Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#735226 Euroman Előzmény: #735224

nekem 1 Ft-tal.....5748-as nyitó előtti eladásomat 5734-re módosítottam utána.....erre 5733-ig ment...no comment

#735224 Csusza Előzmény: #735222

De én igen.

Igaz azon, hogy sikerül-e jó áron megvennem, amire a vaterán licitálok. :-)

Otp eddig nem kalandos. Tegnap persze 2(!) ponttal egyik eladásom alatt fordult a rohadék... :-)

Ui: A "rohadék" szót tényleg kiszűri a fórum? Van itt fegyelem és jómodor, kérem szépen! :-D

#735174 banyaiz Előzmény: #735171

Úgy látom mióta a hazai unortodoxia elfogyott nehéz az ilyen . Pedig görögökre nem lehet panasz mindent megtesznek az ügy érdekében. :)

Ekkora gyors emelkedés után rossz híreket kimozogjuk itt 5-6 k között teljesen jó longos szempontból vsz. Ha még a rossz hírekre emelkednénk is az lenne a csúcs, de hát az már tiszta Amerika lenne. :)

Jó lenne hétvégén egy gö…

#735167 banyaiz

Jó lenne hétvégén egy görög kormány elleni népszavazási eredmény, már csak azért is lássuk milyen erő van benne jó hírekre.

Rosszakra nem tud esni az kecsegtető. De az ellenkezője esetén mekkora lelkesedés van meddig tud menni meg kellene nézni.

#735164 banyaiz Előzmény: #735159

Lehet, hogy chavez poszter van a rezidencia falán.

Viszont úgy tűnik unortodoxia kifogyott pisztácia nem is volt. :)

#735160 Csusza Előzmény: #735084

Hoztak egy kis csokit közben. :-)

Két adagom kistopolódot 650-nél, de nem bánom, volt rajta viszonylag rendesen.

Milyen kiemelkedő társas…

#735153 banyaiz

Milyen kiemelkedő társaságba kerültünk venezuelai , és argentin tőzsde. Gondolom ezek is agyon voltak verve. Mondjuk az meglep Venezuelában van egyáltalán tőzsde.

"Az év első hat hónapjáb…

#735149 banyaiz

"Az év első hat hónapjában mindössze két börze indexe múlta felül a BUX-ot, a venezuelai és az argentin piacé, OTP erősödött a legtöbbet, csaknem 50 százalékot"

#735133 Lenthor Előzmény: #735131

Ha "Hullócsillagra" gondolsz, akkor az a zárásnál derül ki. A japán gyertyákra jellemző, hogy megjelenésüket követően a következő napon kell a megerősítés. Ha ma piros gyertyát kapunk, akkor megerősítést nyerne a trendforduló. Ha zöld gyertyát kapunk, akkor elfelejthetjük.