Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#737057 banyaiz Előzmény: #737055

Vagy mint a birkák juhász nélkül bégetnének és szétszaladnának amerre látnak. :)

Keresztapa trilógiát még előtte lejátszanák.

#737053 banyaiz Előzmény: #737051

Kontraszelekció következménye azonnal jelentkezne. Ki lehetne Lézer? Jézusom

Még egy Ádert el tudnék képzelni személy szerint , vagy egy Pokornit. Áder mellett jó pont az is, hogy horgászik , ami mindenképpen ad neki egy rangot. :)

De nincs igazán erős jelölt helyette. Ami nem véletlen.

#737052 Euroman Előzmény: #737051

én mindenestre igyekszem túlélni....egészségesen táplálkozom, igyekszem minél többet mozogni, vigyázok magamra....mert 1. remélem utána valami jobb jön, ahol nekem is terem némi siker és megbecsülés, 2. feltett szándékom, hogy akármennyire is fogják őrizni, a sírjára xarjak ennek a ****nak.

#737051 Euroman Előzmény: #737050

ezért lenne jó, ha már végre "véletlenül" érné valami orbánt....nem kell idegenkezűség, egy tisztesség agyvérzés, vagy egy gyors lefolyású rák is megtenné....összedőlne az egész xarkupac, amit felépített...nagyon tetszik, ahogy gömbölyödik, szeretném, ha még többet zabálna, piálna, esetleg napi 3-4 pakli cigi is mehetne..

#737050 banyaiz Előzmény: #737037

De miért veszi körbe magát Viktor ilyen emberekkel csúcsposztokon?

Nagyon egyszerű a magyarázata. Nem kell féltenie tőlük az abszolút hatalmát párton belül, könnyen kézivezérli őket.

Képességeik alapján nem jelentenek alternatívát vele szemben (még vele szemben sem) . Pl el tudnád képzelni, hogy a fidesz elnöke tóni , vagy lézer , vagy peti? Gondolom a párt tagsága is kb ennyire nem tudná elképzelni.

Éppen ezért vannak ilyen posztokon. Ne félj ha olyan kaliberű figurák lennének, hogy elképzelhetők a közeli jövőben pártelnökként és mellette még értelmes dolgaik is vannak nem lennének bizalmi emberek.

Nem véletlen , hogy az egész pártban nem lehet egy embert megnevezni aki szóba jöhetne Viktor helyett, és ismert arc. Ez vsz teljesen tudatos a részéről.

#737042 Euroman Előzmény: #737037

köszönöm, hogy feltetted....én már ritkábban vadászok ilyen cikkekre, mert 1. magamtól is ezt gondolom, 2. semmi nem változik attól, hogy ezt megírják, kiposztolják, elolvassák....én a magam részéről igyekszem minimális magyar sajtó orgánumot magamhoz engedni....így legalább az idegeimet megkímélem....rádiót már be sem kapcsoljuk, mert még a zenecsatornákon is geczy giroszász által szerkesztett hírek vannak, kossuth szóba sem jöhet, közszolgálati tv-kel leírtottam még a csatornalistából is.... a szükséges minimális info rtl klub és atv, meg index és origó....már amit ott megtudok, az is több a sok(k)nál...