Úgy tűnik, fogy a csoki... :-)
:))
Jogos. Be szoktam, de most más teendők miatt ez elmaradt.
még én is.
5625 Z.
aztán csak holnap be ne nyögjék nekem,hogy csokoládé kifogyott,pisztácia meg nem is volt:)
Én tartom
na mennyien zárnak még shortot,vajon a java bevásárolt 5750felett?:)
A gazdasági rádió hírek:- a hitelezők már nem ülnek tárgyalóasztalhoz Ciprasszal. Tárgyalást már csak a népszavazás eredményének tükrében tudnának elképzelni.
Ha 5667 alatt zárunk, akkor "Hullócsillag" legerősebb trendfordító gyertya alakzatot kapnánk.
Igen, de így is szuper.
Fályerfoksznak van egy okos opciója, a "reload every", ott beállítom az ilyen oldalak frissítését fél vagy egy percesre.
Ez csak kis viszont-ötlet volt... :-)
Na meg off, amiért mindjárt kapok... :-D
Nagyon bosszant, hogy nem szálltam ma ki 790-nél, pedig papírforma volt forint pontosan, de sajnos nem láttam időben.
Akkoriban az 5. hullám célára 6369 volt. Most már változhatott azóta.
azért az csúnya volna
Csak feljött a "b" hullám, igaz az 5745-n túlszaladt, de ez betudható a görög szappanoperának.
Most van egy kis gondom. Nem tetszik hetes tf-en a Stochastic. Nagyon lent van és csak most fordult felfelé. Mintha még emelkedés előtt állnánk.
A régi verzió, melyet már hanyagoltunk, az lépne elő, ha 5800 fölé mennénk, az a verzió pedig, hogy 6116-ról 0 4. hullám jött le és megkezdtük az 5. hullámot.
Mindenesetre nem nagyon hiszek ebben a verzióban.
sztm tartsd sokáig :) ennyi volt a fel
még az a szerencsém lehet,hogy itt van ez az icsomuki:)mert adtam rá szinte csúcsról.
elképzelhető záródik is,ha ugy alakul.