kbc-nél külföldet nemigen lehet, de hívd fel őket, az a biztos
kbc-nél külföldet nemigen lehet, de hívd fel őket, az a biztos
solarworld-öt nem tudjátok hogyan lehetne shortolni a KBC-nél?
Így van, totál lutri az egész. Pozitív és negatív irányba is eltúlzott reakciók vannak.
ezek a solar cégek akár egy hónapon belül is képesek harmadolni, vagy 3x-ozni. szerencsejáték.
na a 29-es eladásommal még mindig nagy király vagyok :D ...nem :(((
érdemes lett volna a mai nagy niytó pánikban egy kis solarcity-t venni úgy néz ki...
engem nem fogsz überelni: 51-en vettem, felment 62 környékére, aztán le 29-re, ahol végre eladtam. na az volt a mélypont (kösz matgab!) és azóta duplázott. én meg ültem a faxommal a kezemben... szaR tőrzsdés vagyok, ennyi.
volt, de vhogy lecsusztam rola, jah igen, likviditäsi problemäk miatt, mert minden mäs rv-em zuhant + dax jätékom is annak idején rosszul ällt
Most 62-re raktam be uj veteli limitet
a k élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2x is kiszedett a profitvédö stop belöle!!!!!!!
faintos! nekem most eszemben se volt fslr-t venni, kicsit még kómás vagyok tőzsdeileg
lassan megint felpörgethetnénk az elemzéseket, tippeket!
+16% A First solar... Ebből nekem miért nincs már????
L. Simi adna nekik tanácsot feleennyiért, mennyi időt és energiát megspórolnának. :)
Egyébként FSLR eredmények jók lettek, sajnálom nem vettem ebből sem, mostanában csak agyalok de nem döntök...
First Solar Inc. FSLR, +1.85% on Tuesday reported second-quarter earnings of $95 million, or 93 cents a share, compared with earnings of 4 cents a share a year ago. Revenue hit $896 million in the quarter, compared with $544 million a year ago. Analysts polled by FactSet had expected adjusted earnings of 49 cents a share and revenue of $790 million for the solar-power developer and solar-panel maker. Shares of First Solar rallied 12% in after-hours trading after ending the regular session up 1.9%.
http://444.hu/2015/08/04/gigantikus-naperomuvet-epit-kina/
éjszaka nem süt
bazz, erről lemaradtunk...
http://www.marketwatch.com/story/sunedison-to-buy-vivint-solar-in-22-billion-deal-2015-07-20
Vivint Solar-ral mi a frászkarika történt??? Premarketben +44%??