Záróban nem volt kötés, vazze. Amúgy valami gond volt, be se tudtam adni ajánlatot.
Záróban nem volt kötés, vazze. Amúgy valami gond volt, be se tudtam adni ajánlatot.
brókered így is szeret, ne panaszkodj :)
Visszanyitva 22130 körül. Miért nem zártam reggel mindet?!
össze az anyja lábaszárát! Mindegy úgyse érek ma rá itt üldögélni. Valamiből élni is kell:)
összement a kt
Eddig mint egy vitaminhiányos napközis aktivitásával sétál az én szilaj állatom.
Remélem jönnek az éhes farkasok és felkergeti a hegyre:)
Szerintem az egyezség megtörtént a részletek vannak hátra. De megeshet h,én vagyok politikai analfabéta. A görögök készek megszavazni a megszorításokat az unió kész fizetni csak még a biztosíték lepapírozása van hátra. Bizalom jeligére:) Kívülről biztatják a feleket az egyezségre, minden adott a boldogsághoz.
Lehet, hogy mégis réssel nyitunk lefelé?:
Én szóltam!
Ott vagyunk, ahol a mádi zsidó (aki elaludt a bakon és a cél helyett hazavitte a lova)
Tasziló elmegy Chonhoz kölcsönkérni mert nincs egy vasa sem.
Kap 1 millát kamatra. 5 év múlva 2 millát kell visszaadnia.
Miből fogsz te 2 millát visszaadni, ha soha sincs egy vasad sem?
Könnyíts magadon, a kamatot add most vissza, és akkor 5 év múlva már csak 1 millával tartozol.
OK!
De az autódat azért addig hagyd itt biztosítéknak.
Taszilónak megint nincs egy vasa sem, tartozik 1 millával és autója sincsen, akár a görögök.
Chon nyert 1 millát, autókázhat is, akár a trojka.
Írogatott itt a hatiba még Borska. Hová lett az utóbbi időben? Nyaral? Érdekelne a véleménye ha épp ráér.
Véleményem szerint a Dax heti chartja optimálisan korrigálta le az áprilisi emelkedést 11 000 körüli szinten ez is a további emelkedést erősíti.
Nálunk index hetibe is elfogadható koriszint volt 21 300 környéke. Minden adott egy csúcstámadáshoz.
Miről szólna mikor nem áll elegendő pénzmennyiség a jelenlegi fenntartáshoz? Az első lépés a nélkülözhető kiadások csökkentése. Ezt követheti a emelkedőpályára állítási program.
Számomra nem kérdés a görögök csalók, de csaknem addig ígérik míg megkapják a szükséges pénzt:) Akkora váltás történt az eddigiekhez képest kormány-ellenzéki nemzeti egység alakult ki, pár óra alatt. Nem hinném h,e mögött ne lenne valami valakik. Majd kiderül!
Mindenesetre a Dax megnyugszani látszik remélem hétfőn produkál egy 3-5% réses napot, mi meg cammogunk tovább a hegyre.
Hogy mi volt éjjel a görög parlamentben, (görögül nem tudok) sajnos a netről nem sokat tudtam leszedni, és az is meglepetés hogy így egyben az egész megszorításokra igent szavaztak volna.
Semmi részletező tökölés, hogy erre igen, arra nem v. talán.
Az egész program pénzbehajtásról szól, hogy tudjanak törleszteni. Ettől lesz jobb a gazdaság?
+3 GDP? Na neee! Így kell újabb 53,5 Mrd Eurót szakítani. Ezt a Schauble meg fogja szavazni?
Tüntetnek a Görög nyugdíjasok. Kíváncsi vagyok az amik mivel fenyítették be a görögöket.
nem hittem benne most, hogy idáig visszahúzzák