Ö nem ide szokik, hanem küldik, nem etetés kérdése, látszik azon, hogy mikor jön, és mikor nem.
A majom esete valóban etetés kérdése, de ö már inkább kabala állat.
Ö nem ide szokik, hanem küldik, nem etetés kérdése, látszik azon, hogy mikor jön, és mikor nem.
A majom esete valóban etetés kérdése, de ö már inkább kabala állat.
Ilyen esetekre teljesen jó megoldás egy gázspray, vagy pisztoly, minden vadász/fegyver boltban kaphatóak. Amúgy meg nem beszarni kell, hanem hívni a rendőrséget. Ettől bátorodnak fel, ha a sok birka ezt hagyja..
egy német megoldás a bevándorlásra:
"A németországi Lörrach érdekes kezdeményezéssel állt elő: fizetnek a menekülteknek, ha visszavonják a menedékjog iránti kérelmüket, és visszatérnek hazájukba. Az önkormányzat így mentesül az elszállásolási költségek alól és nem terheli le hónapokig az apparátust a kérelmek elbírálása. Egy háromfős család akár 1858 eurót, vagyis közel 574 ezer forintnak megfelelő összeget kaphat az önkormányzattól, cserébe vállalniuk kell, hogy többé nem fordulnak Németországban menedékjogi kérelemért."
megsúgom, ez nem működik. ezt anno sok évvel ezelőtt a franciák játszották el a román cigányokkal, pénzt adtak, felültették repülőre őket, ingyen visszaküldték bukarestbe, majd fű alatt mentek vissza, és ismét eljátszották ezt... a román sajtó visítva röhögött a franciákon, hogy miként játsszák ki a román színe bőrűek a francia törvényeket... :)
HA etetitek a propagandistát, akkor ide szokik, s nyomja a nettó hülyeséget..
ha már építőipar, akkor ennyi erővel kórházakat is építhetnének...szépeket, moderneket, emberszabásúakat, 2 ágyas kórtermekkel, hogy ne kelljen az orvos zsebébe 20ezreseket dugni, ha az ember egy nyugalmasabb helyet szeretne, és nem a szomszéd történeteit hallgatani, a 20-30 fős falusi családi hordák sültcsirkét, sülhúsait szagolgatni stb.
Építeni sok mindent lehet, stadiont, autópályát, raktárat, feldolgozóüzemet, kórházat , iskolát. Ebböl a listából melyik hozza a legkevesebb hasznot ? Továbbra is nettó hülyeséget védesz .
Az oktatásból elvont 10-20 milliárdon múlik az erös gazdaság létrehozása? Nettó hülyeség ez is.
A 22. század felé haladva elöbb gazdaságot építsünk, és aztán jöhet az oktatás, nem fordítva? Nettó hülyeség ez is.
Mellébeszélés.
Ezt a dumát etesd meg a Fidesz M1 nézőivel.
Nyilvánossá kellene tenni,hogy mire, mennyit kőltenek és akkor nem kell embereket fizetni.
Az idióta adatigénylők nem igényeltek volna egy féloldalnyi adatot sem, ha azok egyébként, mint az normális országokban szokás, ripsz-ropsz hozzáférhetők lennének.
Egy nemrégi adatigénylésnél is a legnagyobb munka az adatok egy részének a kihúzása volt.
Maaargit, noooormális?
A fizetős közérdekű adatigénylés az ország és a keményen dolgozó kisemberek érdekében lett bevezetve.
Aki nem hiszi, az Gyurcsányt támogatja, punktum.
Talán élelmiszerfeldolgozó üzemekkel kellett volna kezdeni és az állami földeken megtermelt javakat azokban feldolgozni és nem műkörmösöknek odaadni, akik a támogatást zsebretéve maguk sem csinálnak ott semmit, nemhogy munkahelyeket teremtenének.
kiszúrtak a mutyis 5kerrel :)
http://vs.hu/mind/osszes/meghekkelte-az-ellenzek-a-legujabb-v-keruleti-ingatlanbizniszt-0730
Azért fizetős mert az idióta adatigénylők 700 ezer oldalnyi adatigénylést nyújtottak be. Ha pedig erre felvesznek embert ne a Te adódból finanszírozzák.
Én még emlékszem olyan riportra 4-5 évvel ezelőttről amikor az építőipar befagyott, hogy százezrek váltak munkanélkülivé mert sem lakás sem más építkezés nem volt ami a túlpörgött építőiparból munkanélkülivé vált tömegeket fel tudta volna szívni, jelzáloghitelekkel a nyakukban mutatták a családok az üres hűtőszekrényt. Szó szerint üres szekrényt. Egy tej vagy vaj nem volt benne. A stadionépítés nemcsak a sportról szól ám, ezt mindenki elfelejti, hanem az építőipari ágazatban dolgozók megélhetéséről, túléléséről, és a gazdasági növekedés beindításáról is. De ti csak a stadionokat látjátok, hogy az értelmetlen. Pedig ez egy keynesi gazdaságösztönző lépés nagy állami beruházások beindításával.
Hihi
Azért vannak olyan helyek a világban, ahol nálunk "mégjobban teljesítenek":)
http://444.hu/2015/07/30/a-kenyai-kormany-a-kiadasai-1-egy-szazalekaval-tud-rendesen-elszamolni/
mai napi hiperpigmentált eset. Váci utca belváros.
Lopáson kapják , erre előrántja a kését és megszúrja a biztonsági őrt.
Ide legalább kijött a rendőrség viszonylag gyorsan.
Az oroszok már a spájzban vannak. A liberális jogvédők védettjeinek attrocitásai meg már mindennaposak a belvárosban.
Akkor miért is lett fizetős a közérdekű adatigénylés?
Továbbá egyáltalán miért is nem nyilvános az összes közérdekű adat?
Továbbá egyáltalán mivel tudod ílymódon bizonyítani, hogy nem folynak el a milliárdok?
Továbbá a kormány populizmusa az adó/sarckivetés terén nem ismer határokat a hatalmon maradása érdekében. Ez most pont írásjelű.
Továbbá a kormánynak semmi sem drága az adófizetők pénzéből elkölteni populista beetetésre a hatalmon maradása érdekében, pl.: stadionok, kerítés
amikor engem kirúgtak, akkor az egyik kolléganőmet is nyugdíjazták....neki a szakirányú szakközéipiskolát, főiskolát, de még a szakközépiskolai nyári gyakorlatot is beleszámították...így 58 évesen el tudott húzni...irigyeltem is: ő 58 évesen nyugdíjas lett, én 47 évesen munkanélküli....mecsoda különbség....ugyanez volt a törzsgárdánál is....az én diplomáim nem szakirányúak, így én éphhogy megkaptam a 20 éves törzsgárdát, amikor a velem egykorúak már a 30-5 évest, attól függően, hogy gimibe vagy szakközépbe jártak, illetve évvesztesek voltak-e.....én még azzal is buktam 1 évet, mert novemberiként évvesztes vagyok, már majdnem betöltöttem a 7-ik évemet, mire elkezdhettem az általánost....
Az a nő aki egyetemre járt, 23 éves korában végez alapesetben és általában.
40 évet dolgozik, 63 éves lesz. Akkor mehet nyugdíjba.
Nekem konkrétan 24 nappal előtte lesz meg a 40 év munkaviszonyom folyamatos munka mellett, ha az egyetemet nem számítjuk hozzá, mint az egyébkénti öregségi nyugdíjidőm.