Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#734778 Kissherceg Előzmény: #734775

akkor sokkal rosszabbul érezném magamat.... :) no most már a héten másszon el 5700 köré...

Bocs az off-ért, de kics…

#734777 Lenthor

Bocs az off-ért, de kicsit mérges lettem:

Ha-ha-ha!

Matolcsynak keletkezett jövedelme. Egy részét alapítványnak átutalta és 15 milliót megtartott. A megtartott pénzt adóbevallásában nem szerepeltette, vagyonnyilatkozatában nem szerepelt.

Parlament élő közvetítés: Kérdés Polt Péterhez: Miért nem bűncselekmény?

Válasz: Nem bűncselekmény mert nem volt tudtában, hogy maradt még neki adózatlan jövedelme.

Emberek, ezek után arra kell hivatkozni, ha adóhiányt állapítanak meg, hogy nem tudtam, hogy még maradt adózatlan jövedelmem.

#734757 Csusza Előzmény: #734750

Jelentem, két hetes teljes internet-mentes nyaralásomból visszatértem.

Tehát persze, hogy leszünk annyian! :-)

#734756 Kissherceg Előzmény: #734751

DT pozikat lezártam, hogy ne legyen dráma. -20.000-ből megúsztam

A korábbiak persze megvannak :)

#734751 Kissherceg Előzmény: #734750

Én is ezen elmélkedem, de nem volt drámai a reggeli forgalom

ui: csak közben a HUF meg gyengül, meglátjuk usa kinyitja a szemét mit szól hozzánk

#734739 picirigo Előzmény: #734737

Bár kár ebbe a témában főleg itt erről írni, de teljesen más érdekek és érdek csoportok mozgatják itt a szálakat. Persze, h jobb lenne mindenkinek ha kiraknák őket! De akkor miért nem teszik?????...és ez itt a lényeg...majd Bényén bor mellett kitárgyaljuk!

Ui:reggel pont erről írtam amit most a charton látok....persze megint nem játszottam meg! Lassan olyan leszek mint Henci! :D

#734737 Lenthor Előzmény: #734732

Hosszú távon nem is értem a pánikot. A görögök, ha bent maradnak az Euro övezetben, ha nem a hitelt nem hinném, hogy vissza tudnák fizetni.

Ha viszont bent tartják őket azt még elérhetik, hogy tovább kell őket finanszírozni.

Tehát összességében Európának csak jó hír lenne a görögök távozása.

#734732 joepappa Előzmény: #734728

ahhoz képest hogy becsődöltek a görögök ölég nyugi van. mondjuk én inkább most nyaralok.