ritka szar emberek.. tállai ez a f@sz..rogán..lázár (mostanában változott) többet ártanak a fidesznek mint a cionista libsibal együttvéve..
ritka szar emberek.. tállai ez a f@sz..rogán..lázár (mostanában változott) többet ártanak a fidesznek mint a cionista libsibal együttvéve..
"..ha egy könyvbe van egy mondat, amit az életünk során hasznosítani lehet, tapasztalat, véleményformálás, új gondolat formájában éstb. "
pontosan..ezért veszem ezeket a sz@rokat... engem általában nem formál..hanem új gondolatokat továbbgondolást ébreszt..
Anno amikor vállalkozni kezdtem kialakitottam magamnak a számolási módszereket..viszonyszámokat.. egy rendszert épitettem .ezt csiszolgattam.. szándékosan nem olvasam gazdasági könyveket..
Amikor kész volt akkor kezdtem olvasni gazdasági könyveket...akkor nyertek igazolást a dolgaim..vagy kerültek nagyobb összefüggésbe. Már akkor leirtam a pénzforgalom a vállalkozás vérkeringése.. akkor mégsenki nem beszélt MO-on cash flow-ról..
jha jó régi én vagy 3 éve olvastam, de lehet megvan 4 is... nekem is tetszett, több könyvét is olvastam, de már uncsi, mert nagyjából mindegyikbe az írja. de én a mondó vagyok, ha egy könyvbe van egy mondat, amit az életünk során hasznosítani lehet, tapasztalat, véleményformálás, új gondolat formájában éstb. akkor már megérte a befektetést... :)
az M1 M2 kormánybarátan nyomja..minek még egy? Abban igazuk volt bármit csináltak abból csak a rosszak lettek kimazsolázva.. Most mindenki válogathat a meze szerint.. ha valaki objektiven akar tájékozódni akkor néz 4félét.
A filmesek elismerik vajna rendberakta a dolgokat.. aki kimaradt az nyafog..de azt mondják jót tett a fimiparnak..ismerem kicsit a szakmát.
Na kiolvastam..kiyosaki a Gazdagok összeesküvése..
Az eleje nagyon jó..összeszedett (mintha én irtam volna,)ok okozat.. a szakmai része az olyan mint a többi könyvei..u.azokat irogatja..és vedd meg a játékát.. szájbarágós.. oldalanként újra és újra nyomja..usai majmoknak készült.. nem hüjeség amit ir..de már uncsi.. a vége az elég jó...
sztem az elejét nem ő irta...de szummázvasztemérdemes elolvasni.. érdekes állitólag 2009-eskönyv..érdekes mert figyelem a gazdasági könyveket és nem láttam.
Egy érdekes népegészségügyi bejegyzés az origo egy cikkének forumából:
"Fokozatosan kell lebarnulni, ami időben akár márciusi kezdést is jelenthet. A bőrrák kockázata nagyot ugrott az elmúlt évtizedekben, aminek nem genetikai oka van (ahogy egyébként a daganatok nagy többsége nem genetikai eredetű) hanem a május-júniusig hófehér bőr, majd a hirtelen égés(ek sorozata). Nagyszüleink mar kora tavasztól sok időt töltöttek a szabad ég alatt, nem egy júniusi strandolással kezdtek ismerkedni a napfénnyel... Ennek komoly jelentősége van a D vitamin hiány széles körű megjelenésében is. Ma mar nyáron is hiányos sok ember, ami elképesztő, ahogy az egészségügyi hatása is. A nyaranta nehány leégés nem biztosít folyamatosan magas D vitamin szintet, ellenben a bőrrák kockázatát jelentősen megemeli.
Sok naptej éppen a hírben említett UVA-t nem szűri tökéletesen, miközben a B-t teljesen, megakadályozva a D vitamin szintézisét a bőrben. Gyakran magasabb a bőrrák előfordulása a naptejet rendszeresen alkalmazók körében, mint az anélkül szabad ég alatt munkát végzőknél, pl. favágó, mezőgazdasági munkás, strand felügyelő, stb."
én nem érzem ezt a párhuzamot....én kelletem magam, riszálok, mit Josephine Baker, mégsem kellek a kutyának sem....anélkül, hogy egyáltalán személyesen elbeszélgetnének még egy elutasító válaszra sem futja...azért ennyire csak nem elfoglaltak, hogy erre sem telik...nagyon menő ma a bunkóság, csak hát azt azzal szemben kellene gyakorolniuk, akinek az bejön...nekem nem.
Valszeg pici a pöcörő, azt meg ugye nem nagyon komázzák a csajok :-)
kezet semmiképpen nem csókolnék, de van az a pénz, amiért pozitívan nyilatkoznék a fityeszről
egy barátom szokott úgy "nőzni" ahogy te munkát keresni...
Mindig azt mondja, hogy 5 évvel ezelőtt szúrta el, akkor kellett volna nőznie, mert akkor még volt esélye.
De 5 évvel ezelőtt is pont ugyanazt mondta, hogy 5 éve szúrta el.
Pedig a társaságban a legjobb képű, magas szőke kék szemű, stílusosan öltözködik, 3 diplomája van és értelmes, családi vállalkozásuk van, néhány ingatlanuk, Audival és BMW-vel járkál...
De mindig el tudja magyarázni, hogy miért nincs neki semmi esélye olyan nőt felszedni amire vágyna.
Kapnál egy megfelelő ajánlatot, még kezet is csókolnál a narancsos keresztapáknak.. :-)
nem, nem....nem voltam kormánytisztviselő, és nem is leszek....nem teszek esküt a nemzeti együttműködésre....és nem ülök olyan irodákban, ahol Orbán Lenin Viktor vagy Kövér Lenin László arcképe lóg a falon....ahol én szocializálódtam az elmúlt 50 évben, ott csak festmények és Kereszt lóg(ott) a falon...
:D Hát ezen jót nevettem, milyen szemléletesen írtad le. :)
Viszont a munkájukat ízlés szerint sokféleképpen lehet jellemezni de egy valamit nem mondanék rá semmiképpen , diszkrét.
Volt ez a kormánytisztviselős történetük kitalálták 10-ben vagy 11-ben már nem emlékszem, hogy minden indoklás nélkül fel lehet mondani . Persze mert nagytakarítást tartottak minisztériumokban, kulcsposztokon, saját káderek mindenhová. Csak hát ez az Ab elmeszelte utána 1-2 év múlva, gondolom nem kevés lóvéba fáj ez azóta különféle perek miatt. Ebből nagy kanászkürtölés volt akkor melldöngetés emlékszel, hogy végkielégítésekre adó, felmondás azonnal indoklás nélkül. Még minisztériumokban akadozott munka olyan sok embert lecseréltek. Egyértelmű volt , hogy ez alkotmányellenes, csak szokás szerint a többet erővel mint ésszel történet.
Ezért kérdeztem hátha te is ebbe a szórásba estél bele.
Elég tévedésben vagytok..értem én mint alkalmazott a maximális biztonság kell..és azonnal négyeljék fel a céget aki elbocsát..
Egy alkalmazott pénzért kölcsönadja a munkaerejét és tudását..egy fogaskerék a gépezetben..a cég iránti lojalitá az már extra.. ha másik alkalmazott kell akkor csere..
Ne álságoskodjunk az alkalmazott meg annyit dolgozik amennyit feltétlenül muszáj.
Sajnos hozzátartozik egy cég működéséhez átszervezés..vagy takarékoskodás van.. megosztanak hatásköröket a felesleget meg elbocsátják.
mindenkinek fizettek, csak szalámiztak, amit ki tudtál alkudni....el akarták kerülni, hogy napvilágra kerüljön esetleg pl. a sajtóban hogy minden nagyon szép, minden nagyon phasza geczy fityeszországban egy állami cégnél tömeges leépítéss van....hisz "tudjuk", hogy Mo. jobban teljesít, a reformok hatnak, és orgován piktornak 60 cm-es phasza van, amivel az egész világot megtermékenyíti....
Nem tudok ilyenről amit mondtok, indokolni kell , kivéve néhány spéci esetet.
Akkor csak nem voltak olyan biztosak a dolgukban ha közös megegyezésért fizettek .