én komolyan nem értem, hogy mi bajuk van a "cigány" szóval? :)
én komolyan nem értem, hogy mi bajuk van a "cigány" szóval? :)
ez a Parlament?
kizárják, mert kimondta a 'c' betűs szót
ehhez mit szóltok? a boldog tudatlanok zombiként megtámadják a közintézményeket... :D
habár humor kategóriába is elmenne... :)))
JÚLIUS ELSEJÉTŐL ,A HELYILEG ILLETÉKES ÖNKORMÁNYZATOKTÓL IS IGÉNYELHETŐ ,A SZÁMLÁKON FELTÜNTETETT MEGTAKARÍTÁSI ÖSSZEG .!!! KORMÁNYRENDELET !!!
Egyre több ember érdeklődik ,,,gázóra ,,,vízóra ,,,villanyóra leolvasóknál ,hogy a rezsi számlákon feltüntetett megtakarításokat / a képen sárga mezőben látni a megtakarítást 2555 Ft / mikor kapja meg készpénzben ???
Alapvetően jó emberi tulajdonságom ,hogy ahol tudok segítek ,,,mivel sokan nincsenek tisztában ezen összeg hozzájutásának módjával ..!!Tehát az adott számlát - számlákat szükséges lefénymásoltatni ( az eredetit feltétlen őrízék meg ) és a 6 havi vagy 12 havi lemásolt számlákat juttassák el a területi érdekeltségű NAV hatóságnak ,akik rövid elbírálás után 3 vagy 4 héten belül postázzák a pénzt a számlán feltüntetett címre ,címekre ...! Akik abban a szerencsés helyzetben vannak ,hogy viszonylag közel esik a NAV intézménye ,,,vagy esetleg nincs idejük várni ,azok személyesen is bevihetik a hatósághoz az említett számlákat ,,,így a helyszínen át is vehetik pénzüket ...! Személyes ügyintézés esetén feltétlen vigyék magukkal az azonosításra alkalmas dokumentumaikat ,úgymint ,,,személyi igazolvány ,lakcímet igazoló kártya ,stb .!!!
Én írom hät: idézzek magamtól, hányszor ismertem be ezen a fórumon is? Felesleges lenne idéznem, mert úgyis elereszted a füled mellett. De ha nem is lenne igaz räm, attól még nem mosna ki téged. Gyenge vagy pajtás, ez van.
Neten izmozó papírtigris vagy, semmi több, hiába akarsz egyfolytában többnek látszani. Kétségbeesve próbálod a védhetetlen labdákat védeni, hadovälsz egész nap közhelyekröl.
Azért adtam meg a hozzászólás számát. Egyébként úgy tűnik akkor bizonyos személyek részéről mehet az anyázás...
egyébként mindig kelet/dél/nyugat ütközője volt ez az ország... végvárrendszert építhetne a markers
értem Én, hogy mit mondanak, csak jók ezek az összevágások pár napos kommunikáció alatt
ezt te írod le füles? van a képeden bőr. :)
na megyek makoghatsz kedvedre
ha nyitott ember vagy az nem azt jelenti bárki bemehet a lakásodba és elveszi azt ami épp tetszik..vagy kieszi a hűtőd...
Sztem annyira nem bonyolult amit Orbánék mondanak.. Ha valaki menekül akkor az első biztos helyen megpihen és várja mikor mehet haza..de nem az, hogy 3-4 országon átszalad..oda ahol a legjobb neki..
Az sem feltétlenül jó.. ha a tűlünk ausztriába vagy németekhez menekülteket átválogatják..és a semmire sem jókat visszaküldik ide..miközben egy másik euország felöl a görögök felöl jöttek.
Megértem én szomorú, hogy embereknek ekkora áldozatot kell vállalniuk, hogy családdal együtt beülnek egy lélekvesztőbe és lesz ami lesz.. de ehhez hozzájárul a nagyhatalmak és a nagy cégek kizsákmányoló politikája is..talán nem 1 dollárt kellene fizetni ezeknek az embereknek..
Afrikában azok a részek szegények ahonnan nincs mit elvenni..ahol meg van ott jó a diktátor is..
Ha most befogad európa minden menekültet.. akkor ne évi 100-200ezer hanem egymillió ember fog elindulni.
A másik ha menekült vagyok akkor udvarias és jólnevelt vagyok.. alkalmazkodom..és kuncsorgom.. nem pedig lopok amit érek a más tulajdonából.
nem tudom, mi kene ahhoz törtenjen, h. egyszer leird "tevedtem". Nem nagyvonalu gondolkodasu emberre vall, aki erre nem kepes
nem tudom mióta vagytok makákó örs.. akkor raktam be.. és nem tudom melyik topikba..ide vagy másikba.
-------------------
azt mondják azért alacsonyak nálunk a jövedelmek mert rossz hatásfokkal dolgozunk..
miközben rendelek olasz holland és két német cégtől..a 10 szállításból 3al gond van.. de utána sincs ugri-bugri.. bocsi akkor azonnal küldöm és majd küld vissza.. ááá neeem..
nem kéne utolérni ezeket.
killításon is keresek egy céget..információs pult..keresi..nincs ilyen cég.. mondom van..itt a meghívó.. akkor sincs.. mondom neki inkább a büfében kellene dolgoznia.. másik információs pultnál kislány megtalálja persze..
2014.03.07 Alter hsz-e, alaposan megkésve csórtad el tőle ;)
én nem tévedek:
55091 2015.04.25 11:18 Ibiza (Tisztelt Tag) nincs cím
http://break4fun.zarke.net/wp-content/uploads/2008/04/tiger-and-monkeys-pictures-08.jpg
Nézd csak a dátumokat!
Több mint egy évvel Alter hsz-e után készült a tied.
minden trutymót nem is olvasok el.. mindjárt indulok.. makoghattok kedvetekre.. mert te nagyon ráérsz..
majd este idecsördítek.. ,) 2 megbesz..utána irány Kecskemét.
tévedsz..Én raktam elöször majmos képeket..a makákó örsöt kommentáltam vele..volt olyan ahol a tigris kismajmokkal játszott.. meg volt valami nagyorrú majom.. de keresgesd ha van időd.. vagy keresd meg a dossziémban.
Most jön majd az, h. fontos üzletember a papirtigris, akinek nincs ideje minden vackot elolvasni, es efelett az idézett hsz felett nagyvonalúan majd átsiklik, és ott folytatja, ahol abbahagyta, tovább megy majd katedrálról a bölcsesség osztása.
Az lehet én voltam. Abba ne hagyd. Nyomjad. Remekül szórakozom. :) Igaz nem veled nevetek, de ez a lényegen nem változtat.
Ibiza, egyre jobban égeted magad, ezt is bebuktad:
46174 2014.03.07 17:13 Alter (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Ibiza
"itt a brigád :D"
http://farm.hu/Kifuto-Magazin-Makako-wellness-Japanban-414
Na most: te bennünket makákónak nevezve elhatárolódsz tőlünk (teljes joggal teszel különbséget, ebben egyetértünk, a sértegetést most hagyjuk). DE! az idézett helyen ez van: "Az állatok e rendkívüli módon emberi viselkedése igazi turisztikai látványossággá tette a helyszínt." Viszont ha ez igaz - és biztosan az, hiszen a Fénycentrumig ér általad-, akkor magától a "rendkívüli módon emberi viselkedéstől" határolódtál így el. Ezt hagyd abba, és tessék hazajönni Tigrincs, aki sas (és egyben Gábriel).
(Amúgy a képek alapján makákónak lenni és hőforrásban ejtőzni a kollégákkal jó.)