Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: samsung tablet

#734103 KawaBazsy Előzmény: #734058

Mindjárt ellent is mondasz saját magadnak:

1."0 km-töl volt nälad 280-ig? Mert ha nem, akkor honnan tudod biztosra, hogy nem volt benne cserélve"

2."nem veszek olyan autot, aminél nem tudom pontosan a használatot"

Most akkor vagy tudod, hogy mit cseréltek benne, s hogy használták, vagy nem. De hacsak végig nem a fószer mellett ültél, akkor nem tudhatod, hogy hogy használta, csak max az elbeszéléseiből. Az említett kocsit ismerőstől vettük, s ha végig gondolod, akkor pont inkább az lett volna az érdeke, hogy azt mondja, hogy minden ki lett cserélve, nem pedig az, h minden gyári még. De akkor is akármennyire is körbe járod, h mi volt korábban a kocsival, max előrejelezni tudsz, meg valószínűségeket számolni. A tény meg majd kiderül.

#734072 hosszhuszár Előzmény: #734058

ez vicces...

nem szeretnék neked autót eladni.

még makulátlant sem, mert neked nehéz lehet megfelelni..

a mostani autódat kitől vetted?

#734058 rbbj11 Előzmény: #734023

jaj mär, akkor magyaräzzätok meg, hogy märpedig ne higgyek a sajät tapasztalatomnak, biztos jobban tudjätok, mint én magam :))

Az opel 0 km-töl volt nälad 280-ig? Mert ha nem, akkor honnan tudod biztosra, hogy nem volt benne cserélve? És persze, h. hasznälattol is függ, épp ezért nem veszek olyan autot, aminél nem tudom pontosan a használatot: még azt is ellenörzöm, milyen domborzati viszonyok között hajtotta az elözö tulaj, nemhogy az olajcserék gyakorisägät...persze, ha ütnek-vägnak vmit, akkor nagyon hamar elkopik, de ezek közhelyek, nem ellenérvek

#734057 rbbj11 Előzmény: #734031

Lehet magyaräzni mit miert nem, és nyilvána van egy mozgästér és hiba szäzalék, nekem mégis müködik így az életem, és mióta így csinálom, nem is ért még nagy meglepetés.

Az megint mäs, hogy nem materiälis szempontok alapjän välaszt vmit az ember, attol még azt is ki lehet szämolni, kb. mennyibe fog fájni. Csak akkor tudatosan olyat vesz az ember, ami nagy eséllyel dräga buli lesz.

Autókhoz azért nem annyira vonzódom, mint nökhöz, ez abbol is lätszik, hogy különben sose vettem volna toyotät, pläne nem avensist. ;)

#734042 Kissherceg Előzmény: #734033

csak fekérben van és play áruházon keresztül kell letölteni. :) Kérdezz rá fiadnál, egyébként sztm is gpsnek ****a, mert arra a mobil általában kicsi, a 10" meg hülyén fest középen :D

#734037 KawaBazsy Előzmény: #734033

Androidra a Navigator nevű progi ingyenes, illetve az Igo Szülinapp is az volt 10 napig, de csak MO térképpel.. Lehet torrentről leszedni, de az ugye makkolós, hogy passzoljon..

#734033 hosszhuszár Előzmény: #734032

sosem sikerült még rendesen letöltenem gps programot.

Ha letöltesz nekem rá egy igo8 at, veszek 1 et, fekete színben, ha van.

#734032 Kissherceg Előzmény: #734030

letöltesz rá, meg gondolom van rajta google maps.

Mivel 3g kártya nincs benne, ezért a mobilnetet megosztod telódról és internet is van.

de ahogy látom van rajta: A 3.0-s Bluetooth és a GLONASS képes GPS egység nem meglepő dolog, a pozicionálás sem tart túl sokáig.

IGO is tehető rá, bármi ha offline kell...

#734031 Sumér harcos Előzmény: #734022

ráadásul vannak pillanatok,mikor bizonyos tipusokat nem lehet materiális szempontok alapján kezelni:)

mikor simogathattad egy buli után,hogy -"eme szépséget is te dugtad meg":))

amit te irsz,annak a dolognak nem lehet utána olvasni,használtauto esetén pláne nem:)