Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#736439 Ibiza Előzmény: #736416

vagy csak vezetnek az orrodnál fogva.. velejéig romlott büdös libsibal mondja rád azt amit ő tesz..tett. ,)

nem kellene összekeverni a fogalmakat..a korrupciót a hálapénzt és ennek árnyaltait.

én azt mondtam egy lefölözés van...ez sem zsebbe megy (zömében) hanem irányitott támogatások formájában kerül a megfelelő helyre..sportegyesületek..alapitványok...nem terheli a költségvetést..vagy olyan helyre ahova eu nem engedi az állami támogatást. Plusz még a pártok támogatása.

Irtam, jó cikk van a figyelőben a lobbiról..

#736438 prospero Előzmény: #736355

Láthatod, ha rbbj szerint görögök olyan szinten vannak mint a magyarok korrupcióban, akkor pedig ebből az következik mi olyan szinten vagyunk mint osztrákok. Zéró korrupció pedig nem létezik, tehát előkelőbb helyezéssel rendelkező országokban is van korrupció, csak rohadtul nem érdekli az embereket...fifa botrány, luxembourgi adócsalás hogy csak azokat említsem aminek híre Magyarországra is eljutott.

#736436 Fornit Előzmény: #736428

Hát a köcske esetében hiányzik a kölcsönös beleegyezés, mint 2 **** esetében van:) (a birka az igen , ha megkérdi vki h beakaszthat e neki azt válaszolja "Beeee")

De ha buz1felvonulást engedélyeznek akkor elvileg jöhetne a szadomazofelvonulás korbácsokkal, láncokkal. Onnan már csak egy lépés a fekáliafetisiszták menete (ők legalább értékelték volna a lósz@rt az Andrássy úton). Ők is "csak" mások, akiket a többség nem ért meg a szexuális orientációjuk miatt. Minden hétre jutna egy perverz csoport.

#736435 Kiss Zoltán Előzmény: #736428

"A kecskével sajnos speciel nem lehet"!Ha még emlékszel a legnagyobb magyar humorista Hofi Géza klasszikus előadásában elhangzottakra!:) "Tiszta őrültek háza"

#736434 Ibiza Előzmény: #736424

milyen területen? kicsit konkrétabban.

Az átlagembert nem éri el a korrupció, a hivatalokban én magam soha nem tapasztaltam

Sokan a hálapénzt gondolják annak amit ők maguk erőszakolnak.

:) tetszik Ibiza ir vala…

#736433 Ibiza

:) tetszik Ibiza ir valamit utána már kezdik magukénak érezni a gondolatmenetet..még olyanok is akik nem olvassák

#736432 Fornit Előzmény: #736413

Majd az is jön. Usában már meg is vót. Volt egy cikk a k.infón, hogy mivé fejlődhet ez a felvonulás egy linkkel ami az erről szóló angol cikkre mutatott. Nem bírtam végigolvasni, nem volt a felvonulás képanyagához gyomrom.

Amúgy elgondolkodtál rajta, Ricsi miért téged kérdez, hogy tudsz e vinni a kecskeszex-felvonulásra embereket? :)))

#736429 Boby. Előzmény: #736428

Na jó,de akik a prideon vonulnak, azok általában nem "szűzen" teszik ezt.Vonulhattok ti is a kecskékkel,csak előtte hágjátok is meg őket!:)

#736428 Ricsi Előzmény: #736362

Pont ma beszéltünk arról a barátaimmal, hogy el kellene kezdenünk a bbuuzzii felvonuláson felbuzdulva megszervezni egy felvonulást arról, hogy mi kecskékkel, és más állatokkal akarunk szexelni, és hogy legyen hozzá jogunk. Tudnál hozzá embereket hozni?

Végülis szerintünk nem nagyobb aberráltság ez sem, mint a sima bbuuzzuullááss.

#736426 walex Előzmény: #736351

A makacs tények. :)

Majd legközelebb H. Árpádék jobban odafigyelnek az ilyenekre. Nincs az az ember, aki 22.5 órán át fórumozna alvás nélkül.

#736424 Margaretta Előzmény: #736421

Ha nem is nap, mint nap, mert az már a sírba vitt volna, de sokkal gyakrabban, mint amit a józan ész és az érzékenységem el tud viselni.

#736423 Boby. Előzmény: #736421

te naponta találkozol libsibolsi korrupcióval és egyéb gaztettekkel vagy csak az m1-en?

#736416 Csusza Előzmény: #736414

Hatalmas lólábak lógnak kifele az állami nagy beruházásoknál, tenderek győzteseinél, állami vezetők jövedelmeinél, gazdagodásánál, utazgatásaiknál, ingatlanvásárlásaiknál, trafikelosztásoknál, és még hány helyen.

Márpedig ahol még a látszatra sem ügyelnek ilyen téren, ilyen szinten, ott tuti, hogy az egész rendszer szennyezett, nem is kicsit.

#736414 Margaretta Előzmény: #736355

Csinálhatnak bármilyen kimutatásokat. A kimutatásokat csinálók vajon biztosan jól csinálják?

Amíg valaki nyitott szemmel járkálhat a világban, mert anyagilag is megengedheti magának, plusz a lényeg a látáson van, tökéletesen tisztában lehet, hogy hol nagyobb a korrupció. Hát még, ha ott is éli mindennapjait.

Ismétlem, csak látni kell és amit itt manapság láthatunk, jöhet egy nullszignós korrupciós jelentés is akár rólunk, én magasan lesz.rom.

#736413 Csusza Előzmény: #736396

Létezik egy olyan fogalom, hogy egészséges jó ízlés. Ez nem írható le számokkal, de van ilyen. Normális emberek maguktól érzik, hogy ez micsoda, hol vannak a határai, mik férnek bele. Ez nem fér bele.

"mi az, ami elfogadhatatlan a képen" Ezt nem kérdezed komolyan, ugye? Budapest közepén, az utcán ezt kell mutogatni? Ez elmehet egy zárt klubban, ott senkit sem zavar. De az utcán nem. Az pedig, hogy le van zárva, nem indok, ettől ez még egy város, ahol a nagy többséget ez igenis zavarja.

A következő mi lesz? most még csak smárolnak a kamionon, meg egymás seggét fogdossák. Ez ugye belefér. Következőn ez egyik szopja a másikat, vagy seggbe tolják egymást? Az is bele fog férni?

Mert hiszen tudjuk, hogy ezt csinálják, akkor meg minek az álszenteskedés, ugye?

Hát nem. Ahogy heterók se keféljenek az utcán, ne riszáljanak alsógatyában, ne mutassák a pöcsüket, seggüket, ugyanúgy ezek se. Ennyi.

Ui.: És nem akarom, hogy a gyerekem ezt legyen kénytelen látni. Szarok a liberális elvekre, de így van, ennyi.

#736396 rbbj11 Előzmény: #736362

ez sme konkrétum

Irja mär le vki, pontosan mi a gond?

Neked pl ezzel a lätvánnyal mi a gondod? Az a gond, h. gyereked meglätja és kedve tämadhat b.zulni? Vagy az a gond, hogy megveted öket, es erkölcstelennek tartod, ha utcän vki hiänyos öltözékben lödörög? Vagy mi pontosan a problémád, mi az, ami elfogadhatatlan a képen?

#736355 Csusza Előzmény: #736088

"...nem értem, hogy mi ez a sírás rívás arról, hogy Magyarország mennyire korrupt ország"

Nem érted. Erre inkább nem mondok semmit, jó? ;-)