Bízom benne, hogy idén augusztusban az lesz, mint 2011-ben.
Bízom benne, hogy idén augusztusban az lesz, mint 2011-ben.
Már aki. Ezek a ****ok megvesznek mindent. Remélem pár napon belül rájuk omlik az egész, és 10 k alatt lesz a dow. A k anyjukat, a németekkel együtt. Bízom benne, hogy kína magával rántja őket.
ha a bux fele ekkorát ment volna, akkor a seggünket csapnánk a földhöz örömünkbe :D
és hol a bux? :))
ajjaj http://i.imgur.com/SSwnqKA.png lesz itt még vérzivatar... :)
Ahogy már korábban is írtam, nagyon szép tetőt épít, lehet kiépíteni short pozikat.
FED kamatot emel Q4 során, kiszivárgott egy doksi
Néger csajok sem rosszak bár együtt élni velük, nem lehet egyszerű a kulturális különbségek miatt.
Azért vannak olyan félvérek, amelyek nem gyengék. Anno New Yorkban is csak pislogtam olyanok voltak. :) De ízlések és pofonok...
Nekem sokmindenfele csaj bejon, csak a lakotelepi mopszok, meg a kopottas spanielek nem :)))))
pedig nagyon rondäk, mint legtöbb feka nö...huh, de taszitanak
pfff kemény vagy :D azóta még bush volt és ennyi :D életünk bókjai vol9 :D
Irannal, Vietnammal es Kubaval azert eleg nagy dolgokat tett le az asztalra. Szerintem Clinton ota a legjobb elnok.
nagy ember kis bottal?? :-)
Spontán séta 50 testőrrel és néhány helikopterrel. Isten bizony az ókori uralkodóknak jobb dolga lehetett, azoknak mondjuk hatalom is volt a kezében, nem úgy, mint ennek a kismajom bábúnak.
Én is filóztam, hogy veszek, de már tavaly is túltolták eredményekhez képest és akkora funda növekedés nem volt. Eu terjeszkedés lesz érdekes, hogy mennyire sikerül