Êrtem én, hogy anyád...,akkor legyen csak Kawanê.Gondolom a Bazsy a kereszt név.
jojo, tudjuk jol, a magyar történelem és a cionisták miatt van minden
A kebab nekem is az egyik kedvencem. Csak Isztambulban, vagy Londonban a török negyedben kapok rendeset, birkából..
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_tobbet_vasarol_a_magyar.599606.html
meg az itt vásárló külföldiek.. ugatom egy ideje.. magasabb bérek növekvő kkv-k.. gdp emelkedés..stb stb..
a növekvő jövedelmek konvertálják át az államadósságot..nyugodtan lehetne a megvásárolt lakossági államkötvényekre 1-2 %-al magasabb kamatot adni..akkor többet vennének..és a a magasabb kamat visszaforogna a gazdaságba..
Nem a csajom, anyám. Olyan kb 96-ig ment a buli, onnan már a kínai dömping jött..
Maga a konzultáció fszság (akárcsak a korábbiak),ahogy a plakátkampány is.
A kerítést viszont ha kell, fel kell húzni. Sokan elképzelni se tudják,hogy már MOST milyen áldatlan állapotok vannak a déli határ mentén a településeken.
Nincs mire várni, mire ez a tetű lassú EU lép bármit is, tízezrek érkeznek, akiket persze nekünk kell ellátni, mert a többi EU tagállam inkább köszöni, de nem kér ebből. Inkább vasfüggönyöznek meg Auswitzoznak, mint az olasz talán tegnap (persze, mert ha itt nem tudnak jönni, akkor olaszok felé mennek).
okos javaslat.. az ország alkotoeleme az egyén és a család.. ha nálatok így megy akkor már csak a többieket kell bevárni..
magyarul félreduma van..
a menekülthullám egy adottság..egy mostani helyzet..és ne feledjük ezek a menekültek a nyugatnak dolgoztak évszázadon keresztül éhbérért termelték nekik az extraprofitot..gyarmatosítóik lerabolták őket és országaikat..
miközben nálunk taknyosorrú kommunisták szállták meg az országot.. építették ki a műanyag gazdaságot.. a nyugat 40évig fejlődött itt meg 40év helybetopi és agymosás..te beszoptad a fegyverkezést a nyugaton meg komoly üzletág volt..amit nagynehezen termeltünk ezt vitték hadi jóvátételnek.. láttam a ganz darukat a volgán..le voltak szedve a feliratok..de átfestve már nem voltak...a vesztes németország növekedett a legjobban..
Nyílván hüjeség emlékezni meg látni..de ez van.
De nem akarok senkit összezavarni..tuggyuk jól a zorbán miatt van minden..
Ami ennél is szomorúbb, hogy ennek az ügyintézési módnak az ügyekben a fő oka az, hogy belföldre mutatni lehessen , hogy a kormány intézkedik , háborúzik , megvéd .
Ha nincs balhé csinálunk, hogy a kemény szerepben legyünk. Másik fél esetleg csak néz, hogy mi van mi a bajod, közben itt megy a hisztéria, megvédés. :) Ha még ok is van rá akkor pedig 10x -re felnagyítják.
Mint a gyogyóban.
Abban igaza lehet Viktornak ha bejön EU-ba sokmillió menekült és utána kezdünk el vele foglalkozni, az gáz. Mert akkor maximum kitoloncolni lehetne őket de hová?
Ezzel egyetértek, viszont ahogy megfogjuk ezt a kérdést azzal nem nagyon. Ha megtárgyaltuk és németek azt mondják maradjon minden a régiben akkor mondjuk de ide vissza nem toloncoltok senkit. Ha így is jó nekik akkor maradjon ez a szabályozás.
Viszont ez a még tárgyalás előtt már emberkedünk történet , újabban nagy szokásunk ez a keresztapa stílus ez őrület vsz. Mint az agresszív kismalac úgy intézünk mindent. Még másik fél meg se szólalt de már elküldjük az anyjába. :)
Azt javasolom építsünk olyan országot ahová nyugatról jönnek a képzett szakemberek. Usából jönnek a brókerek dolgozni a bétre és a többi szektorba, minden vágya az legyen egy amcsi diáknak eljöhessen Mo-ra szüretelni összeszedje az egyetemi tandíját. :)
Építsünk egy ilyet és akkor majd mi szűrjük ki a képzetteket.
Addig is amíg ez sikerül, próbáljunk minél többször értelmes ember módjára viselkedni. üljünk le tárgyalni az eu-val hogyan kezeljük a szitut. Menekülttábor , ki finanszírozza a bulit stb. De ne handabandázzunk össze vissza mert annak sok értelme nincsen. Ne költsünk ezt a kevés pénzünket felesleges konzultációkra stb. Ilyesmit tudnék elképzelni.
akkor azért javasolj valamit? kerítést ne..nálatok ne lődörögjenek..a szomszédba se költözzön..
Kinek a pénzéből tartsuk el? vagy mi van azzal aki dolgozik..és a termését a cigány meg a menekült viszi el?
Innen kivándorolnak..osztrákok németek kiszűrik a képzetteket..a reszlit visszaküldik ide.. utána domborítanak..ők bizony befogadtak..
egy képezetlen bevándorló egy képzetlen magyar helyét veszi el.. nyugaton olyan melót vállalnak a pakik lengyelek arabok afrikaiak..amit a " fehér"ember nem vállal..a szemetes a mosogatófiú....ezek mind külföldiek..de a szakképzetteket akiket lehet betanított munkásnak használni azokat lefölözik..az írástudatlant a nyelvtudás nélkülit visszanyomják ide..
"az összegek a tudatukban saját jövedelemként nem jelentek meg. Így arra következtetni, hogy a valótlan adatok szolgáltatását tudatuk átfogta volna, nem lehet. A szándékosság hiányában pedig a cselekmény nem bűncselekmény.”
Remek.
http://hvg.hu/gazdasag/20150624_Igy_mentegeti_az_ugyeszseg_Matolcsyek_ham?s=hk
Amúgy a török kajájat is imádtam.Úgy látszik szeretem ezeket a déli cuccokat....vagy jó az étvágyam.:)
te is vateráztál? :D
" anyám minden 2. héten ment Istanbulba ruháért."
Ja, a KawaBazsyné....,hát persze,h. emléxem!De nyugodjon meg, én nem beszélek:)
Én már tegnap írtam a meggyesekről,csak akkor szóltak a fityeszből,h. én nég csak itt tartok...,de ez az idézet szerintem kapcsolódik a mezőgazdasághoz.
" Júliustól a mezőgazdaságban foglalkoztatott
25-55 év közötti dolgozók után is érvényesíthető
a munkahelyvédelmi akcióterv adókedvezménye.
A növénytermesztésben, állattenyésztésben
dolgozók, valamint a vegyes profilú gazdálkodók
mellett a mezőgazdasági gépjavítók, -
karbantartók, továbbá a mezőgazdasági-,
erdőgazdasági- és növényvédő gépek kezelőit
foglalkoztatók vehetik igénybe a kedvezményt,
amely legfeljebb a 100 ezer forintos bruttó bér
14,5 százaléka."
Gondolom ez megoldja a 80ft-os meggy problémáját a ternelők számára.Noóórmális vagy Margit?!Nem tàmogatásra van szükség,hanem egy olyan környezet kialakítására amiben megéri tetmelni.Ez a támogatás valakinek biztos plusz pénzt hoz,de a meggyeseknek v. hamarosan az almásoknak a problémáját nem oldja meg.Mondjuk nem is az a cêlja.
Bármi lehet, de azért az USÁtól százezerszám nyúlták le az afgán hősök az m-16-osokat és ak-47-eseket, ami aztán 4000 meg 700 dollárért talál gazdára...és ez csak egy 'iparcikk', van még sok egyéb is