kicsit elborult,de eső nincs,.
lehet bennünket csak a szele ér el.
kicsit elborult,de eső nincs,.
lehet bennünket csak a szele ér el.
A jó, embertnemkímélő/kerítésszaggató pálinkákat szeretem én is:)
Dehát sütemények és más egészségromboló édességek helyett én szívesen kikanalazgatok egy csökkentett cukortartalmú lekvárosüvegből némi finom jamot.
hol? :) budaörsről egy - másfél óra alatt értem be a kosztolányiig... volt minden, árvíz, kidőlt fa, jég brrr izgi volt :D
Budapesti álmok:)))
Évente túlesünk rajta,Sőt Paradicsom főzésen is, X 100 üveg befőtt elrakásán is(őszi,meggy,cseresznye,szilva) és vagy 2-3féle lekvár,savanyúságok stb.
nekem ez már rémálom,ugyan én csak részfeladatokkal birok a munkamenteben.:)
Csak azt tudom ismételgetni, hogy el sem hiszem, hogy mi itt az első frontvonalon ebből semmit nem kaptunk.
Csendesen esik az eső.
ilyesmi volt
micsoda pazarlás :))
Csak nem kajszid van?
I have a dream, hogy egyszer egy tökfinom kajsziból lekvárt főzök:)
Hihetetlen a nálunk tapasztaltakat nézve.
6. és 8.ker hatalmas eső..cseresznye jegek...elötte szélvihar letört ágak.. 38ból hirtelen 24 fok..
pedig Érd is kapott rendesen, parkvárost elmosta
kalocsaán még süt a nap lehet a gyümölcs megússza. jajj de jó lenne. tavaj is levitte a barackot a vihar, alig volt mit inni. :)
Én is csodálkozom, hogy Budapesten esnek a cserepek és áramkimaradások vannak, itt meg minden olyan moderátó, ahogyan egy esőt kívánunk.
Pedig itt szokott a durvább helyzet előállni.
itt alul látod mire számíthatsz
Érdekes, Nagykovácsiban eddig szinte semmi. Esik az eső, de nem durva, semmi szél, fák alig mozognak. A környék viszont folyamatosan dörög. Lehet, hogy kikerül minket.
Persze néha lehetnénk mi is a bré jó végén...
ehhez képest:
A metrókat ajánlja a BKK a vihar miatt
A szélsőséges időjárás miatt több felszíni járatunk fennakadásokkal közlekedik, a metróvonalak igénybevételét ajánljuk. A forgalmi zavarokról folyamatosan tájékoztatunk itt és a BKK INFO webes és mobilalkalmazáson is - közölte a Facebook-oldalán a BKK.
:D
vidéken áramszünetek és elöntött házak, pesten meg kidőlt fák.