Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#737839 Euroman Előzmény: #737837

igen. az egyik kedvenc helyem. számtalanszor voltam. de az egész Cote d'Azur-t nagyon szeretem Menton-tól St. Tropez-ig....nagyvárosok közül Barcelona, Hamburg és Párizs....amíg volt munkám sokat utaztam turistaként.....imádok utazni, fényképezni....mióta nincs munkám nem voltam sehol, mert nem költök semmire, ami kicsit vagy nagyon luxus....

#737832 Euroman Előzmény: #737811

hajrá.....én ezt megteszem a kertünkben, hogy ne legyen gondozatlan, és ne vesszen kárba az a sok munka, amit már beleöltünk....de ennél több nem kell....ütemesen megcsinálom azt, amit a természet kioszt, ha meg kész vagyok, akkor a helyére teszem a szerszámokat, oszt csá....néha a teraszra kiülök 1-1 órára, olvasni, vagy aludni, de a kertbe már évek óta nem ültem ki....mostanság is csak max 1 órára megyek ki, leszedem a gyümölcsöt, amit megeszünk, aztán bejövök....

#737830 Euroman Előzmény: #737809

amikre jelentkeztem, azokért sem rajongtam, de legalább a munkajellegéből kifolyólag elfogadhatók voltak....sajnos a keresett diplomás állások többségéhez se végzettségem, se gyakorlatom....a szakmunkás jellegű dolgokhoz ugyanez a helyzet....azonkívül csak az alja segédmunka (pl. földmunkás, takarító stb.) marad.....az ilyen jellegű munkát itthon magamnak, a családomnak megcsinálom, de persze a 1000 nm-es kertben kapirgálni, vagy egy házat tisztán tartani nem ugyanaz, mint ezt napnapután főnöki baxogatásra alamizsnáért csinálni.

#737811 Margaretta Előzmény: #737809

Én szívesen elmennék egy kertész fővállalkozó mellé munkásnak például.

Nyírnám a füvet, tépegetném a gazt és közben beszélgetnék a növénykékkel.

Tokjo lenne:)

#737809 KawaBazsy Előzmény: #737802

Máshogy mondom. Keress vmi munkát, ami nem a te feltételeidnek felel meg (ezért nem jelentkezel rá), de mégis szívesen csinálnád, akármennyi is a fizu. S mellette keress jobbat. Máshogy veszi az ki magát, mintha azt látnák, h már 3 éve nem melózol..

#737802 Euroman Előzmény: #737800

akkor úgy látszik nem jött át, amit írni akartam: sehová sem hívnak be. vagy választ sem kapok, vagy már nagy kegy, ha egyáltalán elutasítanak. régen osztrák pályázatokra legalább elutasítás jött, ebből tudtam, legalább elolvasták, amit küldtem. ma már onnan se jön válasz, pedig az outlook-om is jó, és a küldési címek is, szóval nem technikai probléma. úgy elég nehéz bármit is elvállalni, hogy meg se hallgatnak....tavaly októberben voltam utoljára interjún, azt megelőzően meg tavaly májusban

#737800 KawaBazsy Előzmény: #737794

Sztem el kéne vállalnod vmit, ami tetszik, a bér nem számít. Csak azért, mert lehet, hogy már azért nem hívnak be, mert túl régen nem dolgozol..

hát már tényleg nincs le…

#737794 Euroman

hát már tényleg nincs lejjebb....egy közüzemi szolgáltatóhoz jelentkeztem csoportvezetőnek...a leírás alapján nem tűnt túl komplikált munkának, bérről szó sem esett a hírdetésben....tenyésztett önéletrajzot, motivációs levelet küldtem.....és igen, nem kellett csalódnom: bármiféle elbeszélgetés, akár egy 3 perces telefon nélkül a szokásos elutasítás...király...

#737261 Euroman Előzmény: #737233

a gyűjteménybe jó lesz, köszönöm :)

sajnos a való életben sokkal nagyobb ökörségeket mond...

#737061 KawaBazsy Előzmény: #737041

Nem ok nélkül. Nekem is erre az állandó félvigyort nyomató idiótára nyílik ki a legjobban a bicska..

#737060 KawaBazsy Előzmény: #737052

Ne feledd, h nem a legokosabb, s nem is a legerősebb a legesélyesebb a túlélésre, hanem a leggyorsabban alkalmazkodó..