mi vagyok én közmunkás ??? :-)
Vagy ha a tranzakciós jutaléknak gondoltad, annak elég lesz!
mi vagyok én közmunkás ??? :-)
Vagy ha a tranzakciós jutaléknak gondoltad, annak elég lesz!
vegyél a kötvényéből is :) FATALITY
Én még mindig tartom, remélem nem lesz nagyobb korrekció :))
Fitbit esetében egy esetleges nagyobb korrekciónál én jó vevő leszek (ha lesz ilyen).
UA nem visszavételt viszont nagyon bánom. Szépen hozott konyhára az NBA sponsor kiválasztás során a menetelése, és még vissza is akartam venni, de a fene tudja hogyan, nagyon megfeledkeztem róla... :(
Jelenleg SDRL-ben van nagy mínusz, egyelőre nem is látom, hogy mikor fordulhat ez pluszba (nem olyannak tűnik a környezet rövidtávon), itt lehet hogy ráveszek még egy fél pakkal most 9 alatt.
STRL esetében még itt 4 fölött gondolkodtam a bővítésen pénteken, de nagy lutri hogy a mostani Q2-ben lesz e valami jel a pozitív irányú változásra, menedzsment korábban ezt a q3-q4-re tette. Így inkább tartom magam ahhoz, hogy 4 alatt bővítek (kb fél USD-ként 25%os pakkal).
PYPL (és ebay) eddig nálam kb +10%os plusz 1 hónap alatt, ebay-t eladtam, PYPL még van.Itt kivárok.
EA esetében már ~+20% , távoli stoppal követem. Lesznek érdekes megjelenések, és szerintem a Madden NFL eladásai immáron európában is bővülnek majd, a többi meg hozza a számait. Star Wars meg szerintem novemberben majd durran, szóval itt még lehet hogy bővítek 2 pakkra egy 70 alá beszúrás/korrekció esetén (itt kivételesen megpróbálok kitartani, és nem realizálni)
Többi aprót most hagyom, nagyjából 1-2% +és-. Európait most nem írom össze.
értem, én még figyelem, hogy miként viselkedik az árfolyam. :)
Strl aug elejen jelent, es sajnos hiaba az atstrukturalasa a projekteknek, az nem megy rovid tavon, de szvsz mar q3-q4nel latszodnia kell pozitiv hatasnak az eredmenyben, igy addig 4 alatt ovatos gyujtogetes reszemrol. Megrendelesei a cegnek vannak, habar az idojaras most nem volt tul kegyes amcsiban, de ez csak rovidtavra hathat. Bizom abban, h jo palyara rakjak a ceget, es ennel joval tobbet er.
Mert paypal nelkul most nekem nem szimpi. Ez most csak megerzes... Paypal meg lehet majd jo is (rovidtavon, ebay meg hosszabbra tekintve, de utobbiban most nem akartam pozit, habar lehet h paypalt is adni kellett volna)
ebayt miért adtad el?
én fitbiten, gopron, meg mastercardon gondolkodom...
strl miert jo?
NEkem nincs tippem, elmult hetekben nem tudtam követni tözsdét
egy bizonyos biztosítónál, egy bizonyos tapasztalat alapján azért merész egy több milliárdos piaci szegmensröl ilyen elitélö véleményt alkotni....
Akkor összes toyota is egy nagy rakäs sz.r, hisz nehäny ki is gyulladt mär menet közben, és egyébkénet is mennyi gyäri visszahiväsa volt mär
szerintem a "csak" 20% "csak" a befizetések után több mint jó :D
Még jó, hogy nem jár kamatoskamat állami tám: gondolod az igazságosabb lenne, ha nem csak befizetések után, de hozamok után is járna a 20%?! :))
Valóban biztosítón is múlik hozam, no meg vagy rajtad, vagy azon a közvetitön, akinél kötötted, és jobb esetben ért a pénzpiacokhoz és jól van mozgatva az alapok közt a pénz.
Nem tözsdézéssel, hanem ingatlan bérbeadásával volt összehasonlítva a téma...
mert tuti nem nyugdijcélra van. Ez a most nyitott számlákra vonatkozik, ha szerzödésben benne van, h. nyugdijcélra, tehät 65 éves kor elött nem bonthatod fel, ill ha mégis megteszed, az összes addigi állami dotaciót vissza kell fizetned
Sajnos az UA 64-ről 83ig megjátszás után, nem vettem vissza 75 környékén... Emiatt dühös vagyok. Valahogy átaludtam azt a jó néhány napot... :(
Én ebay-t most eladtam, PYPL-t pedig egyelőre tartom. Apple nálam kistoppólódott 124-en (130-on vettem), így az elmúlt heti felmenetelből kimaradtam, kis minusz.
Van még EA, SDRL, LCI, STRL (szokás szerint) az amcsi piacról. gyorsejelentésre van valami megjátszható tippetek?