Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#734474 rbbj11 Előzmény: #734420

a Lite elvileg 2000 ft-tal olcsóbb netbook.hu-n (nem 38, hanem 36e).

Nem tudom, miért nem doboz fotó, lehet kamu, lehet csak gyökér a hirdető

#734472 Ibiza Előzmény: #734468

igen..lusta meg kamus.. lásd nyomok a kertben...öreg tigris nem felejt.

a két egyszerű külön mondatot nem érteni..azért az nem semmi...

de ne aggódj egyre kevesebbet segítek majd bárkinek is..csak még visz a vérem..egyszerűbb trollkodni...próbálok rászokni.

#734420 Kissherceg Előzmény: #734403

ha bontatlan, akkor miért nem doboz fotó van? egyébként ez meg a lite, nem az amit vettél... csak nem írják oda

#734413 rbbj11 Előzmény: #734407

nem is bízom meg annyira ebay-ben, vaterában, épp ezért letojom a pár ezer ft-ot, ha ismerősön keresztül is rendelhetek

csak érdekes

Core i3 as notebookom va…

#734412 Tapasz

Core i3 as notebookom van, 8 gb rammal, 160 k volt. Mivel 1 tb hdd van benne, sokkal lassabb, mint a tablet, pedig abban csak 3 gb ram van. Ja, és 2 órát sem bír ki aksiról. Csa a gyerek játszik rajta a world of tanks járékkal.

#734410 Tapasz Előzmény: #734403

Ha olyan pc-d van, amiben hdd van és nem ssd, akkor ez már most gyorsabb, a flash memória miatt is. A bebootolás fényévekkel jobb, mint a pc. Ha vmi vírusod lenne esetleg, 15 perc alatt újratelepítheted az egészet. Szvsz netezni sokkal jobb a tablet. És ha még van egy smart tv-d is, akkor már csak egy gombnyomás, és nézheted a tabletten lévő filmejet a tv-n, és még távirányítónak is használhatod.

#734403 rbbj11 Előzmény: #734245

mellesleg szétnéztem (függetlenül attol, h. megrendeltem, eddig nem volt időm ilyesmire) kicsit neten, egyáltalán nem kihagyhatatlan ez az ár....

http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/samsung/samsung_galaxy_tab3_7_wifi_2089759061.html

22.500ért u.az.

De 34-ért még notebook.hu-n is van, és megnéztem azt is, hogy ha belemerülnék, valszeg arra jutnék, az 50 ezres kategoria jobban megfelel nekem

Ezer eve nem néztem has termékeket, annyi van belőlük, mint a szemét, Dunát lehet velük rekeszteni, ugyanakkor ahhoz képest, mennyire nem használhatóak munkára még mindig, drágák. Még 1-2 év, és talán elérik azt a gyorsaságot, memoriát, amikortól látom értelmét nekik.

Mindegy, ez most vmire jo lesz az irodában