Annyira nem érdekel, van sejtésem,hogy honnan van. Meg aztán ki tudja, mi lenne később a következménye.
Annyira nem érdekel, van sejtésem,hogy honnan van. Meg aztán ki tudja, mi lenne később a következménye.
gyurcsótit azért néztem mert érdekelt a folyamat.. engem a szisztéma érdekel.. maffiák titkosszolgálatok szerveződése.. egy-egy korrupciós vagy síbolásos ügy folyamata. Pl anno a brókerbotrány..
anno sokat olvastam olajozásról is milyen törvényekkel segítették az eredeti tőkefelhalmozást..hol kapcsolódott a politika az alvilág és a pénz..
nézz utána.. gúgli a barátod.. elég pontos kép van ov vagyonelemeiről..a többit szedd össze.
Anno szép gumicsont volt az orbán fater bányája.. csak annyi ész nem volt megnézzék orbán fater évtizedek óta ott dolgozott és dolgozói kivásárlás volt (90 után az én cégemnél is) és simicska segített összerakni a pénzügyi tervet.
Gyurcsóti fater nem dolgozott a motimnál..de ő sem.
Egyébként az a fura a fidesznél amit nem értek..saját nevükön gazdagondnak emberek.. pl rogán.. simán oda pakolhatnák a vagyonelemeket ahova akarják..
De talán tudják igazolni a gazdagodást hiszen ekkora zsugát nem adnak az ellenzéknek..
Jelentsd fel őket kérj elszámoltatást.
megint kavarsz.. korrupció a világ összes országában van..a zsebbe tett pénz hatékonyabbá teszi a működést.. gondolom voltál már kórházban..
csak egy egyszerű példa megértsd..
Kórházban voltam kértek vérképet..alagsorban huzatos szar helyen volt a vérvétel.. kb 1 órát űcsörögtem.. két nap múlva kértek új vérképet aznap adtam nővérnek zsetont.. mondom neki mehetek le a pincébe..mondja..ááá majd ő leveszi a vért és leviszi.. kb u.ez minden felé..
Van egy vékony mezsgye a korrupció és a hálapénz között..az elsődleges korrupciónál felajánlják ha fizetsz akkor megkaphatsz valamit.. előre fizetsz.. a hálapénz az utólagos díjazás mert úgy gondolod valaki az elvárton felül teljesített.. a kettő között van egy átmenet..mint esetemben a kórházban..nem utólag adtam hálapénzt hanem középen..soxor ha adsz akkor előre kapsz szolgáltatást mert tudják vagy remélik megfizeted.
Ha elsődleges korrupcióval van dolgod..akkor mennek az ügyek.. kézről kézre adnak..
Azt gondolom a 10%-os korrupció és a hálapénz az hatékonyabbá teszi a gazdaságot...mellesleg beleszámolják hivatalosan aGDP-be
Nem bonyolult sztem. Elmondtam a hatalmon lévők hogy akarják a rajtuk átfolyó pénzt lefölözni.. azt csatornázzák..mondtam nem feltétlen saját zsebbe.. sportegyesületek alapítványok..stb stb
Ha már ennyire jól tudod, hogy gyurcsóti hogyan gazdagodott meg, légyszíves tájékoztass, hogy ov, L. Anikó sz. Péter és mondjuk L. János miből gazdagodott meg, amikor egy napot sem dolgoztak politikán kívül. És még az OV család vagyonáról nincs is teljes kép, a sok stróman miatt.
es annak mi köze ahhoz, amiröl most volt szo?? Semmi. Ällandoan kimaradnak nälad gondolati kapcsok....elkalandozol
Te irkälsz mär sokadik oldalon arrol, hogy ez meg az csak a hatalomrol szol, es vegig arra celozgatsz, söt, mär le is irtad koräbban, tök normälis ez a korrupcios szint, a lopäs stb, es ez a viläg rendje. Ennek semmi köze ahhoz, hogy te milyen pärtrol älmodozol.
erős butaság..de nem csodálkozom.
hol emlékeznél már..amikor elmondtam milyen pártra volna szükség..még össze is állítottam a stocky kormányt..de miből emlékeznél.. jó neked.
keresed ällandoan az önigazoläst
Märpedig te vagy akärki akärmit ir, meg lehet fogni a nagy közpenz lopäsokat, ha azt a nep elvärja es olyan kerül hatalomba, aki meg is akarja fogni a tolvajokat. Es aztan ügyved ide - ügyved oda, jöhetnek a karteritesek a magyar ällamnak, es mehetnenek a fehergalleros maffiäsok a börtönbe.
Hiäba volt arra is szabäly, hogy lehetett 99 ev haszonelvezetet vältani termöföldre, megis visszamenöleges hatallyal egesz egyszerüen törötek a földhivatalban bejegyzett jogokat. Ha ez megy, akkor ehhez kepest nyilvänvalo közpenz tolvajok lesittelese semmi nehezseget nem jelentene, csak nem akarjäk, ennyi.
Az elszámoltatás..meg szegénység 3/3 és hasonlók gumicsont a sok jobbágynak.. nézd te zsíroskenyeret eszel ők meg lopnak..erre mindig is vevők lesznek az emberek..
Pár dolog az elszámoltatásokkal kapcsolatban ahogy én látom..
Magyarországon jogállam van..tetszik nem ez van..akik lopnak azok nem saját kútfőből lopnak..nem belemerítenek egy zsákot az ország kincsesládájába.. utána elszaladnak.. hanem ügyvédekkel konzultálnak..nem egyedüli aláírok..esetleg a főkolomposok telefonon adnak utasítást a megszeppent alkalmazottnak..
Utólag ezeket nem lehet elitélni.. az ördögök ügyvédei (bárándyk, zamecsnik, magyar..stb) egy perc alatt szétszedik a vádakat.
Az elszámoltatással kapcsolatosan kicsit emlékezni kellene.. arra is vérgőzös libsibal bajszos embere fröcsögő nyállal beszélt az elszámoltatásról..utána egy pert sem nyertek meg...elárulom ha váltják a fideszt akkor most sem lesz sikeres elszámoltatás..
A másik: Igen..csepegtetnek az előző kormány kormányok levitézlett embereinek némi mézet..a második harmadik körben ott vannak.. most is kóka benne volt többször is kormánydelegációban.
Ott voltak a pártszékház eladások a privatizációk...egy szakértői díj annyi amennyi..a szükségességét egy beruházás speciális kivitelezését soha nem fogják tudni utólag jogilag megtámadni. stb stb
Egy általános iskolás agyával átlátható gyurcsóti gazdagodása.. ez volt a recept.. vegyél meg 1 ft-ért olyat ami már akkor 100-at ér.. motimosok mondták anno még az udvaron is nyersanyagok álltak.. amire volt is megrendelés.. csak eltolták a priv. utánra a teljesítését..utána csont nélkül kapta a dupla széndioxid kibocsátási kvótát mint amit felhasznál..a többletet pedig eladja..ebből ki lehet fizetni a béreket..stb stb..ezt gyurcsóti a saját eszével találta ki?
A komcsilibsi csőcselék tényleg minden szinten lopott.. mert begőzöltek..amerre jártak vittek..de csak a kishalak buknak..vagy a sameszok..
Most is azt látom a politika lefölözi a pénzeket.. simics (és a brókerbotrány) kapcsán kilátszottak erővonalak.. már írtam egy párt többet költ mint amennyit kap.. több pénz felett akar diszponálni.. erre vannak a saját hű embereik.. bánok..tartományi kiskirályok..
Ezek a pénzek nem (elsősorban) saját zsebre mennek.. pártok működésére sport- és egyéb egyesületek támogatására..nem hivatalos találkozók ügyletek finanszírozására.
Simon gábor is megússza.. soha nem derül ki honnan van a pénz.. (állítólag az ósen ügyletből) még a büntetést is a bitangkasszából fizették..
Akkor pattannak ki ezek az ügyek amikor személyes bosszúk zsarolások vannak, kiváncsi a másik tényleg nyílvánosságra hozza e az egyik azokat amikkel fenyeget.... miközben ő viszontzsarolt az ő infóival..utána neki is elő kell jönni a farbával.
A politika az a hatalomról és az eszközök birtoklásáról szól.. ezért kepeszt mindegyik.. jobbikban is ott van a kgb és az orosz vonal..
A külföldi lobbik pártok szervezetek is támogatnak irányvonalakat.. Király b izabella olaja..stb stb..
Jelenleg az lmp-ről nem hallani semmit..talán nem véletlen..de meggyőződésem már készülnek a dossziék..
ha fidesz hívőnek gondolsz akkor az minimum érdekes..
Inkább azt nézd ki mit mond..ki mondja másra propagandista..
Bruce Lee modta.."Ne a holdat nézd amit mutatnak, hanem a kezet ami mutatja"
F@szom.. védelek, erre beszólsz? Nálam az nem bűn, ha vki hisz valamiben, a - vélhetően javadalmazásért folytatott - propaganda az inkább zavar.
Aha, szóval vörös propaganda, hogy a Fidesz beígért elszámoltatásából nem lett semmi.
Biztos ezért is Gyurcsány a hibás. :)
látom megy a vörös proletárok propagandája.. eszük nem lesz több.. fejüket nem emelik fel a járatukból.. :) puzsér kell nekik..megmondja a frankót.. régebben nem tudom merre járt honnan jött ez a szőke srác...de hát nyomja az igét..a frankót.
elmondasz nekik valamit..reggelre kialusszák..az élet nem igazságos..de ez van, így jártak. :))
Ibiza nem propagandista, csak hívő. Prospero a propagandista.
Majd mindjárt megmagyarázza neked a 2 propagandista,hogy nincs, meg különben is Gyurcsány Ferenc. :)
Holnaptól változnak a csatornakiosztások. Pártállami média kerül előre, kertévék hátrébb.
Azt hiszik, ettől majd többen lesznek kíváncsiak az agymosásra.
Puzsér ismét megmondta a frankót.
" A Fidesz 2010-ben azzal az ígérettel került hatalomra, hogy elszámoltatja és bíróság elé állítja a Gyurcsány-korszak szemkilövetőit, költségvetés-hamisítóit és a balliberális kormányzati korrupció számtalan haszonélvezőjét. Természetesen ez is hazugság volt. Öt év alatt két ember állítottak bíróság elé, a kilencvenhárom éves vén komcsi gazembert, Biszku Bélát - akiért ne morzsoljunk könnyeket -, és Pityinger Lászlót, ismertebb nevén Dopemant. Azt a Dopemant, aki egyetlen percig nem volt kormányzati pozícióban, egy forintnyi közpénzt el nem lopott, egyetlen rendőrterroristát sem utasított erőszakos cselekményre, nem hazudott a választóknak, nem titkolt el és nem hamisított meg közérdekű adatokat. Viszont volt pofája belerúgni egy hungerocell Orbán-fejbe. "Ezért felelni fog!" - rikoltott az ügyészség, és kerekített egy olyan tankönyvbe illő koncepciós pert, amilyet legutóbb tán maga Biszku Béla, az '56 utáni megtorlásért felelős belügyminiszter kreált. Természetesen tök fölöslegesen költik az adófizetők pénzét Dopeman meghurcolására, mert legkésőbb Strasbourgban úgyis felmentik majd az abszurd vádak alól, az azonban kurvára jellemző, hogy nem létező ügyekben nagy erőkkel zajlik az erődemonstráció, a hatalommal való visszaélés és a terror, a Parlamentben ülő fahérgalléros bűnözők viszont mindent megúsznak. Hajlandó vagyok komoly összegben fogadni, hogy ha ne adj' Isten visszatér a baloldal, egyetlen vezető fideszest sem visznek el bilincsben. Holló a hollónak..."