csoroghatna ütemesebben, mert éhen hal a brókerem
csoroghatna ütemesebben, mert éhen hal a brókerem
más.. lehetne egy szavazás ki csinálja azt a munkát amit szeret.. Euromannál írta valaki kevesen csinálják azt amit szeretnek..ez szöget ütött a fejembe..persze ha másokat is érdekel.
a nyitó forgalom csodálatos lesz.
egyelőre nem vennék görög bankot, még korai, de tárgyalásokat kezdhetne
Csányinak szerintem jár az agya egy görög bankon.. csodálkoznék ha nem...akkor kell venni amikor olcsó.
de. Karácsony utáni pár nap...
Ne nyafogj már! Azóta felpörgött szépen, már 500 milla fölött, és még van majdnem egy óra! :-)
Nem is tudom, mi volt a legszarabb forgalom otinál, de nem hiszem, hogy ennél sokkal kisebb lett volna...
300misi forgalom délig ,ezt nevezem.
Miért mondod ezt? Ma is remek a forgalom, nagy az érdeklődés! Már majdnem 600 millió... :-D
a nap is kisütött :D itt is volt szarakodás, de hulla az egész piac. Aug első 2 hetében szokott lenni móka, július utolsó 2 kuka
Egy napig nem volt netem, de ahogy látom, semmi nem történt, nem vette ezt senki sem. Kovászosuborka szezon...
OTP hogy reagál rá?
Az IMF nem ad pénzt a görögök megmentésére
A Nemzetközi Valutaalap egyelőre nem száll be Görögország harmadik mentőcsomagjába, mivel úgy találták, hogy az ország magas eladósodottsága, illetve a reformok terén mutatott gyenge teljesítmény diszkvalifikálja a görögöket - értesült a Financial Times.
Ha az 5145-n lévő korrekciós "A" hullámból építjük felfelé a "B" hullámot, akkor mutat némi hasonlóságot a B/a és a B/c hullám. Ha, igen, akkor még benne lehetne a korábban írt 5650 környéke lefelé, majd a "B" hullám csúcsa felmehetne 6250 vagy 6369 környékére jó hangulat esetén.
az otpnek van ennyi esze, hogy záróban piacot vesz? :)
Elvileg szerintem is vételi szint, viszont rettentően gyenge. Én még várok.
Szisztéma kérdése, tegnap belépési szinten járt, ez a nap már egy másik nap.
Tény nem szépen viselkedik ,de még él a pozi. A többi a piacon múlik.
Van ilyen, ismerem az érzést. :-)
Engem most még nem ért el...
3650nél.. várnak egy válság 2-őt..gyakorlatilag semmi nincs megoldva abból ami a válságot okozta...viszont új csúcsok vannak.. vállalati szinten értem..de a banki oldal bűzlik. Persze OTP jó bank.. csányit nem tudta megmolnizni az ostobácska DB..még pereskedtek isa kis majmok..gondolták csányi majd peren kivül gyorsan megegygezik..