Elvesztettem a fonalat(inkább csirke):)
Sziasztok, jó reggelt!
Szerintem, az OTP-ben kellene egy 5656-os lefelé irány. majd egy új csúcs 5800 felett, jó hangulatban elmehetne a fibo 76.4%-ig 5886-ig is.
:-)
Amúgy meg nem lett ez rossz szerintem. Nap végére visszahúzták. Holnap akár mehetne is még fel, van még benne kis tér.
Mármint én, vagy a görögök?
Mondjuk én nehezen lehetnék az...
Hosszú évekig nem lesz ezen pont. Görögök nagy sunyik, eddig sem tettek meg semmit, hogy a szarból kimásszanak, most miért fognak, főleg a népszavazás után?
Vagy hogy kutyából hirtelen szalonna lett volna? Na, aki ezt elhiszi... :-)
Egy darabig rángatni fogják még ezzel a piacokat szerintem.
Görög válság: elmarad az EU28-csúcstalálkozó
http://www.portfolio.hu/gazdasag/gorog_valsag_elmarad_az_eu28-csucstalalkozo.5.216826.html
"Kilenc órányi egyeztetés után szombat éjfélkor véget ért az Eurócsoport rendkívüli ülése, vagy legalábbis pár órás szünetet tartanak, ugyanis egyelőre nem sikerült megalkotni a közös álláspontot. Bár a nemzetközi hitelezők délelőtt közölték, a görög javaslatcsomag megfelelő tárgyalási alap lehet, a pénzügyminiszterekről úgy tudni, további megszorításokat fognak követelni Athéntól.........
Egy német lap megszellőztette a német pénzügyminiszter megoldási javaslatait, amelyek szerint Görögország eurózóna-tagságát öt évre szüneteltetnék,.....
A legújabb nagy ellenállók azonban a finnek lettek: az euroszkeptikus finn kormánypárt vezetője azzal fenyeget, lemond, ha több pénzt adnak a görögöknek."stbstb.
na....akkor rángatják tovább a piacokat ezzel a "forszájtszagával"?,
nincs pont az ügyön,mondjuk naivan lehet csak azt gondolni,hogy ma pont lett volna.
+7%,-2%+10%-15% lássunk vmi sárkányost továbbra is:)
Kösz. Neked is gratula.
Most látom, hogy közben még egy pakkom elment 735-ön. (~5550-ről)
Jobb ez így, kicsit nyugisabb, igaz a kb 2/3 még megvan, azokkal még alakítani kell valamit.
én már nem értem a világot, most örülünk hogy a görögök nem fizetne soha, illetve hogy kinában pukkant a lufi?
megyek inkább pálinkát főzni.
én is kivágtam a longot,nyitottam egy ujabb shortot is.
mi lesz belőle?
Eladtam az utolsó 2 pakk otit 5745 ért minimális nyerőben. Oszti volt rajta.
Na nagyon kiváncsi leszek a köv. hétre.
Na tessék! Jön a hír:
Nagy bejelentés jön! 2015.07.10 11:10
Christine Lagarde, Jean-Claude Juncker, Mario Draghi és Jeroen Dijsselbloem magyar idő szerint délután 1 órakor szólal meg a görögök ügyéről.
Ha a mai rés megmarad, akkor értelmezhetjük, hogy kialakult a "kimerülési rés" A kimerülési rés után még emelkedik, de a megjelenését követő kereskedési napon már elképzelhető a shortnyitás.