Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#733912 rbbj11 Előzmény: #733865

mär az önmagában a probléma, h. nem keresed meg, csak bekajálod, amit épp egy média eléd tesz. Miért nem néztél utána még azelött, h. marggaretta irt volna? És ezt most függetlenül írom jó v. rossz adattól és politkától is.

#733910 rbbj11 Előzmény: #733861

nem értem, h. ha igaz lenne, amit mondasz, és imf az ellenség, akkor miért vagyunk tagja?? Miért fizetünk be nekik? Nem kötelezö ám...

#733908 Ibiza Előzmény: #733905

csak tipp.. beírtam devizatartalék..és a képek közt kerestem..erre adja fel a grafikonokat..amiben már nem így nevezi.. utána csak erre kell rákeresni.

A hivatalos elnevezések soxor köszönő viszonyban sincsenek a hivatalos elnevezéssel.

#733905 Margaretta Előzmény: #733899

Én a legtöbbször utánnakeresek az adatoknak. Gyakorlatom van benne, emiatt elég hamar rábukkanok.

Tegnap valahogy nem sikerült a devizatartalékot megtalálnom, hiába szörföltem az mnb és ksh oldalakon és ez felbosszantott. Innentől már valóban elvesztettem a szokásos tárgyilagosságomat.

Attól még igaz az, amit írtam bizonyos adatok és infók hozzáférhetőségéről.

#733899 Ibiza Előzmény: #733887

ok csak szívogattam a véred..

de láttad a saját hozzáállásod.. és az is jól látszott egy előre elvárt végeredményt igazoltál magadnak..ez a veszélyes..nem a matónak vagy a zorbánnak..hanem a saját életünkre ha ilyet teszünk.

#733896 banyaiz Előzmény: #733833

Kritikákat kapott és most elismerést szeretne. Farokméregetésben van szokása szerint.

De észre se veszi mennyire szánalmas. Ekkora idiótát ilyen pozíciókban még nem láttam. Oké belpolitikai okokból Mekk mesterkedett, de, hogy ezt melldöngetve előadta és előadja azóta is mekkora találmány, mindenki előtt kinevetteti magát. Persze javult a pozíciónk mert végrehajtott egy ortodox kiigazítást ami Bokros csomaghoz mérhető. De ő az unortodox kényszerpálya találmányáért várja az elismerést, hogy neki volt igaza , a számok alátámasztják , mindezt a gazdasági szaklapoktól, hitelminősítőktől stb. :)

Ez nem normális.

#733893 tozsdenyul Előzmény: #733887

pedig igazán példát vehetnél a tengernyi ibiza hozzászólásról, amelyekben beismeri a tévedését ;)

#733883 Boby. Előzmény: #733878

Minggyá jön a babarcú,oszt az előzményeket figyelmen kívülhagyva, bejelenti ezt a hozzászólást...,azt hiszem.

#733882 Ibiza Előzmény: #733878

:) mafla

csak jól bemutattad a saját töketlenségedet hogy lehet a zorbánra fogni..

de ki ne mond igazam van..és le ne írd..jééé tényleg fenn van.

#733877 Ibiza Előzmény: #733855

A szemléletmód ami változott.

pozitívumok.

1. nem csak a jobbágytól kell elvenni a pénzt: bejött az unortodox gondolkodásmód..az ortodox gazdasági eszközök nem adtak választ a válságra.

különadók..mindenki ott fizessen ahol használ..stb stb

2. nem csak magas kamatra kaphatunk hitelt.

gondolom nem kell kommentár..de birka beírja majd a külső környezet,,igen de egyrészt ezt előre kell látni és számolni vele a másik pedig az ki is kell használni. Mert a birkacsek már elfelejti Mato akkor kezdte amikor még nem lehetett előre látni..és itt visítottak lesz majd öccáz az eur meg nem fogjuk tudni finanszírozni a hiányt...államcsőd.

3. nem csak külföldi hitelből lehet felpörgetni a gazdaságot

- kkv hitelek 2000mrd összegben

- a gazdasági számok jobbak az eus átlagnál..és nem azért mert a kőkorból van a bázispont

4. megkezdődött az államapparátus szerkezetátalakítása...egyesek szerint gyors mások szerint lassú

5. az államadósság szerkezetátalakítása jól halad.. változik az egészségtelen aránya

6. a stratégiai szolgáltatók államosítása sikeres.. amit a komcsilibsik adtak el de pl ausztria németország is a saját kezében tart.

7. magas szinten felhasználják az eus pénzeket.. a pántlikázott pénzeket csak arra ehet használni amire adják..ha térkő vagy szökőkút akkor legyen az.

8. nemzetközi kapcsolatok bővítése..ez ami jövőbe mutat.

hibák:

- a klientúra kialakulása

- a szerkezetátalakítás nekem lassú..

- a kommunikáció csapnivaló amit a libsibalos média hangosan ki is használ nemzetközi cionista természetes barátaival együtt..lásd szándékosan elferdített cikkek vagy meg nem jelenő adatok a "mértékadó" médiában.

- a magam részéről nem szeretem az atyáskodó megmentő államot.. a sok birka így sem képes egyedül gondolkodni.. azt azért értem a devizahitelesek megmentése összefügg az adósságszerkezet átalakítási terveivel..

- nem látok egy átfogó nemzeti fejlesztési tervet ami számba veszi az adottságainkat és ami mentén lehet haladni..

javaslatok:

- nem sok kis pályázaton lehessen hűtőgépet meg minden szart megszerezni hanem a minimálbérek emelkedjenek és a bérjárulékok csökkenjenek.. ennek a fedezete a kiáramló bérek megemelkedett lineáris szja..ha a bérköltség beáll egyszer egy 60/40 vagy egy elfogadható 66/33 arány amikor a béred 33% elvonása mellett már kézbe kapod.. akkor elégedett vagy mert kerestél egyharmadot a közösségnek 2/3 sorsát majd eldöntöd.

Az egészséges az amikor mindegy mennyi a közműdíj meg ilyenek de az alapbér mellett is 0-ra kijöjjön az átlagember egy európai életmód mellett.. nem pedig a vegetáció szintjén minuszba menni. A kkv-k nagy része a szolgáltatásban és a kereskedelemben dolgozik

- meg kell csinálni a nemzeti fejlesztési tervet aláíratni az ellenzékkel esetleg a javaslataikat beemelni.. ha nem írja alá akkor vesztett. Ha aláírja akkor nem szakad meg az irány hatalomváltáskor.

Van földrajzi helyzetünk, humánerőnk..(a magyarnál kevesebb nép dolgozik jobban) autóútjaink.. repülőterek vasutak.. mezőgazdasági területek.. ezekhez kell egy fejlesztési tervet készíteni. Tárolók raktárak kikötők..repülőterek

- nem kell kitalálni olyan dolgokra új rendszert ami jól működik a világban.. a legkorszerűbb módját át kell venni.. ezzel átléphetünk fejlődési szinteket.

stb stb.. többet csak fizetésért.

sajna 3ast kap nálam a kormány de nincs jobb tanuló..

Most kezdjem el megint..női miniszterelnök..szakértői kormány.. aki a fejlesztési terv mentén teszi a dolgát szakszerűen..az ország érdekében..

#733872 Boby. Előzmény: #733816

www.portfolio.hu/short/ugysem_fogod_elhinni_hogy_a_dohanygyarto_mivel_indokolja_az_fb-elnok_kinevezeset.5.215913.html

Megy ez szépen....,persze csak a tehetségeseknek!Gondolom a Tomi ugyanazokat az állás hirdetéseket bújta reggelente,mint Euroman.

" A legújabb hírek szerint Lánczi Tamás, a

Századvég vezető elemzője márciusban a BAT

hazai leánycégénél a felügyelőbizottság elnöke

lett "

#733863 Margaretta Előzmény: #733852

Hamár az mnb honlapon nincs is fenn, a ksh honlapján a gyorstájékoztatókban a stadat táblákban és az eurostatban eléggé friss adatokat találhatunk bármikor. Ezek akár profit warningok, akár nem, kötelezően szerepelniük kell a tájékoztatás miatt. A devizatartalék hogyhogynem nem ilyen adat.

Csupán azt szerettem volna kifejezésre juttatni, hogy többször belefutok olyan csinnadrattás bazi jó adatba a médiában, aminek nem lehet, vagy csak őrült nehezen lehet utánnanézni; kizárólag birkamegvezetési célokkal dobják be. Nyilván nem véletlenül kell az átlátszónak, a transzparenci internacionalnak, vagy épp bármelyik hozzáértőbb ellenzéki képviselőnek bírósághoz fordulni, ha valamilyen simlisen titkosított adathoz szeretne hozzáférni.

#733861 Ibiza Előzmény: #733860

bassz írtam egy csomót elreppent..lemerült a gépem..

Ja erre gondolsz..igen itt igazad van..

na ennek a háttere nagyon érdekelne..ha visszaemléxel akkor kínában és arab országokban is járt Orbán.. Én azt gondolom volt egy igérvénye amit nem kapott meg.. remélem erről egyszer ír valamit mató vagy orbán.

Amúgy jól csinálták..használták IMF-et mint a slozipapírt utána elhajtották őket..

Azért ezt te is látod tán, IMF nem egy humanitárius szolgáltatás hanem egy gazdasági alapon működő politikai befolyásszerzésre törekvő szervezet..tuggyuk kiknek dolgoznak ,)