Én egy 650 körülire szavazok, nekem az tetszene inkább. :-)
Én egy 650 körülire szavazok, nekem az tetszene inkább. :-)
5550 körüli zárás optimális volna
miért gondolom,most azt,hogy hétfőn innen még visszahuzzák?
csak azért,hogy egyszerű legyen...
igen ,köszi.
A görögökkel azért húzódik állítólag a szappanopera, mert az EU. kidolgozta ugyan a belépés feltételeit, de a kilépés nincs kidolgozva, nincs lefektetve, hogy milyen feltételek mulasztása után jöhet szóba a távozás és a távozásnak mi a következménye, mi a menetrendje.
forgalom várhatóan alakul,200millio
nagy semmi.
vmi amerikaba zárva ma,vagy mi?
ilyen nap ilyen forggal,tegyék fel 5850re.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy az OTP Bank Nyrt. és
Bankcsoport Javadalmazási Politikája keretében 2015. július 2-án 30.471 darab
törzsrészvény került értékesítésre az OTP Bank Nyrt. Javadalmazási Politikájában
meghatározott irányelvek alapján, a Bank Igazgatósága által megállapított áron.
Így az OTP Bank Nyrt. saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.819.648
darabra változott. (Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2015. június 30-i
állapot szerint 2.073.560 darab.) A saját részvény állomány mindösszesen 1,36%.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a 2015. április 17-i
Közgyűlés 8/2015. számú határozata alapján – 2015. július 2-án, a Budapesti Értéktőzsdén
209.105 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 5.726,-forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint
befektetési szolgáltató igénybevételével.
Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 3.855.119 darabra
változott. (Ebből a csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2015. június 30-i állapot
szerint 2.073.560 darab.) A saját részvény állomány mindösszesen 1,38%.
Andre Kostolany
– Mi a véleménye híres magyar származású kollégájáról, Soros Györgyről?
– Nagyon szimpatikus, intelligens ember, sok jót tett, de a tőzsdéhez nem ért.
Hazardőr. Mindenben tévedett, amit három év óta nekünk prédikált. Rettentő nagy összegekben játszik, főleg valutákban, s nem az értéktőzsdén. A tőzsdén a nagy játékosok mind rosszul végzik.
http://gervaiandras.hu/koenyvekm/emigrans-/45-andre-kostolany.html
Na, az se kicsit lehet bosszantó! :-)
De nem baj, majd eladjuk drágábban! ;-)
nekem 1 Ft-tal.....5748-as nyitó előtti eladásomat 5734-re módosítottam utána.....erre 5733-ig ment...no comment
De én igen.
Igaz azon, hogy sikerül-e jó áron megvennem, amire a vaterán licitálok. :-)
Otp eddig nem kalandos. Tegnap persze 2(!) ponttal egyik eladásom alatt fordult a rohadék... :-)
Ui: A "rohadék" szót tényleg kiszűri a fórum? Van itt fegyelem és jómodor, kérem szépen! :-D
senki nem izgul a mai napon
Úgy látom mióta a hazai unortodoxia elfogyott nehéz az ilyen . Pedig görögökre nem lehet panasz mindent megtesznek az ügy érdekében. :)
Ekkora gyors emelkedés után rossz híreket kimozogjuk itt 5-6 k között teljesen jó longos szempontból vsz. Ha még a rossz hírekre emelkednénk is az lenne a csúcs, de hát az már tiszta Amerika lenne. :)
Nekem meg hétfői -500 ft os otp lenne jó, ha már a kivánság műso van :-))
Jó lenne hétvégén egy görög kormány elleni népszavazási eredmény, már csak azért is lássuk milyen erő van benne jó hírekre.
Rosszakra nem tud esni az kecsegtető. De az ellenkezője esetén mekkora lelkesedés van meddig tud menni meg kellene nézni.