítólag azért nincs aranyér ott, mert a "nagydolog" elvégzése után nem papírt használnak, hanem megmossák ezzel a slaggal.

Én már többször próbáltam, de mindenhol egészen fejem tetejéig vizes lettem és tökéletes tisztára mosnom magam még sohasem sikerült. Pedig a bidénkben ezt tökjól művelem.

Hogy csinálják? Jó lenne, ha valaki megírná ide a tutifrankót:)

#739392 Koffein Előzmény: #739389

visítva röhögök :DDD

“Nekem egyáltalán nem volt sikeres a tölcsérrel a pisilés. A piszoárnál végképp nem. Bár másfél liter folyadék elfogyasztása után álltam neki a tesztnek, rettenetesen éreztem magam, hogy hátulról látnak az emberek. Minden elismerésem a férfiaké, hogy ezt nyilvánosan tudják csinálni. A második próbálkozásra, már a zárt toitoi-ban, a bugyimat a térdemig tolva, bár úgy tűnt, de mégsem sikerült a pontos illesztés, így pontosan az történt velem, amit a tölcsér látva a legtöbbeknek eszébe jut. Szerencsére volt nálam nedves törlőkendő, így alaposan le tudtam tisztítani bokáig (!) a lábam teljes felületét."

http://index.hu/kultur/zene/2015/08/11/allva_pisiles_pisitolcser/

Így szólt az Úr Noéhoz: …

#738766 KawaBazsy

Így szólt az Úr Noéhoz:

"Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!"

Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.

- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya,

ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése érdekében fakivágási tilalmat rendeltek el.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot

viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová.

Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.

- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.

- Nincs rá szükség. - mondta az Úr - Megoldjátok magatok.

Cica Kutya Cica Kutya Ci…

#738729 Fornit

Cica Kutya Cica Kutya Cica Kutya Cica Kutya Cica Kutya Cica Kutya

Tündi Nóri Tündi Nóri Tündi Nóri Tündi Nóri Tündi Nóri Tündi Nóri