Re: nincs cím
Greeny Előzmény: #737534Fitbit esetében egy esetleges nagyobb korrekciónál én jó vevő leszek (ha lesz ilyen).
UA nem visszavételt viszont nagyon bánom. Szépen hozott konyhára az NBA sponsor kiválasztás során a menetelése, és még vissza is akartam venni, de a fene tudja hogyan, nagyon megfeledkeztem róla... :(
Jelenleg SDRL-ben van nagy mínusz, egyelőre nem is látom, hogy mikor fordulhat ez pluszba (nem olyannak tűnik a környezet rövidtávon), itt lehet hogy ráveszek még egy fél pakkal most 9 alatt.
STRL esetében még itt 4 fölött gondolkodtam a bővítésen pénteken, de nagy lutri hogy a mostani Q2-ben lesz e valami jel a pozitív irányú változásra, menedzsment korábban ezt a q3-q4-re tette. Így inkább tartom magam ahhoz, hogy 4 alatt bővítek (kb fél USD-ként 25%os pakkal).
PYPL (és ebay) eddig nálam kb +10%os plusz 1 hónap alatt, ebay-t eladtam, PYPL még van.Itt kivárok.
EA esetében már ~+20% , távoli stoppal követem. Lesznek érdekes megjelenések, és szerintem a Madden NFL eladásai immáron európában is bővülnek majd, a többi meg hozza a számait. Star Wars meg szerintem novemberben majd durran, szóval itt még lehet hogy bővítek 2 pakkra egy 70 alá beszúrás/korrekció esetén (itt kivételesen megpróbálok kitartani, és nem realizálni)
Többi aprót most hagyom, nagyjából 1-2% +és-. Európait most nem írom össze.