Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#748006 banyaiz Előzmény: #744523

Vártam hátha valaki írja a horgászélményeket.

Voltam süllőzni pár napja. Pergettem de annyira le volt tisztulva a víz inkább nézelődtem csak. 2 méterre minimum le lehetett látni, de lehet 3 is. Egy élmény volt , 3 méteres körüli vízmélység lassan csorogtam és alattam felhőben az apróhalak küszök . Kapás nem volt.

csalihallal kellett volna próbálkozni ilyen tiszta víznél, nem kell a hal. Majd most jön a jó süllőszezon amíg be nem fagy. Nagyon szeretem ezt az időszakot, egyik legjobb mikor pár fok van és kimenni süllőzni.

25 -ös harcsa haverom fo…

#736149 banyaiz

25 -ös harcsa haverom fogta Szálkai víztározó ma este kuttyogatva.

3. egymás utáni este volt ugyanazon helyen jó jelek voltak pezsgések , három kapás először de nem lett meg egyik sem, 2. alkalommal semmi de akkor is jöttek a buborékok ahogy elkezdett kuttyogatni jó harcsákra utaló jelek, ma megint jó jelek de semmi, aztán sötétedés előtt rányúlt egy 25-ös. :)

Mély vízen olyan 8-9 m-es , 3 m-es eresztékkel. Lenn az alja hideg fenn felszín közelben meleg a víz. Fenék közelbe azt mondja semmi hozzá se szagoltak.

Re: arany, de inkább ezüst "hal"

#735351 banyaiz Előzmény: #735336

Nem késő elkezdeni, ha vízparton jól érzed magad az alapnak jó.

Vízközelben én is, sötétedés előtt kuttyogattam egyet, 1 kapás, 1 harcsa méretéről annyit, hogy a zsinórnál fogva emeltem be. :)

#735336 KawaBazsy Előzmény: #735294

Most 7 végén a Velencei tónál voltam USA autós talin, s a magam módján horgásztam.. Tegnap ide mentünk ebédelni, nagyon finom volt a harcsa-fogas halészlé, sok hússal. A túros csuszát meg direkt lesütötték egy lábosban, h az alja ropogjon, ilyet se láttam még.

http://www.szunyogsziget.hu/halaszcsarda-etterem

Ma pedig egy sima halsütödébe mentünk, ott a legjobb a hekk, télleg tuti cucc volt, házi kovi ubival.

http://hu-hu.facebook.com/pages/A-legjobb-l%C3%A1ngos-a-Gajdos-l%C3%A1ngos/132319486805080

#735294 banyaiz Előzmény: #735291

Nem fogtam semmi extrát amióta nem beszéltünk. Talán a 4 kilós egész pontosan 3,80-as csuka volt pergetve télen ami nekem csukába rekordom. Harcsába csak 10 alattiakat fogtam de abból is inkább az 5 kilóig.

23 kilós az szép , vadvízből , élmény lehetett.

#735293 banyaiz Előzmény: #735291

Az szép horgásztanya avató volt akkor. Pergetve fogtad? Köszönöm a meghívást, egyszer élek vele, de mi lesz ha lehorgászom a helyeidet és halnak nyoma nem marad? Nagyon érzem ám a témát. :)

Jövő héten megyek pecázni, jó dög hőség lesz, lehet , hogy több fürdés lesz mint horgászat.

#735291 Bakiba Előzmény: #735289

Körösön fogtam nagy halat 23 kg harcsát, de jöhetsz hozzám bármikor amit megbeszélünk. Megígértem és én tartom a szavam:))

#735289 banyaiz Előzmény: #735287

Ritkán vagy mostanában.

Ezüstöt gyűjtögeted, következő válságkörben jó lesz alapon?

Halat fogtál valami szebbet esetleg? Körösön üldözöd őket?

arany, de inkább ezüst "hal"

#735287 Bakiba

Kedves barátaim!

Horgászom, élem az életem, és fogom a halakat.

Viszont ez egy tőzsdei fórum. Ezért: ezüstben utazom, meg földben, ezt ajánlom.

#734479 banyaiz Előzmény: #734363

Szép darab , kuttyogatva becsapni ekkorát, rafinált öreg jószágot. Ritka dolog, tudod sokan ütögetnek aztán már nem úgy mozdul rá, főleg jó halak.

Pakson tavaly kezdett el cimborám horgászni, fogott 20-30 között között többet, 40 körülit, egy 100 körüli, és most ezt a 90 körülit. Plusz még a 20 alattiakból elég sokat. Erőmű nyomja pénzzel a halasítást ezekben a tavakban , tele van mindenféle békés hallal. Harcsák jól meghíztak.

Lehet egy kis sugárzás is. :)

#734348 banyaiz Előzmény: #734325

Szép példány. Jó lenne megdönteni a szerény 26 kg-os rekordomat. Kezd kínossá válni . :) Nem , de régen fogtam már akár 10 kg-nál is nagyobbat.

Milyen lehet egy ekkorát fogni. Haverom most fogta ezt a 90 körülit lemérni nem tudták. Éjszaka fogta és kérték reggel engedje el hoznak mérleget, legyen fénykép róla, reklám a tónak . Aztán hoztak egy 50 kg-ig mérő mérleget. :) 230 centis harcsához.

Haverom megint fogott eg…

#734093 banyaiz

Haverom megint fogott egy 90 körüli harcsát, pergetve. Érik a kitiltása Paksról, mondja , hogy már nagy szóbeszéd van róla biztos rabsickodik. :) mondtam neki már ne menjen ilyen helyre horgászni , sok okos közé.

Tancsa Tamás Paks facera rákerestek van róla egy videó.

Megtrükköztek ma harcsák…

#733406 banyaiz

Megtrükköztek ma harcsák. Rosszul evett végre kicsikartam egy kapást erre bement a csónak alá még bevágás előtt és ahogy bevágtam a csónakra ráfeszült a zsinór, egyet rúgott lemaradt. Nem volt elég erős a bevágás.

Aztán volt még egy de az csak megnyalta a piócákat mire odanyúltam elengedte.

Van ez így. Valamiért nem ettek igazán, lehet az időjárás elég frontos nem tetszik nekik. Legjobb helyeken hozzá se szagoltak.