Amennyire tudom 9.00-tól.
Persze sokszor összevissza vannak ezért inkább közép-hosszú távra veszek, hogy tudjam tartani, amig jónak látom.
Amennyire tudom 9.00-tól.
Persze sokszor összevissza vannak ezért inkább közép-hosszú távra veszek, hogy tudjam tartani, amig jónak látom.
igen, de nyitásnál hogy van, ma reggel néztem, de mivel a rendszer nem ment, így certik is összevissza voltak
Amennyire tudom BUX nyitvatartási időben, mivel ezek BUX-ban jegyzett certik.
Érdekes módon az OTP portálon 16,40 tájt tudom beadni az utolsó érvényes megbizást, Erste Portálon meg 16.59-kor.
certinél is van árjegyzési időszak vagy mikor/hogyan indul a kereskedése?
más certire is igaz
Én egyébként azt nem értem, hogy az 5-szörös áttételü OTPL18 certi nem mozog annyit, mint az OTP rv. elmozdulásának az ötszöröse.
https://www.erstemarket.hu/pages/erste-certifikat?c=2
???
Ha valakinek van ehhez meglátása, köszi.
egy igen is jó lett volna, köszi :) örülök, hogy nem 3x :))
Kedves kezdő forumozó!
Bár a richter certiket nem követem, de a változást az utolsó kötési árhoz méri.
Mivel az egyik long certi plusszban van, a másik minuszban, logikushnak tünik, hogy legalább az egyikben igen ritkák születik kötés és az utolsó kötési ár nem mai, akár napokkal ezelőtt történt.
Üdvözlettel,
xxxx
richter long certi mégis hogy lehet mínuszban? Az utolsókötési árhoz méri talán?
Kiütés után 1-2 napon belül eladhatod maradványértéken.
Ez a szenárió él 2 munkanapig.
Ha erről lemaradsz, akkor is jóváirják automatice 3-4 héten belül.
Nekem eddig nem volt bibi, sőt ez már a többi - nem Erstes - banki számlán is szépen mükszik.
Persze nem mondom, hogy időnként nincsenek hibák.
ha áprilisi és biztos vagy benne, hogy ez a kisebb összeg nem jelent meg suttyomban a számládon mégis, akkor reklamálni kell.
-- Fáintos készülékemről küldve a Gellért-fürdőből --- ;-N
Akkor nézz utána nekem rég volt olyan kiütöttek de akkor erstés certi volt és ott beálltak maradványra kiütés után egy bizonyos idővel, nem azonnal . Lehet, hogy változtattak azóta a történeten.
az kínos, mert már nincs a certi a számlámon, amikor meg elakartam adni még áprilisban, akkor meg nem sikerült... MOL S certi
Beállnak maradványra , és ott eladhatod.
Mivel sikerült?
Daxot figyeled közben, alig idegbeteg a kereskedés, nagyon jó ez a mai nap. 100 pontot ráng össze vissza pillanatok alatt. :) Biztos valaki megszólalt megint görög ügyben.
kiütött certi elszámolási értékét automatikusan jóváírják?
Elcsesztem eladtam és nem vettem.
Pedig short csúcsát eltaláltam, de nem vettem longot egyből.
Hiba.
Óóóhhh, csak még egy kicsit ...
(Bund shortban vagyok, kaszálok nagyot?)
Bond és Goldfinger most összefogott,
Kötvény shorttal lehet kaszálni nagyot.
Ha igaz az EKB terve (és nem Goldfinger terjeszti:-) akkor július és augusztus hónapokban kevesebb államkötvényt vásárol majd fel, mig most, júniusban és szeptemberben többet.
Ergo június közepétől kötvény short majd augusztus 20 után kötvény long.
BOND