21900 körül short
(597) itt írtam
"ge.ci-prasz és a tenyérbemászóan szemtelen pofájú varuFUCKisz" nem hülye gyerekek, kiszámoltak előre mindent és eddig minden be is jött nekik, és továbbra sem fognak nagyon tévedni, mert a médiák által tálalt "zavaros" helyzet nagyon is világos és előre látható
Hihetetlen, a görögök diktálnak az EU-nak? Nincs is csődben az EURO? Bull van a piacon? Meddig???
felkötöttem... mégse -60 pont legyen a záró
22k körülre igazán elnézhetne
a kt nem sok pozitívumot áraz.... 200 körüli mehetne..
komolyan csesszék meg a mai nappal...
azért ez is elég coelho volt :)))
Nem hinném h,pluszba zárunk, de szépen lassan talpra állni látszik a piac. közben volt egy újabb long setup.
Na ennyit az események logikai lereagálásáról a piacokon:) Ja kérem ha ez ilyen egyszerű lenne h rossz hírre le, jó hírre fel. Minden tréder gazdag lenne.
Tudjuk a tréderek általában befele hordják a lét és nem kifele. Az utóbbi sokkal nehezebb feladat.
ebből még a végén SC lesz
sokat tehettek volna a szép havi gyertyáért,de nem teszik...
gondolom...
eladást, aztán később teljesült lejjebb... ideg szétvet...
bazzeg a rendszer visszavonta automatikusan megbízásomat
"drachma lesz,mert úgy könnyebb leegyszerűsíteni a hitelportfóliót.. Görögök nem akarnak megegyezni... Németek érdeke a dráma folytatása gyengíteni az eurót. Ha a gyengék kiesnek euro iszonyat megerősödik..."
én sem tudnám jobban megfogalmazni
és még annyit, hogy "ge.ci-prasz és a tenyérbemászóan szemtelen pofájú varuFUCKisz" nem hülye gyerekek, kiszámoltak előre mindent és eddig minden be is jött nekik, és továbbra sem fognak nagyon tévedni, mert a médiák által tálalt "zavaros" helyzet nagyon is világos és előre látható