Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#734655 Ibiza Előzmény: #734631

oroszoknak kellenek a melegtengeri kikötők.. görögök benne vannak/lehetnek az új olaj és gázvezetékek nyomvonalában.

sok lakatlan sziget van amit megvennének vagy 99 évre megkaphatnának külföldiek..

A pireuszi-öböl fejlesztésére már évek óta van kínai terv és ajánlat..

Nincs csődben Görögo. mert nemvagyontalan..vagyonelemei értéke bőven meghaladják adósságait..

ami számodra szerencsejáték az a több infóval nézve sakkjátszma..

nem tudjuk ki ez a ciprasz..mint ahogy gorbacsov is szétbaszta a kommunizmust...a varsói takonyvonalat..

new age..semmi nem történik véletlenül..de ez nem a fatal..hanem a megírt szcenáriók évszázada.

#734654 Kissherceg Előzmény: #734648

Egyetértek, velem is lezáratták a háti short felét... Mondjuk így se panaszkodom, csak a maximalizmusomnak fáj... Reggel meglátjuk mi lesz...

#734653 TrendMan Előzmény: #734645

Ez most nem egyszerü, meg kell próbálni nyitóban kiszórni, utána még biztos lesz egy nagyobb beleadás.

Esetleg úgy kiszórni, hogy ellenirányú pozit venni fel.

#734652 rbbj11 Előzmény: #734647

nem gondoltam, olajra és value amcsi rv-kre is kihat, azt hittem, be volt már mindez bőven árazva

#734651 TrendMan Előzmény: #734648

Nem tudom biztosan, de zavarosnak éreztem a képet.

Ezért nem vok most Dax-ban érdekelt, igaz OTP long ceritm van, azzal bukhatok én is.

#734650 Ibiza Előzmény: #734631

azért tartasz idiótának másokat mert a saját magad feltételezését tartod igaznak..felállítasz valamit ami alapján a másik idióta.

Fel sem merül benned mások jóval többet tudnak nálad esetleg tízszer több információval rendelkeznek..

Engem sem érdekel ki mit gondol a döntésemről..lesz@rom..én 30 szempont alapján döntök a maki meg feltételez valamit és max 1-2 szempontot lát. Oszt ez elég?

Még Mo. döntési mechanizmusához rendelkezésre álló összes infót sem ismered hát még a görögökét.

Ami izgalmas az a játszma.

Amikor olvastam világválságról háborúkról exodusokról.. nagy kivándorlásokról.. akkor nem gondoltam valaha átélem átélhetem ezeket a dolgokat..megérem azt, bombák csapódjanak életem során Mo. területére.

Az indiaiak már nem akarnak reinkarnálódni..azt hallottam egy szent embertől a világ mocskos lett mocsárba süllyed.. Váránásiba viszik a haldoklókat, hogy ne kelljen újjászületniük ebbe a mocsokba...

cionisták anarchisták liberális férgek szarják tele a világot...telán a tisztító tűz nincs már messze.

törlés szerkesztés válasz erre

#734649 TrendMan Előzmény: #734646

Abban viszont biztos vagyok, hogy senki sem rendelkezik minden információval.

A játszma nem a lényeg, a lényeg a haladás.

Azon lehet vitázni, hogy melyik út visz előre, csak az a biztos, hogy ez az út ritkán egyenes.

#734648 banyaiz Előzmény: #734643

Szerintem inkább az lehetett benne múlt heti felhúzásban, hogy úgy tűnt lesz megegyezés , még péntek délután is bedobtak valami jó hírt .

Aztán jött a népszavazás ötlet ami szerintem EU-t is eléggé meglepte.

http://alapblog.hu/vakmajom-218/

#734647 Ibiza Előzmény: #734645

a piacok beárazták ezt a verziót..de mesterségesen felvitték a piacokat.. lesz reggel egy szopatás..de 20per után kialakul..majd délben ujjabb szopacs majd záróban tózse..de lehet kapunk egy fura hírt..

ezért vagyuk full kp..ez nem tőzsde..ez rulett.

réssel ugorták olaj long…

#734645 rbbj11

réssel ugorták olaj long stopom, ez ****a lesz...

Van egy rakat rv-longom tőke áttéttel...

#734643 TrendMan Előzmény: #734640

Pénteken volt egy olyan érzésem, azért vásárolják csak fel, mert magasabbról majd kevésbé kritikus az esés.

Kétségtelen igazad van, nem egyszerü példát statuálni és az EU bevezetése nagyon elkapkodott volt.

Átgondolatlan.

Legalább fél évszázados folyamatot próbáltak besüriteni 10-15 évbe.

Másfelöl túlzottan bele vannak szerelmesedve a mediterráneumba.

#734642 banyaiz Előzmény: #734641

Most éppen -5 felett valamivel.

Ez a hét és a jövő hét csúcs lesz . Akkora mozgások lesznek.

#734640 banyaiz Előzmény: #734635

Majd egyszer kérnek valamit :) De ruszkiknak vsz az is nagyon jó buli ha eu-n belül feszkó van gyengíteni az eu-t mellette szövetségeseket szerezni.

Dax futures elég szerény mínuszban közben. Múlt heti emelkedést vissza is adta.

#734637 banyaiz Előzmény: #734634

Az nehezíti ezt a példastatuálást, hogy 11-ben egész más úton indult el EU. Mentőprogramok útján betoltak egy csomó zsetont, most azt kellene elismerni, hogy ez kudarc volt, rossz döntés volt, időpocsékolás stb. Nem szólva az oroszokról egyebekről.

Cipraszék ezt tudják nagyon jól többi egyéb érdek mellett aztán cirkuszolnak erre alapoznak mindent. Csak közben vsz a saját országuknak ártanak a legtöbbet.

#734635 Kissherceg Előzmény: #734631

amikor a pireuszi kikötőben megjelenik a földközi-tengeri orosz flotta turisztikai célból, majd megértik :) Bár Cipruson se jelentek meg