Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#737925 Euroman Előzmény: #737924

Te követed a topikomat, tehát nem kell 100adszor újból elmondanom: 32 hónap alatt 4 interjúra hívtak be, tavaly október óta válaszokat sem nagyon kaptam, vagy ha igen, akkor meghallgatás nélküli elutasítást....tehát semmilyen helyre nem vettek volna fel...az, hogy marad-e pénzem, az csak akkor derülne ki, ha odáig eljutnánk, mivel magyar álláshirdetésekben nem adnak meg fizetést, így nem lehet előre kikalkulálni mi maradna...osztrák ajánlatoknál ez működik, mert ott mindenhol megjelölnek fizetést, de sajnos onnan sem jön semmilyen pozitív válasz...egyszerű irodai munkákra jelentkezem, meg olyanokra, ahol magyarul is kell tudni, de válasz sem jön...

#737924 Ibiza Előzmény: #737921

ezt ugattam..mindegy mit csinálsz csak moccanj ki.. megesz a gyűlölet.. besavanyodsz..és elmegy melletted az élet.. ha emberek között vagy folyik a szó..új kapcsolatok ..új lehetőségek..még egy leány is becsúszhat.

Nincs "szar kompromisszum" kompromisszumok vannak.. ha olyan helyet találsz ahol pluszban marad pénzed már érdemes..

Most bevételed és a kiadásod az minusz..ha jól értettem..ha 0-ra kihozod akkor már ott a fennmaradás.. ha azon felül marad akkor már tartalékképzés..

3hónap próbaidő van..mellette keresel másikat..ha találsz lepattansz..

#737916 Euroman Előzmény: #737911

merev vagyok:)....ezt már mondták nekem nők, dícséretnek vettem :)

amúgy én nem így látom...csak nem megyek bele xar kompromisszumokba...

#737914 Euroman Előzmény: #737911

ha orbán megdöglik akkor sajnos kevés változik, de nagy örömünnep lesz nekem és a családomnak....bár egy életfogytiglan, teljes vagyon elkobzással jobban tetszene...ugyanez még a fityesz 100-200 legprominensebb vezetőjének+oligarcháknak.....új kormány kárpótlást nyújt a fityesz által tönkretett embereknek...ha a korábbi fix jövedelmeinket veszem figyelembe, akkor a fityesz döntései miatt hozzávetőlegesen netto 15 millió Ft-tól estünk el 2010 óta (apám nyugdíjpótléka + az én 24 havi fizetésem, mivel 2013 augusztusáig voltam sétálón)...cserébe kaptunk semmirevaló összesen 300.000 Ft-nyi rezsicsökkentést....devizahitelünk nem volt, adócsökkentést nem tudjuk érvényesíteni, mivel nincs miből levonni, semmilyen jövdelmünk sincs apám nyugdíján kívül...a többi nemzeti maszlagot meg lexarom...és akkro arról a rengeteg sértő packázásról nem is beszéltem, amit a munkaügyi hivatalban, és a nagyképű munkaadók részéről el kellett viselnem....némelyiket legszívesebben elküldtem volna a qrva anyjába, azzal beszéljen úgy, ne velem....stadionokra, csomó geczységre van pénz, csak pont az állami vállalat dolgozóinak fizetésére nem....na menjen a vérvörös alcsuti qrva anyja retkes pichájába ez a **** nagyképű felfuvalkodott senkiházi...

#737911 Ibiza Előzmény: #737889

gyűlölködsz.. merev vagy.. nem lesz ez jó..én neked szurkolok de ez nem vezet sehova.

Tedd fel a kérdést hol leszel vagy mi lesz veled két év múlva...ha nem tetszik amit leirsz akkor változnod..változtatnod kell...

Még egy fontos kérdét tegyél fel magadnak: Ha orbánt elcsapja egy szekér..ottpusztul..változik a helyzeted? Vagy ha a libsibal nyer..miváltozik a te életedben, egzisztenciádban?

#737896 Euroman Előzmény: #737894

fürtökben lógó utasok, rosszszagú romák, zsebesek, lepukkadt ikarusok amik nyáron forrók, télen hidegek és párásak.....if possibel, no more in my life...

#737894 Euroman Előzmény: #737891

olvasom a beírásaidat, Te élményautós vagy. én nem. tágas legyen, legalább 100 LE, ne kelljen rá költeni a kötelező szervízen kívül, és főleg ne kelljen tömegközlekedni, mert az nem szeretem...közel 20 évig csináltam egy nagyvárosban, elég lett belőle egy életre.

#737893 Euroman Előzmény: #737891

azt én sem mondtam, hogy ilyet a nevemre vennék, akárcsak 1 ft-ért is....bár az első kocsim egy suzuki volt, 6 évig megvolt, nagyon örültem neki....addig csak a tömegközlekedés jutott....céges kulcsos is szolgálati utakra fabia volt, az I. generációs ráadásul klíma nélkül....a másodikba legalább manuál klímát kértek....eszi nem eszi ez volt, ezzel kellett közlekedni...ráadásul mindig olyan mocskos volt, mert senki nem vigyázott rá, hogy volt olyan, hogy itthon lemostam, mert olyan ocsmányul nézett ki

#737891 KawaBazsy Előzmény: #737879

7köznap se ülök be ilyen gyíkba, nemhogy még a külföldi nyaralásomon. :-) Viszont egy akármilyen kis, 50-es robogót is élvezni tudok.

#737872 KawaBazsy Előzmény: #737863

Tavaly Kefalonián néztem a kocsibérlési árakat, de kb az alulról a 4. kategória volt az, amibe már beleültem volna (Grande Punto), s a teteje, amit élveztem is volna (Vitara, Jeep), de azok meg már nagyon drágák voltak. A 200-as nagyrobesz meg töredék áron szuper volt, még bnőnek is tetszett. Egy ilyen Matiz szerű szar elrontaná a nyaralásom.. :-)

#737864 Euroman Előzmény: #737862

nekem Portofino, Rapallo is nagyon tetszett, de a Lago Maggiore is...Verbana Palanza-n laktam, onnan jártam be a tó olasz és svájci részét is, meg hajóval a Boromeo szigeteket...

#737863 Euroman Előzmény: #737862

nekem nincs motorra jogosítványom....kisebb kirándulásokra robogót vagy quad-ot szoktam bérelni...nekem ezek a kiskocsik szigeteken (Mallorca, Málta, Kréta, korfu stb.) bejöttek...klima meg szervokormány legyen benne, meg kicsi fogyasztás, aztán hajrá....ha nem ilyet, akkor suzukis samurai vagy smart kabriót béreltem

#737862 KawaBazsy Előzmény: #737859

Cinque Terre nekem még kimaradt.

Az Etnára anno nem mentem fel motorral se, dög meleg volt augusztusban, úgyhogy inkább fürödtem. :-)

Ilyen Spark kaliberű kocsit nem vagyok hajlandó bérelni, akkor inkább egy nagy robogó, azt legalább élvezem.

#737859 Euroman Előzmény: #737858

Cinque Terre 1 egész hét volt 2010-ben....Via del Amore-n séta 40 fokban:))) meg utazás hatalmas tömegben az üvegtetejű vonattal :) Szicilia Máltáról gyorskatamaránnal....90 perc alatt átdönget, de a társaság 60-70 %-a hány....1-szer ki kell próbálni:) reggel 6 után indult Valettáról...napközben Taorminába kirándultam, és felmentem az Etna tetejére....egész nap nem mertem enni :), csak egy capuccino....este 10 után indult vissza, éjfél után kötött ki....az első nyitvalévő hambisnál 2 hambit benyomtam, olyan éhes voltam....utána még kb. félóra út vissza a szállásra Bugibbá-ba....Chevrolet Spark-ot béreltem, azzal "döngettünk" a szigeten...

#737854 Euroman Előzmény: #737853

még sokkal több helyen...Olaszország is nagy favorit, gyönyörű az építészete, és a tengerpartjai is tetszenek...Tarvisiotól Amalfiig, Viareggio-tól Riminiig rengeteg helyen voltam, ha az egyes tartózkodásaimat összeadom, 4 hónapnál is többet töltöttem Itáliában...ennél többet, csak Ausztriában és Németországban, de az csak részben volt turistáskodás, és az években mérhető...