Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#738526 banyaiz Előzmény: #738517

Odamenne Ásotthalomnál , vagy Röszkénél, vagy mit tudom én mi esik neki útba határállomáshoz, elviszik regisztrálják 1 nap múlva ül a vonaton és néhány óra múlva az osztrák határnál van, ahol átsétál. Jelentkezik a hatóságoknál jöttem menekülni, 1-2 nap múlva ugyanez és jelentkezik a német hatóságoknál azok majd csinálnak vele valamit.

Érthetetlen ez a műsor amit bemutatnak mintha valami háborús övezetben lennének mennek az erdőben. :) Tényleg nem találok benne semmi logikát.

#738525 Koffein Előzmény: #738515

Angolok miért akarnak kerítést építeni a csalagúthoz? valószínű abból az okból építi viktorka is :)

#738523 banyaiz Előzmény: #738517

Már eleve azt sem értem mi a bánatnak másznak ezek erdőn mezőn keresztül. Odaballag a határátkelőhöz és menekültstátuszért folyamodik.

Ugyanez történik vele így is, csak közben megy át erdőn mezőn, és levadásszák az erdőben. :)

Nem lenne egyszerűbb felszállna egy buszra és a határnál leszállna és csókolom éppen menekülök, csapjanak hozzá a listához.

Nem igazán találom ebben sem a logikát. Nem bujkálna és gyalogolna, 1 hét alatt németeknél lenne Törökországból.

Ehelyett megy mint a nemnormális keresztül mindenen kifizet egy csomó pénzt embercsempészeknek.

Felszáll vonat , busz géperőt igénybe veszi, határnál leszáll jöttem menekülni, következő országban ugyanez. Egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnik.

#738519 banyaiz Előzmény: #738517

Ezt értem, de ha lesz kerítés nem fognak jönni? Elmennek másfelé, vagy meglátják a kerítést és visszamennek Afganisztánba? Nekem az a gyanúm ugyanúgy fognak jönni , a képek alapján egy csípőfogóval 2 perc alatt utat vág . Vagy ez valami extra drót amit nem lehet olyan könnyen elvágni?

Egy erővágóval láncot elcsippentik nem ezt a kutyakerítést. Mennyibe kerül egy ilyen 10 k Ft? Azzal fél perc alatt mintha kerítés se lett volna.

Sok tetejét nem látom a dolognak, erre költeni ennyi pénzt

#738517 walex Előzmény: #738515

Van értelme.

Ajánlok egy kis kirándulást a déli országrészben. Katasztrofális állapotok vannak.

Az is látszik, hogy igen jó eséllyel szervezetten jönnek, valaki tolja őket.

#738515 banyaiz Előzmény: #738500

De ezek nem számoltak Viktorral és a 3m-es kerítésével. Megint kiosztott egy saller kokit. :)

Tényleg megépítik ezt a kerítést, azt hittem a parasztvakítás megáll a szövegnél . Azt a kérdést valaki már feltette mi értelme ennek a kutyakerítésnek?

Vagy komolyan játszunk aknazár, géppuska lekaszálja aki át akar jönni, vagy beengedjük. De ez a csináltunk is vmit és nem is parasztvakítás ilyen 3méteres kerítésekkel erre 22 mrd-ot elbaszni, minek? Nem találom semmi értelmét. Azon kívül, hogy megint lehet megvédésnél szövegelni, de ahhoz kicsit drága.

http://444.hu/2015/08/…

#738514 walex

http://444.hu/2015/08/03/42-milliardba-kerul-hogy-a-rabok-mobilt-kapnak/

Olyan nullás költségvetést tudnék csinálni a helyükben, mint a huzat.

Az csak duma, hogy nem lehet, simán lehetne, ha nem költenének minden baromságra egy rakás pénzt. Másrészt az elmúltnyolcév ezekhez képest piti zsebesek gyülekezete volt.

Szerintem Fletó azóta is veri a fejét a falba, hogy mennyi mindent megcsinálhattak volna, ha merték volna.

#738501 hosszhuszár Előzmény: #738463

A vida ügy meg elsikálva, a milliárdos áfacsalások úgy szintén....most ezt kell pumpálni a népnek, vicc....

#738500 KawaBazsy Előzmény: #738498

Hoppá, 3 éves konteo, 3/e alpont:

http://konteo.blogrepublik.eu/2012/04/21/a-torontoi-jegyzokonyvek/

"Embereink, szimpatizánsaink által az elsők között elfoglalandó területek a nemzetállamok külügyminisztériumai, a bevándorlási hivatalok és a nemzetközi szervezetek migrációs ügynökségei. Feladatuk az, hogy minél tágabbra nyissák a fejlett államok kapuit a harmadik világból (elsősorban Afrikából és Ázsiából) érkező migránsok előtt, hiszen így jelentősen növekszik a befogadók és a bevándorlók közötti feszültség. A sajtó manipulálásával, a közvélemény általunk kívánatosnak tartott irányba történő befolyásolásával – érdekeinknek megfelelő módon – mindig olyan híreket terjesztünk, amelyek mindig a megfelelő lökést adják a tömegeknek. A harmadik világban fegyveres konfliktusokat és háborúkat gerjesztünk, mert ezek hatására az onnan kivándorolni, menekülni szándékozók hullámokban érkeznek majd a Nyugat kapuihoz."

#738498 KawaBazsy Előzmény: #738492

Amikor beálltak a sor elejére, h water kell nekik, akkor majdnem hátrazavartam őket a ****ra..

Vazz, ma mentem kajálni…

#738489 KawaBazsy

Vazz, ma mentem kajálni a Pocakos lakatos nevű kifőzdébe a Soroksári úton. Odaérek, rahedli rendőrautó. Bemegyek, erre látom, h egy csomó menekültet hoztak magukkal, s ott kajáltatták őket..

#738433 Turkoglu Előzmény: #738277

Nekem egyébként mint írtam a kerítéssel semmi bajom, viszont az árával annál inkább... mert az nem a realitások talaján mozog...