egyelőre az irány jó :) de még nem lepődtem meg. 5100 körül megtenném :P :)
egyelőre az irány jó :) de még nem lepődtem meg. 5100 körül megtenném :P :)
380m forgalom,nagy semmi.
mind2 irányba lehetne meglepetést intézni.
Szerintem az UNIO, Merkel és a hitelezők taktikai hibát követtek el a görögök ügyében. Ciprasz pénteken még azt mondta, hogy kis változtatásokkal hajlandó elfogadni a hitelezők feltételeit. Merkel ezzel szemben bejelentette, hogy inkább megvárják a népszavazás eredményét. Miért akarták megvárni? Feltételezték, hogy az emberek nem kockáztatják meg az UNIO elhagyásának veszélyét. Ha pedig a szavazás a megegyezést sürgette volna, akkor még nagyobb erőfölénnyel és feltételekkel mehettek volna neki a Ciprasz kormánynak.
Hát nem úgy történt, mint azt gondolták.
beteges, perverz vágyak...
~5500-nál kis próbapakk véve.
no most már igazán indulhatna délre, mint a fecskék...
cseheknél, lengyeleknél index felrántás (valószínűleg short zárás) volt a zárószakaszban...
egy nagy szereplő nem adta ma....100as kötések és hasonlóak.
Én egy 650 körülire szavazok, nekem az tetszene inkább. :-)
5550 körüli zárás optimális volna
miért gondolom,most azt,hogy hétfőn innen még visszahuzzák?
csak azért,hogy egyszerű legyen...
igen ,köszi.
A görögökkel azért húzódik állítólag a szappanopera, mert az EU. kidolgozta ugyan a belépés feltételeit, de a kilépés nincs kidolgozva, nincs lefektetve, hogy milyen feltételek mulasztása után jöhet szóba a távozás és a távozásnak mi a következménye, mi a menetrendje.
forgalom várhatóan alakul,200millio
nagy semmi.
vmi amerikaba zárva ma,vagy mi?
ilyen nap ilyen forggal,tegyék fel 5850re.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy az OTP Bank Nyrt. és
Bankcsoport Javadalmazási Politikája keretében 2015. július 2-án 30.471 darab
törzsrészvény került értékesítésre az OTP Bank Nyrt. Javadalmazási Politikájában
meghatározott irányelvek alapján, a Bank Igazgatósága által megállapított áron.
Így az OTP Bank Nyrt. saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.819.648
darabra változott. (Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2015. június 30-i
állapot szerint 2.073.560 darab.) A saját részvény állomány mindösszesen 1,36%.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a 2015. április 17-i
Közgyűlés 8/2015. számú határozata alapján – 2015. július 2-án, a Budapesti Értéktőzsdén
209.105 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 5.726,-forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint
befektetési szolgáltató igénybevételével.
Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.855.119 darabra
változott. (Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2015. június 30-i állapot
szerint 2.073.560 darab.) A saját részvény állomány mindösszesen 1,38%.
Andre Kostolany
– Mi a véleménye híres magyar származású kollégájáról, Soros Györgyről?
– Nagyon szimpatikus, intelligens ember, sok jót tett, de a tőzsdéhez nem ért.
Hazardőr. Mindenben tévedett, amit három év óta nekünk prédikált. Rettentő nagy összegekben játszik, főleg valutákban, s nem az értéktőzsdén. A tőzsdén a nagy játékosok mind rosszul végzik.
http://gervaiandras.hu/koenyvekm/emigrans-/45-andre-kostolany.html