FED kamatot emel Q4 során, kiszivárgott egy doksi
FED kamatot emel Q4 során, kiszivárgott egy doksi
Néger csajok sem rosszak bár együtt élni velük, nem lehet egyszerű a kulturális különbségek miatt.
Azért vannak olyan félvérek, amelyek nem gyengék. Anno New Yorkban is csak pislogtam olyanok voltak. :) De ízlések és pofonok...
Nekem sokmindenfele csaj bejon, csak a lakotelepi mopszok, meg a kopottas spanielek nem :)))))
pedig nagyon rondäk, mint legtöbb feka nö...huh, de taszitanak
pfff kemény vagy :D azóta még bush volt és ennyi :D életünk bókjai vol9 :D
Irannal, Vietnammal es Kubaval azert eleg nagy dolgokat tett le az asztalra. Szerintem Clinton ota a legjobb elnok.
nagy ember kis bottal?? :-)
Spontán séta 50 testőrrel és néhány helikopterrel. Isten bizony az ókori uralkodóknak jobb dolga lehetett, azoknak mondjuk hatalom is volt a kezében, nem úgy, mint ennek a kismajom bábúnak.
Én is filóztam, hogy veszek, de már tavaly is túltolták eredményekhez képest és akkora funda növekedés nem volt. Eu terjeszkedés lesz érdekes, hogy mennyire sikerül
van benne sztori, mint fitbitben, ilyenkor kell ütni a vasat... vagyis már nem, mert túlértékelt, de esésekbe óvatosan csipegetni, ízlelgetni...
Meg kellett volna játszani a 100 felé zárást benne, három nap alatt összejött volna egy bő 15% :)
a netflix egy picit elszállt +18%al
ebay bő 3% felett, ez is szép gyj után, szétválás előtt... :)
az igen, ez van, amikor a sheriffel szórakoznak... sapkát csak úgy levenni? eeeh... itt meg fordítva van a sztori, a rendőrt vágják pofán...
amikor az amerikai álom visszanyal és csődöt kell jelenteni :)))
http://index.hu/kulfold/2015/07/13/50_cent_csodot_jelentett/
mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet :DDD
habár nemrég olvastam, hogy dr dre nyomdokaiba akar lépni és belekezdett valami fülhallgatós bizniszbe. kreatívan sms audionak nevezte el... nem csodálkoznék, ha reklámkampányt csinálna a sztoriból... :)
Nincs más hátra, holnap kell 1,65%-ot emelkednie, meg még egy kicsit ráadásként.
az egy dolog, hogy itt a vihar pusztít, de odaát mi a fene van? :D kína, vagy görögök miatt szakad ennyire? :)
megpusztulhatna :)