Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

ha igy leszavaztok,akkor…

#736382 Sumér harcos

ha igy leszavaztok,akkor már nem:)

shortba beragadt kisbefikre gondoltam.

Re: nincs cím

#736377 Sumér harcos Előzmény: #736311

nagyon sokan shortolják.

viszont nevezzük kitörésnek,itt szintén gondolom sokan longba léptek.

illene megszivatnia mindenkit.

#736365 Csusza Előzmény: #736353

Szerintem ezt most így kellett. ;-) Harmadikra a 800-at szépen, nyugisan átvitte, igaz, forgalom nélkül. :-/

Ezért is húztam fel a stopjaimat 800 alá, bár most jobb lenne, ha még menne kicsit.

#736348 Csusza Előzmény: #736345

Azért nem rossz mennyiségek ezek, felszoroztam, például Tónié közel fél milliárdot ér, nem szar pénz.

800 alatt vagyunk újra, én meg nem tudok rájönni, mi a francot csináljak a cuccommal. Forgalom vérszegény, így nehezen megy tovább szerintem. Igaz, eladó sincs...

Vezető állású személyek …

#736347 Sumér harcos

Vezető állású személyek OTP részvény tranzakciója

Az OTP Bank Nyrt. a hozzá eljuttatott bejelentés alapján a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

törvény, valamint a 24/2008. PM rendelet 4. mellékletének 2.6. pontjában foglaltaknak

megfelelően teszi közzé, hogy dr. Pongrácz Antal az OTP Bank Nyrt. Igazgatóságának alelnöke

2015. július 13. napján, az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével

5.751,-forint/darab átlagáron 32.436 darab OTP törzsrészvényt (ISIN: HU0000061726)

értékesített.

Ezzel dr. Pongrácz Antal tulajdona az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott fenti értékpapírból

48.267 darabra (0,02%) változott.

Az OTP Bank Nyrt. a hozzá eljuttatott bejelentés alapján a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

törvény, valamint a 24/2008. PM rendelet 4. mellékletének 2.6. pontjában foglaltaknak

megfelelően teszi közzé, hogy Bencsik László az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese

2015. július 13. napján, az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével

5.755,-forint/darab átlagáron 30.912 darab OTP törzsrészvényt (ISIN: HU0000061726)

értékesített.

Ezzel Bencsik László tulajdona az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott fenti értékpapírból

23.709 darabra (0,01%) változott.

Budapest, 2015. július 14.

Az OTP Bank Nyrt. tájéko…

#736345 Sumér harcos

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy az OTP Bank Nyrt. és

Bankcsoport Javadalmazási Politikája keretében 2015. július 13-án 127.254 darab

törzsrészvény került értékesítésre az OTP Bank Nyrt. Javadalmazási Politikájában

meghatározott irányelvek alapján, a Bank Igazgatósága által megállapított áron.

Így az OTP Bank Nyrt. saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.604.566

darabra változott. (Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2015. június 30-i

állapot szerint 2.073.560 darab.) A saját részvény állomány mindösszesen 1,29%.

Ezzel egyidejűleg

dr. Pongrácz Antal az OTP Bank Igazgatóságának alelnöke, OTP részvény-tulajdona

32.436 darabbal nőtt, ezzel dr. Pongrácz Antal tulajdona az OTP Bank által kibocsátott

törzsrészvényből 80.703 darabra (0,03%) változott;

Bencsik László az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, OTP részvény-tulajdona

30.912 darabbal nőtt, ezzel Bencsik László tulajdona az OTP Bank által kibocsátott

törzsrészvényből 54.621 darabra (0,02%) változott.

Budapest, 2015. július 14.

Sziasztok, jó reggelt! …

#736311 Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Szerintem, az OTP-ben kellene egy 5656-os lefelé irány. majd egy új csúcs 5800 felett, jó hangulatban elmehetne a fibo 76.4%-ig 5886-ig is.

#736296 Csusza Előzmény: #736237

:-)

Amúgy meg nem lett ez rossz szerintem. Nap végére visszahúzták. Holnap akár mehetne is még fel, van még benne kis tér.

#736119 Csusza Előzmény: #736116

Hosszú évekig nem lesz ezen pont. Görögök nagy sunyik, eddig sem tettek meg semmit, hogy a szarból kimásszanak, most miért fognak, főleg a népszavazás után?

Vagy hogy kutyából hirtelen szalonna lett volna? Na, aki ezt elhiszi... :-)

Egy darabig rángatni fogják még ezzel a piacokat szerintem.

Görög válság: elmarad az…

#736116 Sumér harcos

Görög válság: elmarad az EU28-csúcstalálkozó

http://www.portfolio.hu/gazdasag/gorog_valsag_elmarad_az_eu28-csucstalalkozo.5.216826.html

"Kilenc órányi egyeztetés után szombat éjfélkor véget ért az Eurócsoport rendkívüli ülése, vagy legalábbis pár órás szünetet tartanak, ugyanis egyelőre nem sikerült megalkotni a közös álláspontot. Bár a nemzetközi hitelezők délelőtt közölték, a görög javaslatcsomag megfelelő tárgyalási alap lehet, a pénzügyminiszterekről úgy tudni, további megszorításokat fognak követelni Athéntól.........

Egy német lap megszellőztette a német pénzügyminiszter megoldási javaslatait, amelyek szerint Görögország eurózóna-tagságát öt évre szüneteltetnék,.....

A legújabb nagy ellenállók azonban a finnek lettek: az euroszkeptikus finn kormánypárt vezetője azzal fenyeget, lemond, ha több pénzt adnak a görögöknek."stbstb.

na....akkor rángatják tovább a piacokat ezzel a "forszájtszagával"?,

nincs pont az ügyön,mondjuk naivan lehet csak azt gondolni,hogy ma pont lett volna.

+7%,-2%+10%-15% lássunk vmi sárkányost továbbra is:)