Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#734191 Boby. Előzmény: #734167

Êrtem én, hogy anyád...,akkor legyen csak Kawanê.Gondolom a Bazsy a kereszt név.

#734183 KawaBazsy Előzmény: #734147

A kebab nekem is az egyik kedvencem. Csak Isztambulban, vagy Londonban a török negyedben kapok rendeset, birkából..

http://www.napi.hu/magy…

#734174 Ibiza

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_tobbet_vasarol_a_magyar.599606.html

meg az itt vásárló külföldiek.. ugatom egy ideje.. magasabb bérek növekvő kkv-k.. gdp emelkedés..stb stb..

a növekvő jövedelmek konvertálják át az államadósságot..nyugodtan lehetne a megvásárolt lakossági államkötvényekre 1-2 %-al magasabb kamatot adni..akkor többet vennének..és a a magasabb kamat visszaforogna a gazdaságba..

#734162 walex Előzmény: #734159

Maga a konzultáció fszság (akárcsak a korábbiak),ahogy a plakátkampány is.

A kerítést viszont ha kell, fel kell húzni. Sokan elképzelni se tudják,hogy már MOST milyen áldatlan állapotok vannak a déli határ mentén a településeken.

Nincs mire várni, mire ez a tetű lassú EU lép bármit is, tízezrek érkeznek, akiket persze nekünk kell ellátni, mert a többi EU tagállam inkább köszöni, de nem kér ebből. Inkább vasfüggönyöznek meg Auswitzoznak, mint az olasz talán tegnap (persze, mert ha itt nem tudnak jönni, akkor olaszok felé mennek).

#734161 Ibiza Előzmény: #734158

okos javaslat.. az ország alkotoeleme az egyén és a család.. ha nálatok így megy akkor már csak a többieket kell bevárni..

magyarul félreduma van..

a menekülthullám egy adottság..egy mostani helyzet..és ne feledjük ezek a menekültek a nyugatnak dolgoztak évszázadon keresztül éhbérért termelték nekik az extraprofitot..gyarmatosítóik lerabolták őket és országaikat..

miközben nálunk taknyosorrú kommunisták szállták meg az országot.. építették ki a műanyag gazdaságot.. a nyugat 40évig fejlődött itt meg 40év helybetopi és agymosás..te beszoptad a fegyverkezést a nyugaton meg komoly üzletág volt..amit nagynehezen termeltünk ezt vitték hadi jóvátételnek.. láttam a ganz darukat a volgán..le voltak szedve a feliratok..de átfestve már nem voltak...a vesztes németország növekedett a legjobban..

Nyílván hüjeség emlékezni meg látni..de ez van.

De nem akarok senkit összezavarni..tuggyuk jól a zorbán miatt van minden..

#734160 banyaiz Előzmény: #734156

Ami ennél is szomorúbb, hogy ennek az ügyintézési módnak az ügyekben a fő oka az, hogy belföldre mutatni lehessen , hogy a kormány intézkedik , háborúzik , megvéd .

Ha nincs balhé csinálunk, hogy a kemény szerepben legyünk. Másik fél esetleg csak néz, hogy mi van mi a bajod, közben itt megy a hisztéria, megvédés. :) Ha még ok is van rá akkor pedig 10x -re felnagyítják.

Mint a gyogyóban.

#734159 banyaiz Előzmény: #734156

Abban igaza lehet Viktornak ha bejön EU-ba sokmillió menekült és utána kezdünk el vele foglalkozni, az gáz. Mert akkor maximum kitoloncolni lehetne őket de hová?

Ezzel egyetértek, viszont ahogy megfogjuk ezt a kérdést azzal nem nagyon. Ha megtárgyaltuk és németek azt mondják maradjon minden a régiben akkor mondjuk de ide vissza nem toloncoltok senkit. Ha így is jó nekik akkor maradjon ez a szabályozás.

Viszont ez a még tárgyalás előtt már emberkedünk történet , újabban nagy szokásunk ez a keresztapa stílus ez őrület vsz. Mint az agresszív kismalac úgy intézünk mindent. Még másik fél meg se szólalt de már elküldjük az anyjába. :)

#734158 banyaiz Előzmény: #734156

Azt javasolom építsünk olyan országot ahová nyugatról jönnek a képzett szakemberek. Usából jönnek a brókerek dolgozni a bétre és a többi szektorba, minden vágya az legyen egy amcsi diáknak eljöhessen Mo-ra szüretelni összeszedje az egyetemi tandíját. :)

Építsünk egy ilyet és akkor majd mi szűrjük ki a képzetteket.

Addig is amíg ez sikerül, próbáljunk minél többször értelmes ember módjára viselkedni. üljünk le tárgyalni az eu-val hogyan kezeljük a szitut. Menekülttábor , ki finanszírozza a bulit stb. De ne handabandázzunk össze vissza mert annak sok értelme nincsen. Ne költsünk ezt a kevés pénzünket felesleges konzultációkra stb. Ilyesmit tudnék elképzelni.

#734156 Ibiza Előzmény: #734063

akkor azért javasolj valamit? kerítést ne..nálatok ne lődörögjenek..a szomszédba se költözzön..

Kinek a pénzéből tartsuk el? vagy mi van azzal aki dolgozik..és a termését a cigány meg a menekült viszi el?

Innen kivándorolnak..osztrákok németek kiszűrik a képzetteket..a reszlit visszaküldik ide.. utána domborítanak..ők bizony befogadtak..

egy képezetlen bevándorló egy képzetlen magyar helyét veszi el.. nyugaton olyan melót vállalnak a pakik lengyelek arabok afrikaiak..amit a " fehér"ember nem vállal..a szemetes a mosogatófiú....ezek mind külföldiek..de a szakképzetteket akiket lehet betanított munkásnak használni azokat lefölözik..az írástudatlant a nyelvtudás nélkülit visszanyomják ide..

#734147 Boby. Előzmény: #734145

Amúgy a török kajájat is imádtam.Úgy látszik szeretem ezeket a déli cuccokat....vagy jó az étvágyam.:)

#734145 Boby. Előzmény: #734141

" anyám minden 2. héten ment Istanbulba ruháért."

Ja, a KawaBazsyné....,hát persze,h. emléxem!De nyugodjon meg, én nem beszélek:)

#734144 Boby. Előzmény: #734126

Én már tegnap írtam a meggyesekről,csak akkor szóltak a fityeszből,h. én nég csak itt tartok...,de ez az idézet szerintem kapcsolódik a mezőgazdasághoz.

" Júliustól a mezőgazdaságban foglalkoztatott

25-55 év közötti dolgozók után is érvényesíthető

a munkahelyvédelmi akcióterv adókedvezménye.

A növénytermesztésben, állattenyésztésben

dolgozók, valamint a vegyes profilú gazdálkodók

mellett a mezőgazdasági gépjavítók, -

karbantartók, továbbá a mezőgazdasági-,

erdőgazdasági- és növényvédő gépek kezelőit

foglalkoztatók vehetik igénybe a kedvezményt,

amely legfeljebb a 100 ezer forintos bruttó bér

14,5 százaléka."

Gondolom ez megoldja a 80ft-os meggy problémáját a ternelők számára.Noóórmális vagy Margit?!Nem tàmogatásra van szükség,hanem egy olyan környezet kialakítására amiben megéri tetmelni.Ez a támogatás valakinek biztos plusz pénzt hoz,de a meggyeseknek v. hamarosan az almásoknak a problémáját nem oldja meg.Mondjuk nem is az a cêlja.

#734142 tozsdenyul Előzmény: #734117

Bármi lehet, de azért az USÁtól százezerszám nyúlták le az afgán hősök az m-16-osokat és ak-47-eseket, ami aztán 4000 meg 700 dollárért talál gazdára...és ez csak egy 'iparcikk', van még sok egyéb is

#734141 KawaBazsy Előzmény: #734139

A rendszerváltás után egy időben anyám minden 2. héten ment Istanbulba ruháért. Hamar be is telt az útlevele.. :-)