Kösz. Hamarosan veszünk újra! ;-)
6k alatt, napon belüli duplacsúcs, napos doji. Nem biztos, hogy rosszkor szálltam ki...
Na, eladtam az utolsó részletemet is. (5735-5930)
5800-nál kezdeném újra venni.
Megnézzük a 6000-et, az komoly ellenállásnak tűnik, de a 6369-es régi céláramról még nem mondtam le.
Szavazott a görög parlament: az igenek győztek!
Heves vita és egy újabb görög miniszterelnöki vallomás után a parlament elfogadta a hétfőn megkötött megállapodást Görögország újabb hitelprogramjáról.
Megvan a 151 igen szavazat!
egyébként osztalékot hozzáadod már 6k felett járunk...
Tegnap 5700 volt a napi kereskedés alja. A 4. hullámot 5650 környékére vártam. Most kérdés, hogy az 5700 betudható-e a 4. hullámnak? Mert, ha igen, akkor megcsináltuk az 5. hullámot,
Ha nem, akkor még előttünk van lefelé a 4. és felfelé az 5. hullám.
Hetesen, durván 67% az RSI. Ha a 4. hullám indulna, akkor legkésőbb 40%-os RSI-nél vissza kellene fordulnia az 5. hullámra felfelé.
Úgy néz ki, hogy az Investing megint real-time adatokat szolgáltat.
Egy lehetőség a jó hangulat esetére. Az 5. hullám nem biztos, hogy felmegy addig, lehet, hogy a 3. hullám környékén fog tetőt.
http://bet.hu/newkibdata/119622710/150715_sajat_176.pdf
Már megint veszik magukat...
Van egy longos változat, mely alátámasztaná a hetes chart emelkedését.
1. Fel megyünk a már írt 5886-ig vagy 5920 fölé kicsivel.
2. leesünk 5650 környékére és ezzel kész lenne a 4. hullám.
3. indulna innen fel az 5. hullám (még nem számoltam ki, tudni kell a 4. hullám alját, de 6000 környéke lehetne)
" Nem is tudom, mi lenne a jó hír... :-)"
Ha a görögök lekerülnek a napirendről. Persze ugyanúgy problémák, csak sikerülne levenni őket a napi tőzsdét mozgató hírekből. Ez lenne a jó hír. Nem azt nézegetnénk sorban állnak a bezárt bankok előtt , és mit nem tudtak a héten törleszteni stb stb.
Tőzsdeileg jobbat nem lehet kihozni belőlük jelen állapotukban. :)
sztm mindegy mikor kezdi... :) stoch nem egy csoda indi.. mondhatni igen fals