Az igazat megvalva most tanácstalan vagyok, ezért is nézelődöm, ha látok valami jelecskét úgyis jelzem:))
Az igazat megvalva most tanácstalan vagyok, ezért is nézelődöm, ha látok valami jelecskét úgyis jelzem:))
Mindenhol ez az iránytalanság van.:) Ötlet nálam sincs most. A SAXO írta a napi kommentárba, hogy elmezsibbasztó tartományokban van minden.:) Igazuk lehet.
Neuralgikus ponton vagyunk, innen lehet le vagy fel. Na ezt jól megmondtam:))
14.5-ig lehet fals felfele, 14.65 feletti zárás újabb hullámot jelentene nálam a magasságokba.
Lefele még mindig cél a 13, csak a 13.6 kellene leküzdeni. Persze csak szerintem:))
Sőt az Independence day-ig még egy szép oldalazás is elképzelhető 14.26-13.66, viszont ott lehet egy pt.
Most légy okos Domokos, én a legutolsóra hajazok vagyis Pom-Pom:))
13.83-tól long, meglátjuk jól sakkoztam-e:)
Stop betéve:))
És a múlt heti gyertya mintha egy sírkő gyertyát formázna. Intő jel.
Akkor valószínű, hogy törné a csökkenő csatornát, de valószínűbb, hogy le a csatorna aljára.:)
Ha napos átviszi az 50-et szignifikánsan, akkor a 38-as fiboig szabad az út.
1,4 fölé szúrhat, ahogy nézem, és fog is szerintem, de onnan fordulhat vissza. De a mai nap extrém mozgásokat is produkálhat, jobb most a partvonal, mert kaszinó jellege lehet a mai napnak.:)
Változtatás! Tegnapi letörésipontot elértük zártam is, ha megyünk tovább visszalépek, de 14.2 elöttünk mint szint. Estére nem kell pozi, tehát lehet kivárás is részemről:))
Longolodtunk:))
Két érdekes és eseménydús nap áll elöttünk, egy FOMC party, kettő opció kifutás csütörtökön. Stop betéve, 14.5 jelenlegi cél, bár necces:))
zárva:)
Aktív figyelés, ha 13.6 nem esik el longozódnék, különben...:))