Regisztráció Elfelejtett jelszó

Certifikát

Re: nincs cím

#734774 TrendMan Előzmény: #734760

Amennyire tudom 9.00-tól.

Persze sokszor összevissza vannak ezért inkább közép-hosszú távra veszek, hogy tudjam tartani, amig jónak látom.

#734760 Kissherceg Előzmény: #734758

igen, de nyitásnál hogy van, ma reggel néztem, de mivel a rendszer nem ment, így certik is összevissza voltak

#734758 TrendMan Előzmény: #734696

Amennyire tudom BUX nyitvatartási időben, mivel ezek BUX-ban jegyzett certik.

Érdekes módon az OTP portálon 16,40 tájt tudom beadni az utolsó érvényes megbizást, Erste Portálon meg 16.59-kor.

#734356 TrendMan Előzmény: #734353

Kedves kezdő forumozó!

Bár a richter certiket nem követem, de a változást az utolsó kötési árhoz méri.

Mivel az egyik long certi plusszban van, a másik minuszban, logikushnak tünik, hogy legalább az egyikben igen ritkák születik kötés és az utolsó kötési ár nem mai, akár napokkal ezelőtt történt.

Üdvözlettel,

xxxx

#733171 TrendMan Előzmény: #733162

Kiütés után 1-2 napon belül eladhatod maradványértéken.

Ez a szenárió él 2 munkanapig.

Ha erről lemaradsz, akkor is jóváirják automatice 3-4 héten belül.

Nekem eddig nem volt bibi, sőt ez már a többi - nem Erstes - banki számlán is szépen mükszik.

Persze nem mondom, hogy időnként nincsenek hibák.

ha áprilisi és biztos vagy benne, hogy ez a kisebb összeg nem jelent meg suttyomban a számládon mégis, akkor reklamálni kell.

-- Fáintos készülékemről küldve a Gellért-fürdőből --- ;-N

#733163 banyaiz Előzmény: #733162

Akkor nézz utána nekem rég volt olyan kiütöttek de akkor erstés certi volt és ott beálltak maradványra kiütés után egy bizonyos idővel, nem azonnal . Lehet, hogy változtattak azóta a történeten.

#733162 Kissherceg Előzmény: #733159

az kínos, mert már nincs a certi a számlámon, amikor meg elakartam adni még áprilisban, akkor meg nem sikerült... MOL S certi

#733159 banyaiz Előzmény: #733156

Beállnak maradványra , és ott eladhatod.

Mivel sikerült?

Daxot figyeled közben, alig idegbeteg a kereskedés, nagyon jó ez a mai nap. 100 pontot ráng össze vissza pillanatok alatt. :) Biztos valaki megszólalt megint görög ügyben.

#732282 TrendMan Előzmény: #732230

Elcsesztem eladtam és nem vettem.

Pedig short csúcsát eltaláltam, de nem vettem longot egyből.

Hiba.

#731171 TrendMan Előzmény: #730598

Ha igaz az EKB terve (és nem Goldfinger terjeszti:-) akkor július és augusztus hónapokban kevesebb államkötvényt vásárol majd fel, mig most, júniusban és szeptemberben többet.

Ergo június közepétől kötvény short majd augusztus 20 után kötvény long.

BOND