Addig nem lesz változás,amíg valamelyik nagykutya nem lesz áldozat.
Szerintem is lesz, csak idő kérdése, köszönhetően a rendszerváltó enyveskezűeknek.
Addig nem lesz változás,amíg valamelyik nagykutya nem lesz áldozat.
Szerintem is lesz, csak idő kérdése, köszönhetően a rendszerváltó enyveskezűeknek.
Saját szememmel láttam és fülemmel hallottam, hogy a CBA vezetője a TV-ben a vasárnapi zárva tartás mellett kardoskodott, mondván, hogy a vasárnap a családoké.
A Balatonnál próbaként 2 CBA kérte, hogy piacként szerepeljenek és ennek engedtek is, így vasárnap is nyitva maradhatnak. Akkor hol van a vasárnap a családoké???
Mi lesz, ha a Tesco Lidl, Spar kéri, hogy ők is piacként kívánnak a továbbiakban működni??
liberalizmusban is van a konzervatív liberalizmus.. a magam részéről ez elfogadható.
Mert a konzervatív urambátyám a rangkórság a kapcsolati háló..nekem nem jön be..nálam a teljesítmény és az ember számít..amit tesz..nem amit mond.
A liberalimus ami most a világban van az egy máz..nevezhetjük C liberalizmusnak is..egy trójai faló egy nagyobb kóros eszme és cél falova. Pajzsként magára ragasztja a képviselet nélküli deviánsokat, álságos emberjogokról beszél halad a maga büdös céljai felé. A liberalizmus alapból a be- és elfogadás eszméje amiben a legnagyobb érték a szabadság, miközben maximálisan tiszteletben tartja mások értékeit és személyes szabadságát. Amit liberálisként teszel az nem mehet az egyén személyes szabadságának a rovására. A Cliberalizmus csak abban elfogadó amit ő maga tűz ki célnak..más irányban satufék és totális támadás.. persze emberjogokra fasizmusra antiszemitizmusra hivatkozva.
Minden eszme és érték megkérdőjelezése a tudatok módosítása az anarchia létrehozása a cél.
Érdemes elolvasni X, Y, Z, generációkról szóló tanulmányokat.. a nemzeti értékek nemzeti érzelem már csak nyomokban van..fontosabb egy csoporthoz tartozás mint a nemzetisége.
Volt egy érdekes rész a South Park-ban.. amikor a srác facebook éne átvette a hatalmat..és megmondta ő sokkal erősebb nagyobb és hatalmasabb mint maga az ember. Sokaknak ezer like vagy egy csoporthoz tartozás mindennél fontosabb.
A C liberalizmus célja a totális befolyásolás a totális ellenőrzés.
Látszik a gyerekek játékaiban..akkor kapsz pontot ha válogatott módon ölöd le az embertársad.. az ölés mint a problémamegoldás egyedüli lehetősége.
A reklámokban idióta nemtelen szőrtelen pasik..ha férfias férfit látsz akkor az közelkeleti arcú..
Komoly tanulmányok vannak a csoportos és egyéni befolyásolásra.
Emberek milliói rakják felhőbe az adataikat átlátható rendszerbe a kapcsolataikat, levelezésük telefonhívásuk nyitott könyv ( az okostelefonok alkalmazásai mindegyike jelentést küld gazdájának) ..blogokba írják véleményüket, lájkokkal jelzik gondolatvilágukat, egy térképen azonnal látható éppen merre járnak, egy gombnyomással bekapcsolható a telefonjának kamerája mikrofonja..hogy ne legyenek fura gondolatai ezért még az aksit sem tudja kivenni.
Nem véletlenül a legnagyobb pénz a big data kutatásban van.
A valódi szabadság legnagyobb rákfenéje a kettős mérce és az erősebb rátalepedése a gyengébbekre..a kizsákmányolás és a modernkori rabszolgaság.
Persze ahol erő van ott ellenerő is kerekedik.
A vallások alapból jóra nevelnek, elfogadásra udvariasságra..egyfajta viselkedési kódexként ráadásul az éghajlat szerinti egészségügyi tanácsokkal, nem most íródtak ezért ezek elavultak de helytállóak.
A vallásokban is a legnagyobb veszély a radikalizálódás, amikor az ortodox vallásosságot mint általános értéket erőszakkal akarják terjeszteni emberekre kényszeríteni.
Azért radikalizálódnak a vallások mert a C liberalizmus mocsokká teszi a világot..mindenbe beleszarik..mint amikor a vasárnapi asztalon ott a szép réntotthusok és jön a mocskos clibsi légy és beköpi..utána már a többi sem ízlik ,)
Az a gond a fentiek miatt könnyű fanatizálni az embereket, titkosszolgálatok vagy valamelyik árnyékhatalom szélsőséges kamu szervezetet hozhat létre ami összegyüjti az aktív és képlékeny alanyokat amit utána saját céljaira használhat, a fanatizált csoportok mesterségesek is lehetnek mesterséges vezetővel ezért könnyű a Cliberalizmus céljaira felhasználni.
Mi a nagy cél? A világ termelőeszközeinek és természeti kincseinek totális ellenőrzése Kozmopolita, jól irányítható totálisan ellenőrzött nemtelen tömegek létrehozása, akinek bármikor új értéket lehet adni a szájába...fogékony a reklámokra...irányítottan költ...halad a számára kijelölt úton és nem lázadozik...jól mobilizálható...hiszen nem kötődik gyökértelen.
Lenti videó csak egy szösszenet (persze a sok csirkeagyú azonnal zsidózást kiált majd) a lényeg az különböző érdekcsoportok háttérhatalmak (ne csodálozz pedig van.) próbálják befolyásolni a világ különböző embercsoportjai.
Gondolj bele pl egy hírtv létrehozásához annak idején mennyit kellett gürcölni a mutyizással míg ez közpénzből összejött és úgy nézett ki magánpénzből van? Sokat. Erre Simi fellázad, a hálátlan kutya. :) Szóval nem könnyű lásd be, hogy itt komoly munkára van szükség, már maga a tulajdonos kiválasztása most Habonyra bízták, de vajon megbízható hosszú távon is, nem ébred öntudatra? Ezer kérdés , csak a gond és ezeket nem lehet mérni pl egy oktatás fontosságához. :)
Na jó de Simi balhé óta fel kell építeni egy új fideszmédiát. Szándékosan nem írok jobboldali médiát. Ez az elsődleges cél , pénz itt nem számít ezt ugye belátod, hogy ez fontosabb terület mint oktatás , vagy egészségügy? :)
Dolog szépséghibája , hogy ez "közmédia" addig lehet erre a célra használni amíg a párt hatalmon van. Tehát fel kell mellette építeni egy magántulajdonban lévő fideszmédiát is ellenzéki szereplés esetére. Ez drága, ezért sokat kell lopni hozzá, de szorgalommal összejöhet. Plusz ki legyen a tulajdonos, lásd Simiben csalódni kellett, nehéz a megfelelő embereket kiválasztani, sok a gond.
val.szeg
vagy vöröshaju angol kutyäk
De viccet es elöiteleteket felreteve: akar tenyleg lehettek elfajzott feher magyar huliganok is
Szerencse hogy nincs c.bűnözés. Mi lenne ha lenne?
Lassan forr a láva az etnikai vulkánban, de ez ki fog törni hamarosan, még sokunk életének része lesz egy polgárháború Magyarországon.
Kicsit nehezet kérdezel. :-)
A számomra fontos -szerintem működő- értékrend, ami miatt így gondolom. Ezeket az értékeket általában a jobboldalon szokták értéknek tartani, a ballib oldalon ezek egy részét egyáltalán nem tartják annak.
Ezek amúgy a "romantikus", már-már gyermeki naivitású értékek, nem is sorolnám őket, ne röhögjön rajtam mindenki. :-)
Ebben biztosan nagy része van a családi háttérnek, neveltetésnek.
Másrészt sok választásom sincsen. A baloldalhoz ugyanis annyi számomra elrettentő dolog és személy tartozott és tartozik, amiktől enyhén szólva is viszolygok, ezért kizárásos alapon jobboldalra kell tartoznom.
Sajnos az utóbbi időben a dolgok változtak, és sokan, akikben eddig bíztam elkurvultak, már nem olyan fontosak nekik ezek a dolgok. Illetve már csak szavakban, de tettekben már nem.
Mondjuk így előállt az a fura helyzet is, hogy jelenleg két párt van, amelyekkel valamennyire (részben, de nem teljesen!) szimpatizálok, akik nem váltak még hiteltelenné a szememben, ez a Jobbik és az LMP. Egyik sem tökéletes számomra, de csak ezeknél találok olyan értékeket, amik nekem számítanak.
De! Mindez persze csak addig van így, amíg a Stocky párt meg nem alakul, mint az ország egyetlen tiszta és a népet kizárólag jó irányba vezető pártja! :-D
http://www.hirado.hu/2015/07/02/halalra-vertek-egy-idos-ferfit-majd-ragyujtottak-a-hazat/
Megérte hazatelepülni Fro-ból...
Évi 80 milliárdból nagyjából helyre lehetne tenni az egészségügyet. Vagy az oktatást.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_nav_vesztett_a_flippermuzeum_ujranyit.600016.html
tehát jogállam van..másképp az állam nem veszíthetne..
amikor bírságoltak már mondtam..sok barom azzal baszakodjon ami a gatyájában van.
Apám régen azt mesélte,hogy az utcájuk egyik felên laktak a kommunisták,a másikon a nyilasok.Az ideológiai szakadék ellenére ez a kisközösség mégis békében elêlt egymás szomszédságában.Én azt gondolom,hogy a lakosság többsége,függetlenül attól,hogy milyen oldalinak vallja magát,cirka ugyanazt a célt szeretné elérni,megvalósítani.A különbség, a célravezetőnek gondolt,útban van.Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy nem azt kell folyton nézni,hogy milyen oldalról mondanak valamit,hanem hogy ki mondja és mit mond.Az ország jelenlegi egyik legnagyobb problémája,hogy az elmúlt 25 évben apró szeletekre lett szalámizva.Ez a mi emberi h*lyeségünk,hogy ezt hagytuk és sajnos még mindig csak kevesek hajlandóak elisnerni ezt a hibájukat.
Sajnos így igaz, de majd mindjárt megmagyarázzák, hogy miért jó a keményen dolgozó kisembereknek és az országnak, ha a fityisz klientúra + s*ggnyalók lesznek kitömve ebből a pénzből.
Nem sok idő kell és ezt az évi 80 milliárdot meg fogják emelni, mert kell majd plusz lóvé az M4, M5, M6-ra, mert rohadt nagy igény van ám 8, azaz nyolc kutyát sem érdeklő közszolgálati tv adóra.