Mind1, csak télen csődöljenek be...nyugodt nyarat akarok :)))
Mind1, csak télen csődöljenek be...nyugodt nyarat akarok :)))
a bátortalanoknak úgy látom ma káposzta helyett szőlő a savanya....
én meg remélem, hogy minden az egekbe megy....elég lesz legközelebb novemberben aggódni....addig meg mehet a long tovább.
Megvan a B terv:
Arrébb tolnak fél évvel mindent....micsoda frappáns megoldás! :DDD
ez bohózat...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivargott_odebb_toljak_a_gorog_problemat.3.216090.html
tolják magukelőtt a szart.
arra inkább rally lesz, mint esés :)
ez a mai nap, azt gondoltam, hogy a 0 erejű emelkedés du-ra megpusztul, de vmiért kivárnak... de mire...
csak történjen már vmi.
szerintem példát kéne statuálni a görökkel, menjenek csak csődbe. pozim nincs. mozizok még mindíg, meg elmegyek egy hétre pihenni, remélem ócsósíttva lesz a piac mire visszatérek.
Használható cikk:
Schäuble: Elképzelhető a görög kilépés
http://index.hu/gazdasag/2015/03/13/schauble_elkepzelheto_a_gorog_kilepes/
Wolfgang Schäuble nem politikus, hanem szakember, sőt hozzáértő, és Merkel nem a barátnője, és nyilatkozott, hogy nem ad több pénz a görögöknek - neki hiszek.
A görög parlament kizárt, hogy elfogadja a donorok ajánlatát.
Minden ezen túlmenően gittrágás. szvsz.
és pénzt is teszel rá? :)
hétfőtől a héten benéz 5 alá és nem a hullámtól, hanem a grexit miatti pániktól, mert az már biztos,
a kérdés már csak a pánik mértéke és hossza. szvsz.
persze, bukóhoz is nézhetsz hullámokat, pont akkora az esélyed, mint nyerőhöz :)
Attól függetlenül ezek szerint, hogy nem számítanak a hullámok, még ez is lehetséges a "B" hullámra.
Akkor az is lehet a kérdés, hogy elég a 200 pont bukó, vagy 1000-et kell elkönyvelni.
kit érdekelnek a hullámok? nem azoknak élsz... :)
a kérdés elég a 200pont nyerő vagy 1000 kell... :)
mindig bármi lehet, nem szűkül ezzel a kör :)
Kérdés, hogy a "B" hullám megelégszik-e az 50%-os fibo-val 5650-en és elindul a "C" hullám lefelé.
Vagy megpróbálkozik a 61.8%-al 5745-n. A két verzióból bármelyik lehet most.
egyébként kezdem azt hinni, hogy otp vezérek szépen felhúzták az árfolyamot, hogy ők jó áron kiszórhassák az opciós papírjaikat. Ezért mentünk felfele kis forgalommal...