Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#733973 matgab Előzmény: #733964

Ahogy a görögök állnak így is úgy is csőd lesz.

Sztem itt inkább az a gond, hogy a pénzhatalom nem azért hozta létre az EUR-t, hogy onnan bárki kiléphessen. És most fogják a fejüket, hogy mit csináljanak, hogyan tud egyáltalán csődbe menni egy állam, ha annak valutája nem értékelődik le.

Ki nem akarják engedni a görögöket, mert alig tudták oda bepréselni őket. Viszont azt sem akarják, hogy ne fizessenek adósságot.

A görögöknek meg tényleg nincs pénzük..

#733970 Ibiza Előzmény: #733957

alapszitu az nem tudjuk mi a cél..a görögöket régóta ki akarják pakolni.. görögök jófejkednek oroszokkal (új orosz befolyási övezet cserébe ukrajnáért?)..eu nem szeretné a törököket eu tagnak.. görögök nélkül nem lenne egybefüggő eus térkép.. eut régóta átakarják alakítani 3 sebességesre.. itt az alkalom.. görögök ha van eszük nem lépnek ki eu zónából.. mert a sz@rarcú shortos gyurka egyből szétszedné az új pénzt..

#733964 banyaiz Előzmény: #733961

Milyen opciói vannak ? Vagy valahogy átpréselik az egyezséget, vagy egy eur zóna tag államcsőd , ami egy új dolog lenne a történelemben közös pénz egyik tagországa hivatalosan csőd.

Egyik sem éppen az a nagy öröm.

#733963 banyaiz Előzmény: #733961

Jó lenne belátni színfalak mögött mi zajlik.

De itt a választás a rossz , és a még rosszabb között van vsz.

#733961 Racional Előzmény: #733957

Igen ez is lehetséges:

(a rőzsegyűjtő anyóka ilyenkor kérdezi, hogy hány éves vagy édes fiam)

Ez megy három éve, és most döntenek arról, ami nincs is, és valószínű, hogy megint nem is lesz!

Hát ez a dilettantizmus csúcsa lenne szvsz!

Persze kell az időhúzás, mert addig jó, amíg ülhetünk a lovon, egyszer úgy is le kell szállni, de az legyen már más gondja. De ez eddig is nagyon sokba került, és megint így tovább?

Kétlem, hogy Merkel ezt le tudja nyomni Wolfgang Schäuble torkán?

#733960 banyaiz Előzmény: #733951

Amúgy azzal egyetértek, hogy az egész eljárás abszurdum. Mintha egy lejáró 10 millió Ft-os kkv hitelről lenne szó ahol az ügyfél nem adta be időben az új hitelkérelmet. Utolsó pillanatban nagy összevisszaság.

#733957 banyaiz Előzmény: #733951

Alapszitu vsz az , hogy mindkét félnek érdeke a megegyezés.

Ha ez megtörténik utána kell elfogadtatni otthon . Ez egy külön meccs de időben későbbi.

képzeld el azt a szitut van egy megegyezés és ha görög parlament nem szavazza meg akkor automatikusan államcsőd mert az idő lejárt. Ki az aki ezt felvállalja? :) Csak idáig kellene eljutni legyen megegyezés.

Vsz ha azt biztosan lehetne tudni lesz megegyezés azt mindenki jóváhagyja otthon életbe lép stb akkor most a dax 12500 ponton lenne kb.

#733951 Racional Előzmény: #733894

Beteges ez a dax euforia. A görög új javaslat csak egy "javaslat"! Még a német FAZ is arról ír, hogy azt a görög parlament NEM hagyja jóvá! Akkor miről akar az EU dönteni? Ők meg jóváhagyják? Ez így abszurdum.

nyomtam egy DAX shortot.…

#733906 Ibiza

nyomtam egy DAX shortot.. azéé itt a 650..

#733894 banyaiz Előzmény: #733859

Csütörtökig még paráztathatnak. Egy negatív nyilatkozat aztán 200-300 pont zutty. :)

De azt nehezen tudom elképzelni nem fognak megegyezni. Ez a csütörtök pedig nagyon a végső lehetőségnek tűnik, bár a nyilatkozatok alapján már volt egy pár tényleg utolsó lehetőség aztán mindig jött még egy utolsó utáni utáni.

#733891 banyaiz Előzmény: #733859

Csak a görögök. Csütörtökön lesz a nagy összeröffenés, előtte milyen hírek szivárognak.

Az van kb a fejemben megegyezésre meglátogatjuk a 12 környékét. ATH ami onnan még jó 400-500 pont is benne van csak megegyezés után jön a parlamenti móka mindenkinek jóvá kell hagyni. Szóval arra jó rángatózás benne van.

Ilyen Usa mellett dax kívánja az ATH-t. Csak ezek a görögök csinálják a fesztivált.:)

Alapesetben így képzelném el.

#733889 banyaiz Előzmény: #733841

Jól alakul eddig. Csak így tovább. Nézegetem a vonalakat 50 napost kellene átugorja egy megegyezésre és száguldás.

#733864 Kiss Zoltán Előzmény: #733862

Igen erre már én is gondoltam!A fél ország long-ban,vagy short-ban ül,hetek óta.Attól függöen,hogy milyen e-mail kapnak a kormánytól!:))

pénteken eladtam mindent…

#733862 Ibiza

pénteken eladtam mindent..mert onnan már rulett volt számomra.. szép pénz lett volna..

650fontos szint.. 750 fontosabb.. a botrány az felmegy 500pontot és nem keresek vele miközben ezt várom..

ezek a görögök a tőzsdén megkereshetik a havi törlesztőjüket..

#733829 banyaiz Előzmény: #733827

De mi lesz dax sorsa innen?

12 k körüli heti zárót álmodtam . :) Összejöhetne , csak ne paráztassanak , és egyezzenek meg végre .

#733828 banyaiz Előzmény: #733806

Nem. Pl a csajos topikban is mostanában felszaporodtak a verekedős videók ahol héven, villamoson , utcán konfliktusok vannak.

Felmerült bennem, hogy a görög ügyön vitatkoztak össze és elfajult a dolog. Érteni kell az idők szavát:)

#733827 rbbj11 Előzmény: #733806

en pl. u.igy gondoltam végig...mär évekkel ezelött. Es teljesen igaza van banyaiznek